Partyflock
 

Focus Events

afbeelding Focus Events
organisator
SiteSite focus-events.nl
AdresBergen op Zoom
Nederland
KvK51202840
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloudtwitteryoutube
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
60·feesten
5·in de toekomst
55·in het verleden
72·nieuwsberichten
25·fotoshoots
4626·foto's
87·video's
2·video's met alleen muziek
2·winacties
18425·bezoekers
8144·unieke bezoekers
194Partyflockfans
2.8 KFacebooklikes
4248·albumfoto's
6·verslagen
2·opmerkingen
2·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (7760 stemmen)
1 augustus 2015
Foto's, Dance Boulevard, 1 augustus 2015, De Boulevard, Bergen op Zoom
11 juli 2015
Foto's, Daylight festival, 11 juli 2015, Breda International Airport, Bosschenhoofd
31 januari 2015
Foto's, Vendetta, 31 januari 2015, Parel, Fijnaart
2 augustus 2014
Foto's, Dance Boulevard, 2 augustus 2014, De Boulevard, Bergen op Zoom
12 juli 2014
Foto's, Daylight festival, 12 juli 2014, De Stok, Roosendaal
10 mei 2014
Foto's, 90's No Limits!, 10 mei 2014, De Boulevard, Bergen op Zoom
25 januari 2014
Foto's, Vendetta 2014, 25 januari 2014, Parel, Fijnaart
3 augustus 2013
Foto's, Dance Boulevard, 3 augustus 2013, De Boulevard, Bergen op Zoom
Nieuws
Heb jij dat ook?
29 maart 2019
Jarenlang die ene vriend of vriendin van vroeger niet gezien en dan opeens kom je elkaar weer tegen. Het gevoel van toen speelt op. Jouw innerlijke ik komt weer naar boven. En eigenlijk willen jullie weer de boefjes zijn van vroeger. Altijd samen knallen, ieder weekend, dag in dag uit!
Dit jaar zal Dance Boulevard gehouden worden op een splinternieuw groen en bosrijk festivalterrein op steenworp afstand van De Wouwse Tol in Bergen op Zoom. Hier is meer ruimte en vrijheid in een nog relaxtere omgeving dan voorheen. Op deze prachtige en sfeervolle locatie komt het intieme en gezellige festival gevoel nog meer tot zijn recht! Daarnaast is er ruimte voor meer entertainment, een groter aanbod aan eten en een nieuwe stage.
Met nog een kleine twee maanden te gaan, komt Daylight Festival steeds dichterbij. De zesde editie van Daylight zal voor de tweede keer plaatsvinden op Breda International Airport. Het terrein past perfect bij het thema van dit festival. Dit jaar neemt Daylight je mee naar New York, Cape Canaveral, Bermuda en New Delhi. Nieuw dit jaar is de talent stage, de zogenaamde Flight Academy. Je vindt hier aankomend talent uit de regio.
30 Januari is het weer zo ver: Vendetta! Hierbij nog wat laatste belangrijke puntjes. 1
Vendetta · line-up
15 december 2015
Voor de achtste keer is de Parel in Fijnaart hèt hardcore-paradijs van 2016! Twee area's met de beste hardcore-artiesten van het moment. Net als de vorige zeven edities kun je rekenen op een geweldige sfeer, bijzondere shows en harde beats! De lat van Vendetta ligt er hoog, zoals je van hen gewend bent! Vendetta staat voor een grote hardcorefamilie, horen jullie er bij en gaan jullie mee uit je dak? 10
1 Augustus is het weer tijd voor Dance Boulevard. Na de zonovergoten editie van vorig jaar groeit Dance Boulevard met 4 gedecoreerde podia, drank, lekker eten, cocktails en jouw vrienden naar het gezelligste festival van West-Brabant. Met jou gaan we er een onvergetelijke dag van maken. Natuurlijk samen met de muzikale helden van Nederlandse bodem en ver daar buiten. Wat te denken van: Radical Redemption, Mental Theo, LNY TNZ, La Fuente, Adaro, Darkraver, Dyna, The Partysquad, Digital Punk, E-Force (live), Vato Gonzalez & MC Tjen en nog vele anderen! Bekijk hieronder de timetable en alle nuttige informatie voor deze dag!
Dance Boulevard is het grootste dance festival van West-Brabant waar house, freestyle, eclectic en hardstyle samen komen. Zaterdag 1 augustus met onder andere: Radical Redemption, The Partysquad, Adaro, Jay Hardway, LNY TNZ, Vato Gonzalez & MC Tjen, Dyna, E-Force (live), Mental Theo en nog vele anderen! 1
31 januari is het eindelijk weer zo ver, tijd voor Vendetta! Om je zo goed mogelijk voor te bereiden hebben de organisaties de belangrijkste informatie in dit bericht voor je vermeld. 4
Goed nieuws voor alle hardcore liefhebbers! Zaterdag 31 januari is het weer tijd voor Vendetta! Na de succesvolle hosting van Vendetta op Dream Village organiseren EYE4Dance en Focus Events aankomend jaar opnieuw hét hardcore evenement van het zuiden. Korsakoff vs DaY-már, Tha Playah, Neophyte, Nosferatu, Amnesys vs Tommyknocker, Promo, Wasted Mind, Frantic Freak, Rob & MC Joe, Panic, Bass-D, Amada, Genius, Yves, Orphan, Sci-Fi, MC Nolz & MC TMC. 5
Focus Events slaat de handen ineen met freestyle-koning Dr. Rude! Club Freestyle staat voor staat voor een knettergezellig, exclusief en beestachtig sexy feest. De beste freestyle dj's en helden uit het hele land zullen je op een doldwaze reis nemen door de geschiedenis van de dance.
2 waarderingen
Rob de Vet.
moet zeggen, dat danceboulevard is goed in mekaar gezet in ieder geval
verwijderd
Focus Events, Gewoon Kei Goed Bezig :D Bij deze feestjes krijg je teminste waar voor je geld!

2 opmerkingen

ik dacht dat er op faceboek kaartjes kon kopen tot 11.­00uur >>>?<<<< komen wij er om 10.­00 uur is het stop gezet hoe lan dit ?