Partyflock
 
­ Nederland

Rampage, alle namen, alle info

gepubliceerd door , op
Rampage
5 februari 2013
De grootste indoor dubstep en drum&bass party van Europa palmt Antwerpen opnieuw in! Voor de derde keer op rij komen op Rampage 6000 ravers samen om het kruim van de underground bass music scene aan het werk te zien en horen, in combinatie met een waanzinnig licht- en geluidsspektakel. Deze keer nog grootser en nog indrukwekkender! Op dé jaarlijkse afspraak met raw bass voeren dubstep en drum&bass de toon, maar er is ook plaats voor nieuwe, verwante genres als moombahton, glitch hop en trap. De line up van de komende editie op 23 maart brengt een hoop exclusieve en internationale acts naar Antwerpen:

Heroes and Villains Verenigde Staten
Kwamen nog nooit eerder naar België en worden exclusief voor Rampage van Atlanta naar Antwerpen gevlogen. Ze zijn één van de sterkhouders van de trap-wave die vanuit de States naar hier is gerold.

Seven Lions Verenigde Staten
Producet onder de vleugels van Skrillex, en zal ook voor de eerste keer in België op een podium staan.

Ayah Marar live Verenigde Staten
Deze Katy B junior is op weg om het nieuwe popfenomeen van 2013 te worden, en zal ook voor de eerste keer in België spelen.

Original Sin & Sub Zero Verenigde Staten
vormden vroeger samen G-Dub en staan nu op Rampage voor het eerst terug samen achter de draaitafels.

Verder zijn headliners Sigma Verenigd Koninkrijk, FuntCase Verenigd Koninkrijk en Calyx & TeebeeVerenigd Koninkrijk bevestigd. Ook zeker aanwezig: Rampage-bezieler Murdock, Jenna G Verenigd Koninkrijk, Tantrum Desire Verenigd Koninkrijk, Teknian Zweden, Millions like us Verenigd Koninkrijk, Requake & Brownz België, Maduk Nederland, Carasel Verenigd Koninkrijk, Quest One Verenigd Koninkrijk, LX One Verenigd Koninkrijk, MC Mota België en MC Messenjah België. Niet enkel de meest voor de hand liggende supersterren: Rampage trekt ook de kaart van de Grote Namen van Morgen. The next big thing, en dit met full support van mediapartner Studio Brussel.

Bij de volgende editie wordt voorzien in busvervoer waarmee je veilig heen en terug naar Rampage geraakt. Er worden opstapplaatsen voorzien in zowel Vlaanderen als Nederland.

Tickets
Regular € 24 + 3,50 fee
Vip € 40 + 3,50 fee
Busvervoer zie Bus voor alle opstapplaatsen.
Verkrijgbaar online via koop tickets of bij Free Record Shop.



Alle info op rampage.be

Aftermovie voorbije editie:



Rampage is een DnB & dubstep concept dat al jarenlang volle zalen trekt en uitgroeide tot het toonaangevende Belgische event in zijn genre. Op Dour Festival trok het Rampage podium ook dit jaar meer dan 10.000 bezoekers. In het verleden verwelkomde Rampage artiesten als Sub Focus, Chase & Status, Netsky, Flux Pavilion, Logistics, Trolley Snatcha, Danny Byrd, Camo & Krooked, Na twee uitverkochte edities in Lotto Arena, palmen de drums en bassen van Murdocks Rampage bende de Lotto Arena opnieuw in op zaterdag 23 maart.

2 opmerkingen