Partyflock
 
­ Nederland

Twisted
Prepare for the shock

gepubliceerd door , op
Twisted
10 januari 2011
Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat er weer een nieuwe editie van Twisted op het programma staat. De De Michel in Haaren verwelkomt op zaterdag 19 februari weer een aantal topnamen uit de hardstyle scene. Deze editie is er ruimte voor een aantal dj's die bekend staan om hun eigen originele stijl: rauw, hard maar zeker met een melodieus randje: B-Front, Ran-D vs Adaro en Alphaverb. Natuurlijk heeft Nul4Elf-Events ook weer ruimte voor de residents Zentiments en de opkomende namen Mind Illusion en Noisecult.

Met B-Front, Ran-D vs Adaro en Alphaverb denkt Nul4Elf-Events de 3 topacts van 2011 in huis te hebben gehaald. B-Front ging al als een speer in 2010 en stond werkelijk op ieder groot podium: Defqon.1 Festival, Q-BASE, Mysteryland.. you name it, Bob rockte de tent. Aan het einde van het jaar deed hij wat rustiger aan zodat hij er in 2011 weer voor 100% tegenaan kan!

Ran-D timmert al een tijdje aan de weg en had het afgelopen jaar een monsterhit met Feel My Fire, samen met zijn maatje Adaro schreef hij nog een floorfiller op zijn naam: Under Attack. Adaro timmert solo ook hard aan de weg, zijn track Hit You With That Bang Shit werd o.a. al door Zany en Crypsis op grote podia gedraaid!

Alphaverb is 2010 geindigd met het releasen van zijn album Substream. Hiermee lijkt hij de grote organisaties dan ook eindelijk overtuigd te hebben, iets wat Nul4Elf-Events natuurlijk al lang wist: Alphaverb is een held. Op X-Qlusive en Hard Bass kan hij alvast een beetje warmdraaien om op Twisted optimaal te knallen!

Zentiments zijn graag geziene gasten op Twisted en natuurlijk zijn zij ook deze editie weer vertegenwoordigt! Hun energieke performance en variërende platenkeuze brengt de zaal iedere keer weer in beweging. Mind.Illusion's ster is rijzende, vooral op het internet is hij een bekende naam. Zijn Wake You From Boredom – sessies kunnen steeds weer op positieve reacties rekenen. Zijn gedurfde stijl van draaien met oog voor vergeten plaatjes zijn reden genoeg om hem eens de kans te geven om zich aan het publiek te tonen.

Noisecult complementeerd de line-up. Het werd nu toch eindelijk eens tijd dat dit duo zijn debuut ging maken op het feest wat ze zelf mee hebben opgezet. Na boekingen op Intents festival 2010 en Rebirth Festival kan niemand in de regio meer om ze heen en Nul4Elf-Events is er van overtuigd dat ze hun optreden op Twisted weer tot een succes zullen maken.

Zoals jullie van Nul4Elf-Events gewend zijn zal ook dit jaar een subliem geluidssysteem aanwezig zijn om er voor te zorgen dat de nieuwste tracks maximaal tot hun recht komen. Oftewel; prepare for the shock!

Omdat Nul4Elf-Events als organisatie maar al te goed inzien dat de kaartjes van menig feest alsmaar duurder worden willen zij juist met Twisted een betaalbare avond voor jullie organiseren. Daarom hebben ze de prijs van een ticket dit jaar op €10,- gehouden!

Website
Neem een kijkje op de geheel vernieuwde website op www.twisted-event.nl

Tickets
Kaarten kosten €10 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via Paylogic en alle vestigingen van Primera. Er zijn ook kaarten verkrijgbaar bij Michel. Voor adres en verdere kaartverkoopinfo verwijzen we je graag door naar de website.

Meer informatie?
www.twisted-event.nl

9 opmerkingen

Ziet er goed uit! (Y)
Werkzaam bij ITSOTC Events
Artiest {SHOWLIST artist 23969, 25565}
Eindelijk Noisecult!
Moooooooi! Heb er zin in!
Goed stuk trouwens (Y)
Noisecult complementeerd de line-up. Het werd nu toch eindelijk eens tijd dat dit duo zijn debuut ging maken op het feest

Het wordt tijd dat ze zich bewijzen buiten t voor hen welbekende Brabantse. ;) Op deze manier blijven t natuurlijk louter locale helden.. zonde!
Noisecult(L)
Uitspraak van [Illie] op vrijdag 21 januari 2011 om 21:18:
et wordt tijd dat ze zich bewijzen buiten t voor hen welbekende Brabantse. Op deze manier blijven t natuurlijk louter locale helden.. zonde!

Wekelijks setjes op fearfm!

http://lsdb.nl/search/bm9pc2VjdWx0LWFZZVl0bWRn.html
Uitspraak van PB. op zaterdag 22 januari 2011 om 13:47:
Wekelijks setjes op fearfm!

Maar waar blijven die boekingen dan
Uitspraak van [Illie] op vrijdag 21 januari 2011 om 21:18:
buiten t voor hen welbekende Brabantse?

;)
Leest lekker weg, goed omschreven:D

Dit wordt uiteraard weer een zeer vet feest.. Sowieso met zon helden line up:D