Partyflock
 
­ Nederland

Line-up Edit Festival 2013 compleet

gepubliceerd door , op
Edit Festival
4 februari 2013
Een zonovergoten warme dag, fantastisch techno-liefhebbend publiek, elektronische muziek, het zand, het water... alle ingrediënten waren aanwezig, het plaatje was compleet. Een uitverkocht debuut van Edit in mei 2012... wat een festival, wat een dag! Zet zaterdag 25 mei maar in je agenda voor... Edit 2013!

Naast het onvergetelijke debuut is Edit Festival begin januari ook nog eens derde geworden in de verkiezing 'beste dance festival 2012', een initiatief van het onafhankelijke platform Festivalchart.nl. Er stemden meer dan 20.000 bezoekers op ruim 150 festivals die werden beoordeeld op kwaliteitskenmerken als de line-up, sfeer en prijs. Wat een eer!

Edit kenmerkt zich dan ook door een verrassende programmering, een intieme en gemoedelijke sfeer en betaalbare tickets. De ticketautomaat draait inmiddels op volle toeren voor de tweede editie van Edit. De early birds waren binnen no-time uitverkocht. Reguliere tickets a € 27,50 (ex fee) zijn nog wel verkrijgbaar via www.editfestival.com.

Het festival kent dit jaar vier stages die worden gehost door de passievolle organisaties 365Mag, On and On, Schwung, Onderstroom en bRave. Samen met stichting Edit hebben zij deze week vol trots de volledige line-up gepresenteerd:

Oliver Huntemann
Niconé & Sascha Braemer
Oxia
Pig&Dan // live
Adam Port
&ME
Egbert // live
Insect Elektrika // live
Pfirter
Oliver Schories
Dirty Doering
Turmspringer
Audio Injection
Monoloc
Miss Melera
Alexander Koning & Mike Ravelli
Joey Daniel
Jeff Rushin & Nicole Rosie
Folker Zwart
Datamode
Esther Dune
Verdi & Sjeroem
Charles Davos // live
Bakermat // live
Mark Boon & Wub
Ramos
Bas Slop
Erin
Baas boven Baas

Check hieronder de trailer en www.editfestival.com voor de laatste info en tickets a €27,50 (ex fee).

Stay tuned at Facebook

3 opmerkingen

ziet er goed uit.
Was leuk en een lekker weertje vorig jaar :)
ben benieuwd deze keer.
laatste aanpassing
Family meeting !! :D