Partyflock
 
­ Nederland

Elrow komt naar Amsterdam tijdens NYE

gepubliceerd door , op
De bombastische partij Elrow geeft op zaterdag 31 december haar eerste Nederlandse New Years Eve feest in de industriële Scheepsbouwloods op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord.

De Scheepsbouwloods doet haar naam eer aan met het industriële karakter maar wordt speciaal voor Elrow omgetoverd tot een extravagant decor welke toneel biedt aan confettikanonnen op het podium, exotische danseressen aan het plafond en gekleurde kostuums als outfits. De spontane, frisse en natuurlijke vibes van het feest hebben de tendens over te slaan op de enthousiaste bezoeker en zorgen voor een ongeëvenaarde sfeer.

Locatie
De Scheepsbouwloods werd in 1919 geconstrueerd om de toenemende scheepvaartindustrie te ondersteunen. De gouden tijden van de scheepswerf zijn inmiddels verleden tijd en de immense (20.000m2) loods lag open voor een nieuw bestemmingsplan. Vanwege haar rauwe, industriële karakter besloot een groep kunstenaars, skaters en muzikanten de loods om te dopen tot creatieve broedplaats. Tegenwoordig heeft de venue een eigen, artistieke status binnen het nachtleven ontwikkeld en is uitermate geschikt voor groot publiek. Het perfecte huwelijk voor Elrow's eerste Nederlandse New Years Eve feest.

Over Elrow
Het van origine Spaanse feest Elrow slaat de veren uit over internationale venues. Met Summer residenties in de legendarische Space Ibiza, festival hostings op verschillende continenten en uitgesproken feesten in Elrow's geboorteplaats Barcelona is de organisatie met recht een wereldspeler te noemen. De overheersende exotische vibe is verwerkt in het DNA van Elrow en wordt versterkt door bizarre decoratie, immense confettikanonnen en enthousiaste bezoekers. Plezier en entertainment zijn de pilaren van deze exploderende piñata, die je even terug brengt naar paradijselijke sferen.

Thema
Het geclaimde thema "Sambrodromo do Brazil" spreidt deze New Years Eve editie haar vleugels over De Scheepsbouwloods. De rauwe loods wordt omgetoverd tot een exotisch, Braziliaans jungle paradijs vol zachte veren, schitterende glitters, tropische fruitsoorten en gekleurde bloemen. "Bombastisch" is een understatement op dit paradijselijke carnaval.

Tickets
De kaartverkoop start op 3 november om 14 uur.