Partyflock
 
­ Nederland

Klikk Outdoor 2 & 3 oktober

gepubliceerd door , op
Klikk Outdoor 2 & 3 oktober
13 september 2009
FeestKLIKK Outdoor · Leids ontzet
Datumvrijdag 2 oktober 2009
LocatieAnnie's Site
FeestKLIKK Outdoor · Leids ontzet
Datumzaterdag 3 oktober 2009
Jaja, het is weer zover! Boeren, burgers en buitenlui komen op 2 en 3 oktober weer massaal naar Leiden om de ontzetting van de sleutelstad te vieren. Na maandenlange Spaanse belegering was het op 3 oktober 1574 ook al feest in Leiden, want met hulp van de watergeuzen was Leiden eindelijk ontzet. Nu, 435 jaar later, zijn het niet meer de watergeuzen die met open armen ontvangen worden, maar de technotroepen onder leiding van Michel de Hey. Zij zullen Annie's, en de rest van Leiden, maar liefst twee dagen lang op zijn grondvesten doen schudden! Je raadt het al, het is weer tijd voor een dikke editie van KLIKK Outdoor!

Op 2 oktober wordt om 19:00 uur het spits afgebeten door niemand minder dan Nick Ryder. Verwacht een diepe, funkende, meeslepende techhouseset van deze globetrotter. Vervolgens is het de beurt aan Sebastian Sleebos & Menasse Workala. Deze twee bazen zullen op KLIKK Outdoor een back-to-back set verzorgen voordat ze het stokje overgeven aan KLIKK Outdoor-residenten Tom Noah & Sander May. Ook Koen Lebens is er gewoon weer bij ondanks het verlies van zijn gezworen kameraad Fokko Versloot. Na een knallende set op Loveland en mening ander festival zal hij wederom laten zien waarom hij een graag geziene gast is. Deze eerste avond wordt afgesloten door Okain. Na de afgelaste KLIKK op Koninginnedag heeft de organisatie hem weer weten te strikken voor deze editie. Iedereen die deze Fransman kent van zijn vette producties of hem in het LVC gehoord heeft weet wat Leiden te wachten staat!

Op 3 oktober begint KLIKK Outdoor al om 13:00 uur met Rotterdamse helden Hertz & Vibes. Bekend van hun Diepgang-feesten in de Catwalk zullen zij de dag openen. Daarna zal Heinos de touwtjes in handen nemen om vervolgens het roer van de terrasboot over te geven aan Doorgedraaid-duo Stuurboord & Bakkebaard. Dan volgt Nicked, bekend van zijn sets op Minimal Fabric in de nabijgelegen HIFI, waarna Richard Vlasveld speciaal voor KLIKK Outdoor ook weer eens achter de draaitafels kruipt. We besluiten de middagvoorstelling met Dave N, natuurlijk bekend van zijn Dierentuinfeesten in Alphen aan den Rijn.

Dankzij gelegenheidsformatie Hans Haring en Cor Klapstuk hoef je niet naar huis om te eten! Deze speciale live-act zal de avond opwarmen met funkende deephouse, een vleugje minimal en een toefje trance. Koen Lebens zal er hierna nog een schepje hutspot bovenop doen. Na al dit Leidse geweld zal Edwin Oosterwal, bekend van zijn hits Hotlips en Fred Trumpet zijn opwachting maken. Edwin heeft over de hele wereld gespeeld en daarnaast op menig groot Nederlands festival, waaronder Awakenings, Extrema en Mysteryland, gestaan. Hierna is het de beurt aan Tom Noah, die op deze tweede dag van KLIKK Outdoor een set in zijn eentje zal verzorgen. De avond zal worden afgesloten door niemand minder dan Michel de Hey. Deze dj, producer, labelbaas en organisator heeft zijn sporen in de mondiale technoscene ruim verdiend en de organisatie is dan ook zeer trots dat Michel deze KLIKK Outdoor-tweedaagse tot een knallend einde zal brengen!

3 opmerkingen

jahoor! Gezellig :D

Hopen op lekker weer en dan lekker een weekendje los in Leiden :cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 880, 21530}
Altijd lekkere feesten :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 45555, 71383, 25959}
heel leiden op z'n kop :D