Partyflock

Scheepsbouwloods

 

Scheepsbouwloods

op de kaart
Scheepsbouwloods (afbeelding)
Adrestt Neveritaweg 15
1033 WB
Amsterdam
Nederland
SiteSite ndsmloods.nl
Aanwezigheidfacebookpagefacebookpage
Informatie
De reusachtige NDSM Scheepsbouwloods staat in 2020 al honderd jaar majestueus aan het IJ. De loods maakt deel uit van de voormalige scheepsbouwwerf en is ontegenzeggelijk een 'landmark' binnen dit monumentale industriële complex. De Stichting Kinetisch Noord (SKN) beheert de NDSMloods.

De kunststad, een culturele broedplaats met ca. 80 ateliers, beslaat grofweg een derde van de immense oppervlakte. Meer dan 250 kunstenaars en ambachtslieden hebben hier een studio.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Scheepsbouwloods via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Scheepsbouwloods
Rüfüs Du Sol · Solace Tour ADE
RÜFÜS DU SOL, Willaris. K
Statistieken


x
57·feesten
1·in de toekomst
56·in het verleden
22·nieuwsberichten
44·video's
1·video met alleen muziek
174·kliks
8934·bezoekers · herkomst
5289·unieke bezoekers
37Partyflockfans
471Facebooklikes
54·albumfoto's
2·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (3375 stemmen)
Nieuws
Twee weken geleden zette DGTL een succesvolle zevende editie neer van hun festival in Amsterdam. Naast de zes regular stages, was er dit jaar voor het eerst een stage toegewijd aan live performances. Het hele weekend door kon het publiek genieten van shows van onder andere George FitzGerald, Colin Benders, GusGus, Satori en Tourist. Tijdens het Amsterdam Dance Event dit jaar zal DGTL dit LIVE concept verder uitbreiden met twee speciale concertavonden.
Naar een festival gaan en bijdragen aan een klimaatneutrale wereld? DGTL biedt de mogelijkheid om je CO2-uitstoot te compenseren
Duitse DJ en producer Paul Kalkbrenner komt met een show naar het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event. De show vindt plaats op de openingsdag van ADE op woensdag 17 oktober in de NDSM Scheepsbouwloods in Amsterdam. 5
Het duurzame festival, DGTL, heeft al grote sprongen gemaakt om hun missie – het eerste zero-waste, circulaire festival te worden in 2020 – te volbrengen. 1
CUT_ is terug voor een ferme elektronische klap in het gezicht. Na de afgelopen EP 'Unplugged', met daarop gestripte versies van de laatste drie singles 'Tune In Tune Out', 'Electrify' en 'Undertow', staan Belle Doron en Sebastiaan Dutilh in de startblokken hun nieuwe EP 'BLIND = BLISS' in een exclusieve en intieme setting wereldkundig te maken.
DGTL heeft zojuist hun langverwachte ADE plannen openbaar gemaakt, bestaande uit drie aansluitende events inhun thuisbasis, de NDSM werf. Muzikale grootheden opdedonderdag zijn de Russische heldin Nina Kraviz en muzikale whizzkids Modeselektor.
We began the year with an event of titanic techno proportions, and that's exactly how we'll finish it. On Friday 30 December join us at Amsterdam NDSM Loods as we stomp 2016 to a close, powered by the purist sounds of Dystopian, Token, Avian, Delsin, Monnom Black, On and On and more.
STRAF_WERK maakt zich op voor haar grootste indoor editie tot nu toe. Op 3 december reist de organisatie af naar Eindhoven voor een spectaculaire avond in het Klokgebouw. Echter houdt STRAF_WERK het niet bij één evenement dit weekend, op vrijdag 2 december is als eerste Amsterdam aan de beurt.
De bombastische partij Elrow geeft op zaterdag 31 december haar eerste Nederlandse New Years Eve feest in de industriële Scheepsbouwloods op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord.
Kris Kross Amsterdam bestaat 5 jaar en dat gaat gevierd worden. Op 3 december vindt het grootste Kris Kross feest ooit plaats: 'Kris Kross 5 Years'. De Scheepbouwloods in Amsterdam wordt omgetoverd tot een heus Kris Kross playground met optredens van artiesten waar het dj-trio de afgelopen 5 jaar mee heeft gewerkt.
2 waarderingen
[NRD] the darkness
Amsterdam noord
snieszz
goed