Partyflock
 
DGTL
3 januari 2019
label concept
SiteSite dgtl.nl
AdresAmsterdam
Nederland Nederland
Oprichting30 maart 2013
Linksfacebookpageinstagramlinktreesoundcloudtiktokxvimeoyoutube

Informatie

DGTL is an Amsterdam-based festival organization with an international character.
20 oktober 2023
Foto's, DGTL, 20 oktober 2023, NDSM Loods, Amsterdam
8 april 2023
Foto's, DGTL, 8 april 2023, NDSM-Werf, Amsterdam
17 april 2022
Foto's, DGTL Amsterdam, 17 april 2022, NDSM-Werf, Amsterdam
16 april 2022
Foto's, DGTL Amsterdam, 16 april 2022, NDSM-Werf, Amsterdam

soundcloud Recente muziek

Nieuws
Traditiegetrouw legt DGTL de lat hoog voor het festivalseizoen en 2024 vormt hierop geen uitzondering. Voor DGTL-fans uit Nederland en (ver) daarbuiten is het thuiskomen op de NDSM-werf. Hier staan verspreid over 6 podia de beste en meest vooruitstrevende elektronische muzikale talenten geprogrammeerd.
Van donderdag 19 tot en met zondag 22 oktober vormt de NDSM-loods weer het decor van de ADE-programmering van DGTL. Verspreid over zes shows genieten zo'n 30.000 bezoekers vier dagen lang van een grootse line-up aan DJ's en live acts.
Op 7, 8 en 9 april zullen DGTL-fans uit Nederland, Europa en daarbuiten neerstrijken op het industriële terrein van de NDSM-werf voor weer een nieuwe editie van DGTL festival. Tijdens deze tiende editie kunnen bezoekers genieten van acht podia, waaronder de kenmerkende NDSM Kraan, boordevol met 's werelds beste elektronische muzikale talenten. Nu de volledige line-up is onthuld en de Early Bird-tickets zijn uitverkocht, is de race begonnen om nog deel uit te kunnen maken van deze bijzondere nieuwe editie.
DGTL festival
2 november 2022
Luttele weken nadat DGTL met een driedaags, zes shows tellend ADE-programma duizenden bezoekers van over de hele wereld trok, is de 2023-editie van DGTL aangekondigd. Het toonaangevende elektronische muziekfestival viert op 7, 8 en 9 april 2023 op de NDSM-werf haar tienjarig bestaan en presenteert een gloednieuw thema: TRANSITIONS.
Het populaire technofestival DGTL heeft de wachtwoorden en privégegevens van 130.000 bezoekers gelekt. De organisatie had per ongeluk de inloggegevens van zijn database online gezet waardoor iedereen toegang kon krijgen tot deze zeer gevoelige gegevens. Dat blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws.
DGTL Records - het officiële label van het toonaangevende elektronische muziekfestival DGTL - viert zijn vijfde verjaardag in stijl met de gloednieuwe compilatie '5YRS of DGTL Records'. Het album dat 14 tracks telt, wordt op 16 april uitgebracht als een exclusieve 4x 12-inch vinyl set en wordt tussen 18 februari en 1 april digitaal verspreid over 4 afzonderlijke EP-releases. De bijzondere vinyl set zal ook verkrijgbaar zijn op DGTL festival in het weekend van 16 april.
Met de bekendmaking van een spannende en veelzijdige line-up belooft DGTL Amsterdam het festivalseizoen in stijl af te trappen, zie het als een uitnodiging om samen te komen op een dansvloer die alle hoeken van de clubcultuur verwelkomt, respecteert en viert.
Slechts twee weken nadat hun driedaagse ADE-evenement duizenden fans naar de NDSM-loods trok, kondigt DGTL de terugkeer naar de NDSM-werf aan en wel op 16 en 17 april 2022.
Na maanden van speculatie onder fans kondigde DGTL vandaag aan dat zijn event tijdens het Amsterdam Dance Event zal plaatsvinden op 14, 15 en 16 oktober in de NDSM Loods.
DGTL Amsterdam keert terug. Het verloren evenementenjaar 2020 ligt achter ons en heeft ondanks alles ook veel nieuwe inzichten opgeleverd. 2021 is het jaar van nieuwe kansen, nieuwe beloftes en de hoop op een betere wereld. Een nieuwe cyclus voor iedereen, ook voor DGTL in meerdere opzichten. Zodoende keert het festival terug op de NDSM-werf maar ditmaal niet als opener van het festivalseizoen. DGTL 2021 vindt plaats op 11 en 12 september 2021