Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw seizoen beats, bass en booze bij Sans Souci

gepubliceerd door , op
Beatbusters
17 december 2012
FeestOverstuurd · 4 free Edition
Datumzaterdag 12 januari 2013
LocatieSans Souci Site
FeestBeatbusters · 4 free Edition
Datumzaterdag 19 januari 2013
FeestBeatbusters · Minus is More edition
Datumzaterdag 26 januari 2013
WinactieBeatbusters actiegesloten
FeestOverstuurd · Rocking with the Best
Datumzaterdag 2 februari 2013
WinactieOverstuurd actiegesloten
FeestOverstuurd · Enzyme A Gathering of styles tour
Datumzaterdag 16 februari 2013
WinactieOverstuurd actiegesloten
FeestBeatbusters · My Style is Wildstylez
Datumzaterdag 23 februari 2013
WinactieBeatbusters actiegesloten
FeestCloud 9 · Illegal Destination
Datumzaterdag 2 maart 2013
WinactieCloud 9 actiegesloten
FeestOverstuurd · Circus of hell
Datumzaterdag 23 maart 2013
WinactieOverstuurd actiegesloten
FeestBeatbusters · My Style is Hardstyle
Datumzaterdag 30 maart 2013
WinactieBeatbusters actiegesloten
FeestBeatbusters · My Style is Hardstyle
Datumzaterdag 20 april 2013
WinactieBeatbusters actiegesloten
FeestOverstuurd · Queens Night
Datumzaterdag 27 april 2013
WinactieOverstuurd actiegesloten
FeestBeatbusters · Diabolic & Blockside Birthday Bash
Datumzaterdag 11 mei 2013
WinactieBeatbusters actiegesloten
FeestIllegal Vibes official afterparty
Datumzaterdag 25 mei 2013
WinactieIllegal Vibes official afterparty actiegesloten
FeestOverstuurd · Drip & Triggah's Verjaardags puinhoop!
Datumzaterdag 15 juni 2013
WinactieOverstuurd actiegesloten
FeestOverstuurd · 4 free Edition
Datumzaterdag 22 juni 2013
FeestBeatbusters · Closing summer 2013
Datumzaterdag 29 juni 2013
Ook 2012 was weer een jaar waarin jouw Sans Souci in Berlikum weer schandalig hard van zich liet horen. Onder het motto 'Never change a winning team', gaat Sans Souci in 2013 onverstoorbaar door met het programmeren van lekkere en ruige hardcore en hardstyle concepten. Wel heeft Sans Souci dit jaar een nieuwkomer in de programmering. Liefhebbers van industriële en harde techno kunnen zich uitleven op het harde techno concept bij uitstek: Cloud 9. Lees snel verder om te zien wat voor lekkers Sans Souci jou in de eerste helft van 2013 allemaal gaat voorschotelen!

Zaterdag 12 januari- Overstuurd – 4 Free edition
Na een dure decembermaand is het natuurlijk lekker om gratis en voor niks te kunnen feesten. Nou goed nieuws, want op de 4 Free edition van Overstuurd kan dat! O.a. Rayzor, Terrox, Justino en The Villain nemen jou mee op een raggende reis door hardcore land.

Zaterdag 19 januari- Beatbusters- 4 Free edition
Ook het 2e feessie in het nieuwe jaar hoeft je de kop niet te kosten. Beatbusters gaat op 19 januari ook gewoon lekker 'for free'. Sans Souci resident Diabolic staat op deze avond samen met dj's als ArmenianBoy, Blockside, Electric Punk e.a klaar om te rocken!

Zaterdag 26 januari- Beatbusters- Minus is More edition
Op deze zaterdag pakt Sans Souci goed uit en brengt een zeer succesvol hardstyle label naar Friesland. Producers Luna, Chain Reaction, Crypsis en Radical Redemption, van het hardstyle label Minus is More, zullen jou haarfijn laten zien waarom dit label het zo goed doet, samen met Drip & Triggah moet dat helemaal goed komen!

Zaterdag 2 februari – Overstuurd – Rocking with the best
Klaar voor een brute avond? Dat moet haast wel als Neophyte en Kasparov beide klaar staan om Sans Souci ongelofelijk bruut op zijn kop te gaan zetten. Verder zijn Six pack & Cocktail ook aanwezig dus de complete Neophyte crew zal aanwezig zijn!Hardcore 2 da Bone!

Zaterdag 16 februari – Overstuurd – Enzyme: A gathering of styles tour
Op deze avond maakt de tourbus van het Enzyme legioen een stop in het anders zo vredige Berlikum. Uit de tourbus zullen een aantal absolute hardcore grootheden stappen, om vervolgens plaats te nemen achter de decks: Lunatic & Miss Hysteria, Nosferatu, Ophidian, Pandorum, Triax en Ruffneck. Need we say more?

