Partyflock
 
­ Nederland

Dance Boulevard: Wanneer draaien Radical Redemption, Adaro en Mental Theo?
Check nu de timetable

gepubliceerd door , op
1 Augustus is het weer tijd voor Dance Boulevard. Na de zonovergoten editie van vorig jaar groeit Dance Boulevard met 4 gedecoreerde podia, drank, lekker eten, cocktails en jouw vrienden naar het gezelligste festival van West-Brabant. Met jou gaan we er een onvergetelijke dag van maken.

Natuurlijk samen met de muzikale helden van Nederlandse bodem en ver daar buiten. Wat te denken van: Radical Redemption, Mental Theo, LNY TNZ, La Fuente, Adaro, The Darkraver, Dyna, The Partysquad, Digital Punk, E-Force (live), Vato Gonzalez & MC Tjen en nog vele anderen! Bekijk hieronder de timetable en alle nuttige informatie voor deze dag!

Timetable
  • House of Colours
  • za 12:00 - 13:00:  Nederland house, latin
  • za 13:00 - 14:15:  Nederland house, urban, hip hop, latin
  • za 14:15 - 15:30:  Nederland house, urban
    · MC Nederland house
  • za 15:30 - 16:45:  Nederland house, urban
  • za 16:30 - 21:30:  · MC Nederland house, urban
  • za 16:45 - 18:00:  Nederland latin
  • za 18:00 - 19:15:  Nederland house, latin, urban
  • za 19:15 - 20:30:  Nederland house
  • za 20:30 - 21:30:  Nederland house, latin
  • za 21:30 - 23:00:  Nederland house, latin
    · MC Nederland house


Wat kan je verwachten?
Alvast in de stemming komen? Bekijk dan hier de trailer!


Kluisjes
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig. Tegen een vergoeding van €5,- kan je hier je waardevolle spullen en kleding opbergen.

Toiletten
Op het festivalterrein zijn genoeg gratis toiletten aanwezig. Maak hier ook gebruik van!

Pinnen
Tijdens Dance Boulevard kunnen munten voor drinken en eten zowel met de pin als contant aangeschaft worden. Zorg ervoor dat je altijd contant geld op zak hebt voor bijvoorbeeld kluisjes, merchandise en/of onvoorziene omstandigheden.

Deurbeleid
De minimale leeftijd voor Dance Boulevard bedraagt 18 jaar. Houd er rekening mee dat hierop wordt gecontroleerd bij de entree! Zorg er dus voor dat je een geldige legitimatie op zak hebt.

Voor Dance Boulevard 2015 geldt een zero tolerance beleid. Pas dus op met wat je meeneemt. Je wordt hierop gevisiteerd.

Daarnaast is het verboden deosprays en parfumflesjes mee te nemen naar het festival. Zonnebrandcrèmes morgen wel mee naar binnen, mits dit om een verpakking gaat van 200ml of minder.

Daarnaast zal er op het festivalterrein een freshpoint aanwezig zijn!

Film- en fotoapparatuur
Het is toegestaan om fotocamera's (ook spiegelreflex) en handheld videocamera's mee te nemen naar Dance Boulevard. Professionele videoapparatuur en selfiesticks zijn niet toegestaan.

Samen uit, samen thuis!
Een dagje feesten kost veel energie. Let goed op jezelf en je mede partygangers. Zorg dat je voldoende drinkt en op tijd je energiebehoefte aanvult, zo kun je er weer tegenaan! Mocht je je ondanks toch niet lekker voelen, er is een professionele EHBO post aanwezig.

Weersvoorspellingen
Ben je iets vergeten mee te nemen tegen de zon? Op het terrein zijn 'zonwerende' artikelen te koop, denk hierbij aan zonnebrillen, petjes, hoedjes en waaiers. Bij extreme hitte worden extra maatregelen genomen. Neem bij koeler weer een trui of jas mee, deze kun je opbergen in je kluisje.

Eten & Drinken
De organisatie heeft gezorgd voor voldoende eetgelegenheden en divers aanbod van eten en drinken.

Pendelbus / Openbaar vervoer
Dit jaar rijdt er vanaf Bergen op Zoom NS een pendelbus van en naar Dance Boulevard. De bus rijdt heen van 11.30u tot 18.00u en terug van 20.00u tot 00.00u.

Zorg dat je op de hoogte bent van de vertrektijd van jouw laatste trein en mis deze niet!

Let op: Er zijn enkel retourtickets verkrijgbaar voor deze pendelbus en kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.dance-boulevard.nl en in beperkte mate tegen een meerprijs aan de bus (alleen tijdens de heenreis!). Bustickets kosten €7,50 (ex fee) voor een retourtje.

Taxi
Dance Boulevard werkt samen met Taxi Geers uit Bergen op Zoom als betrouwbare partner. Taxi's van Taxi Geers zijn vooraf te reserveren voor de heen- en terugreis. Niets gereserveerd, geen probleem! Tijdens de laatste uren van het festival staan de taxi's van Taxi Geers voor de uitgang op jullie te wachten.

Auto
Kom je met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de naaste omgeving van het evenemententerrein. Stel je navigatie in op; 'Boulevard Noord 8, Bergen op Zoom' of op postcode; 4617 HD'.

Fiets
Voor iedereen die met de fiets komt is op De Boulevard aan de voorzijde van het terrein een fietsenstalling ingericht.

Tickets
De kaartverkoop voor deze 8e editie loopt sneller dan verwacht. Met eerdere uitverkochte edities in het achterhoofd verwacht Dance Boulevard veel enthousiaste bezoekers. Probeer daarom je ticket bijtijds aan te schaffen om een teleurstelling te voorkomen!

Kaarten zijn voor €27,50 ex fee verkrijgbaar via:


Als er kaarten overblijven, worden deze aan de deur verkocht.