Partyflock
 
­ Nederland

Prospects

gepubliceerd door , op
Prospects
26 maart 2010
Op 5 september 2009 organiseerde 2D Events haar laatste feest, namelijk : Daantje B-Day Bash vs Danny's Beukparty. Dat is nu alweer bijna een jaar geleden, dus 2D Events vind dat het hoog tijd is voor een nieuw feest. Dit maal pakt 2D Events groter uit dan ooit tevoren, met het nieuwe hardcore concept Prospects. Dit event zal op 18 september 2010 voor het eerst plaatsvinden in Rouwhorst te Oldenzaal. Op deze locatie vond al ruim 2 jaar geen feest meer plaats, dit keer is het de beurt aan 2D Events om daar een hardcore event neer te zetten.

Om 21:00 uur gooit Rouwhorst de deuren open. Deze avond zullen er twee zalen zijn waar dj's hun draai kunsten gaan vertonen. 2D Events heeft in zaal 1 een aantal grote namen geboekt, waaronder de man uit Italië: Tommyknocker, welbekend van het Traxtorm label. Een aantal mannen van het bekende MoH label komen knallen op Prospects: Tomcat, Rudeboy en Dyprax. Nog een aantal artiesten uit het oosten: State of Emergency, The Bass Navigators en Cemon Victa die hun hardcore kicks laten knallen in Rouwhorst. Tot slot de man uit de achterhoek, Kali DTS, die deze nacht zal afsluiten met een keiharde live-set.
In zaal 2 biedt 2D Events opkomende talenten een kans om te draaien. Hieronder zijn ook de lokale artiesten Stikko, Desolate 1 en Royal & Menotie die al op een aantal grote feesten hebben gestaan.

In zaal 1 zal deze avond Hardcore en Industrial Hardcore gedraaid worden. In zaal 2 zal naast deze 2 stijlen ook nog Early Hardcore uit de speakers knallen. De deuren zullen om 04:00 uur sluiten.
Nog minder dan 2 weken te gaan en dan wordt het weer 'knapp'n met den pruttel'! 2D Events belooft jullie er een mooie avond van te maken en hoopt jullie 18 september allemaal te zien in Rouwhorst.

18 opmerkingen

 
Ziet er goed uit die line-up! Jammer dat ik er niet bij kan zijn :/
 
Word cker knallen!!! Mooie feesten 2D events (Y)
 
zeker de moeite waard van uit de betuwe naar twente te gaan :D
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 53365}
Gaat hem worden! 2D Events,, zeker verzekerd van een gigantisch kicken avond!
mischien wel ff kijken
Danny goed bezig (Y).
Ik ben zeker van de PARTIJ!!

Word KNAPP'N!! :D

:yes:
 
Originele titel! leuk bedacht!
Dat beloofd een mooi feestje te worden, goed bezig Danny (Y)
Artiest Tomcat
gaat zeker gezellig worden :bier: (met mate dan voor mij);p
Goed bezig!;)
Kan er helaas niet bij zijn!
Veel plezier!
Artiest Neo-C
Very nice!
Eastside hardcore(y)
 
Zekerz van de partij!!! en al helemaal als het Club asis geluid is hehe;)

:bounce:
 
Word knallen! :bounce:
kaartje net ff opgehaald B)