Partyflock
 

Annie's

op de kaart
afbeelding Annie's
AdresHoogstraat 1A
2312 JA
Leiden
Nederland
SiteSite annies.nu
E-mailmail@annies.nu
Aanwezigheidfacebookpage
Boek een overnachting in of in de buurt van Annie's via Booking.com.

Uitgaansagenda Annie's

Laatste feest was op donderdag 26 april 2018: Turn Up
Statistieken
43·feesten
geen·in de toekomst
43·in het verleden
2·nieuwsberichten
2391·bezoekers · herkomst
864·unieke bezoekers
18Partyflockfans
4.8 KFacebooklikes
24·albumfoto's
1·opmerking
1·waardering
goed·stemresultaat (983 stemmen)
Nieuws
Jaja, het is weer zover! Boeren, burgers en buitenlui komen op 2 en 3 oktober weer massaal naar Leiden om de ontzetting van de sleutelstad te vieren. Na maandenlange Spaanse belegering was het op 3 oktober 1574 ook al feest in Leiden, want met hulp van de watergeuzen was Leiden eindelijk ontzet. Nu, 435 jaar later, zijn het niet meer de watergeuzen die met open armen ontvangen worden, maar de technotroepen onder leiding van Michel de Hey. Zij zullen Annie's, en de rest van Leiden, maar liefst twee dagen lang op zijn grondvesten doen schudden! Je raadt het al, het is weer tijd voor een dikke editie van KLIKK Outdoor! 3
Iedereen denkt natuurlijk dat de koningin haar verjaardag viert met Koninginnenacht- en dag, maar niets is minder waar! Aankomende woensdag 29 april is het namelijk precies een jaar geleden dat Klikk Outdoor voor het eerst plaatsvond. Inmiddels heeft Klikk een vaste plek in de harten van de Leidse bevolking weten te veroveren. Ook ditmaal gaat het twee dagen achter elkaar weer helemaal los! De entree is gratis, dus ook voor de armoedzaaiers onder ons valt er een feestje te vieren. 1

1 waardering

KLIKK Outdoor zeker de moeite waard om naar toe te gaan heerlijke sfeer

1 opmerking

 
Ben jij al die slappe feesten ook zo zat ?
Kom dan afkicken bij House N Rehab !!
House N Rehab staat voor iets nieuws waar lekker sexy en stevig gedraaid wordt en zo elk feest naar een lekkere climax word gewerkt !!
Het eerste feest in the Mix zal dan ook het dak er helemaal afgeblazen worden met de volgende Djs :

Nicked :
Nicked is een aanstormend talent met al een aantal grote feesten achter zijn naam zoals : this is complexed en minimal fabric.
Hij heeft al een grote naamsbekendheid in deze regio door een super indruk achter te hebben gelaten in onder andere de Hifi en LVC in Leiden .
Zijn draai stylen zijn : minimal , techhouse en techno.

Dj Tremenda :
Dj tremenda heeft al wat leuke clubs achter zijn naam staan waar hij heeft staan draaien, o.a. voomalige clubs "IT " en club "O" te den Haag. Na een periode van rust, is hij sinds een jaar weer actief aan het draaien onder de naam dj Tremenda, zijn muziek is net als zijn naam, zwoel,pompend, warm en knallen naar een climax !! De muziek varieert van funky/groovy beats opbouwend naar stevige sexy house !!

Last but not least : Dj Hank .
Hank staat bekend als DE dj uit de Marcanti te Amsterdam waar hij de boel al vaak helemaal op zijn kop heeft gezet met het feest : Dicisions . Verder heeft hij zelf feesten in Leiden georganiseerd zoals : XtraOrdinary en Missins.
Zijn stylen zijn : club/tech en Hardtrance.

Meer informatie over het feest is te vinden op : www.house-n-rehab.hyves.nl

Are you ready to get rehabbed ?