Partyflock
 
­ Nederland

DGTL ADE Trilogy

gepubliceerd door , op
Na het succes van het eerste DGTL festival, debuteert DGTL op ADE met drie bijzondere avonden op Amsterdam's rauwste locatie. De oude Scheepsbouwloods op de NDSM werf is op 17, 18 en 19 oktober het toneel voor drie avonden van formaat. Gewapend met een dik soundsystem en een line up met onder andere: Gui Boratto, Jamie Jones, Guy Gerber, DJ Koze, Âme, Four Tet en Pachanga Boys brengt DGTL de ultieme warehouse experience.

17 oktober: DGTL presents Wisdom of the Glove
Donderdagnacht is in goede handen bij Guy Gerber met zijn Wisdom of the Glove ADE Showcase. Met enkel helden achter de draaitafels presenteert hij een indrukwekkende line up vol house en techno. Met Four Tet LIVE – Guy Gerber – DJ KozeMartin ButtrichLee Burridge & Bill Patrick is dit één van de creatievere muzikaal inspirerende avonden van ADE!

18 oktober: DGTL presents Paradise
Paradise is de wekelijkse avond van Jamie Jones op Ibiza. Het London-based label staat de afgelopen jaren garant voor grooves, moves en een energie die een lach op de dansvloer zet.
Naast Jamie Jones maken ook Âme, The Martinez Brothers, Infinity Ink, Richy Ahmed, Russ Yallop en wAFF zich op voor een zwoele Hot Creation's Paradise nacht.

19 oktober: DGTL presents 20 Years of Kompakt
Na twee decennia house, techno, ambient, electronic pop en minimal viert het alom gerespecteerde Kompakt label uit Cologne zijn 20ste verjaardag. Tijdens deze onvergetelijke zaterdagavond staan niemand minder dan Gui Boratto LIVE, Pachanga Boys, Kölsch LIVE, Michael Mayer, Coma LIVE, Elekfantz LIVE en Sachienne LIVE.