Zaterdag 23 februari – Beatbusters – My style is Wildstylez
Deze avond staat in het teken van één van Nederlands grootste hardstyle held: Wildstylez.
Met zijn klapper van een hit Year of summer op zak zal hij weer alles uit de kast halen om Wild with Style te presenteren! Met aan zijn zijde het ultieme mix talent Clock Kid, Vecino, Diabolic, Shadowphaxx en Blockside.

Zaterdag 2 maart – Cloud 9 – Illegal Destination
Hey wat nou? Een vreemde eend in de bijt? Maar dan wel een hele lekkere vreemde eend! Het zeer populaire hardtechno, schranz en industrial concept Cloud 9 maakt voor het eerst zijn opwachting in jouw Sans Souci en in Friesland. Met natuurlijk één van de bekendste techno artiesten die Nederland ooit heeft voortgebracht, Miss Djax. Vanuit Chili zal Daniela Haverbeck worden overgevlogen voor een portie raggende techno. Onder het motto Schranz in Sans!

Zaterdag 23 maart – Overstuurd – Circus of hell
Sans Souci trekt deze zaterdag wederom een heel groot blik met alleen de grootste hardcore artiesten open. Wat dacht je van dj's als Outblast, Noize Suppressor, State of Emergency en Mad Dog?Welcome to the Circus of Hell!

Zaterdag 30 maart – Beatbusters – My style is hardstyle
Met het ingaan van de zomertijd wordt je deze dag getrakteerd op hardstyle van de Italiaanse geweldenaar bij uitstek: Zatox. Met aan zijn zijde Nederlandse draaitafelhelden in de vorm van o.a. Diabolic, The Vinyl Pimp en Blockside.

Zaterdag 20 april – Beatbusters – My style is hardstyle
Op 2e kerstdag liet hij geen spaan over van Sans Souci. Ran-D keert op deze datum terug in Sans Souci om het nog maar eens dunnetjes over te doen. Maar hij is niet alleen! Ook Adaro en Psyko Punkz komen mee! Beloofd een top avond te worden Be there!

Zaterdag 27 april – Overstuurd – Queensnight
Dit is waarschijnlijk niet hoe onze lieve Beatrix zich een koninginnenacht voorstelt. En dat er vrouwen bestaan als DaY-már, Rhose, Marlice, AniMe, Darkangel en Amada die gewoon kneiterharde hardcore draaien, daar kan ze waarschijnlijk met haar hoofd helemaal niet bij! Maxima we go Maximaal!

Zaterdag 11 mei – BeatbustersDiabolic & Blockside birthday bash
Diabolic & Blockside horen praktisch bij het interieur in jouw Sans Souci. Een verjaardagsfeestje is dan ook wel op zijn plek of niet dan? Met verder o.a. Frontliner en Adaro. Verder zullen veel collegas acte de presence geven!

Zaterdag 25 mei - Illegal Vibes official afterparty
Illegal Vibes is weer terug in Harlingen bij de Oostpoort en beloofd weer een spektakel te worden . Sans Souci zal vanaf 23:00 weer de afterparty verzorgen, waarin je beslist niet zult bijkomen van Illegal Vibes . Daar zorgen Buzz Fuzz, Partyraiser, The Darkraver, Gizmo en Defendor wel voor!

Zaterdag 15 juni – Overstuurd – Drip & Triggah's verjaardags puinhoop!
Een puinhoop zal het gaan worden! De huis Mc's Drip en Triggah gaan er net als vorig jaar weer een dolle boel van maken op hun eigen verjaardagsfeessie. Deze avond zorgen zij voor een absolute mega line-up met o.a. Paul Elstak, Flamman & Abraxas, Nosferatu, G town Madness, en vele vrienden en collegas die deze editie weer tot een gezellig en feestelijke puinhoop zullen brengen!

Zaterdag 22 juni – Overstuurd – 4 Free edition
Je mag weer geheel gratis komen springen op de beste hardcore gebracht door o.a. The Villain, Terrox, Tim-E en Orphean!

Zaterdag 29 juni – Beatbusters – Closing summer 2013
Het laatste 4 free feestje van Sans Souci voor de zomer van 2013.Om voor de zomer stop nog ff maximaal te beuken in jou Beuktempel .Met namen als Blockside, Subtronic, Vereno, Diabolic en D-Attack.

Dit was het complete programma tot de zomer!
Meer informatie en kaartverkoop kun je vinden op onze site

1 opmerking

 
sws aantal feestjes bezoeken!