Partyflock
 
­ Nederland

Lentekriebels Festival

gepubliceerd door , op
Op zondag 12 april, eerste Paasdag, zijn de Central Studios Utrecht wederom het decor voor één van de meest succesvolle indoor-festivals van Nederland. Om alvast in de stemming te komen en de topsfeer te proeven kun je hier de aftermovie van het Winterkriebels Festival bekijken:



Natuurlijk gaan ze dit op de komende Lente editie meer dan evenaren met niemand minder dan housegoeroe Chuckie die niets anders zal brengen dan de meest opzwepende en dirty house tunes. Lucien Foort komt hem vergezellen met zijn progressive en soulvolle sounds. Ook de King of Latin house Ricky Rivaro, Skitzofrenix, Afrojack, Baggi Begovic, Groovenatics en R3HAB staan op het programma en zullen iedere house liefhebber met een voldaan gevoel achterlaten. De raw & deep vocals van Mc Roga maken het helemaal af.

Ook voor de techno en minimal liefhebber is Lentekriebels Festival de plek om echt aan zijn of haar trekken te komen. In Studio 2 staan 2000 and One, Warren Fellow, Ille Bitch op het podium. Joris Voorn zal deze avond persoonlijk garant staan voor de diepste, meest rauwe en lekkerste techno en minimal sounds van dit moment. Studio 2 zal je zeker in hogere (techno)sferen brengen.

Al deze grootheden en muzikale kracht zullen uiteraard weer ondersteund worden door een oogverblindend decor, modeshows en veel meer extra’s.

Zomerkriebels alvast in een voordelige combi met Lentekriebels
Na al die lange, natte en grauwe dagen, begint het verlangen naar de zomerse festivalsfeer alweer te groeien. Heerlijk buiten in de zon met zonnebril, slippers, drankje, de beste line-up en de dikste beats. Op zaterdag 15 augustus 2009 zal een gloednieuwe editie van het Zomerkriebels Festival het zonlicht zien. Dit keer ook op een gloednieuwe locatie; stadspark Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. Met maar liefst 4 area’s waar de beste DJ’s hun beste sets zullen gaan draaien, grootser dan voorgaande jaren maar nog steeds met die intieme sfeer waar het Zomerkriebels Festival zo geliefd om is.

Het duurt nog wel even maar om in deze financieel onzekere tijd alvast zeker te zijn van dit heerlijke zomerse feest, kun je nu een supervoordelig Lente & Zomerkriebels combiticket bemachtigen. Slechts tot en met 12 april is dit combiticket verkrijgbaar voor slechts €35,- waarmee je toegang hebt tot beide festivals.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Paylogic & Tiicketonline en de bekende voorverkoopadressen en kosten:
Lentekriebels 12 april: €25,-
Zomerkriebels 15 augustus: €35,-
Combiticket: €35,- (Lente- en Zomerkriebels festival )
Voor beide edities zijn er ook V.I.P arrangementen beschikbaar. Hiervoor kun je contact op nemen met Globe VIP Agency op 06-46295303 of per e-mail: info@globevipagency.com

www.zondagskriebels.nl

7 opmerkingen

Joris Voorn zal deze avond persoonlijk garant staan voor de diepste, meest rauwe en lekkerste technop

Joris weet wel hoe het moet :D
Met maar liefst 4 area’s

:)!
laatste aanpassing
 
We hebben er zin an!
 
of lentekriebels of addicted 4 april @ panama ,,, moeilijke keuze
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 10 maart 2009 om 14:45:
of lentekriebels of addicted 4 april @ panama ,,, moeilijke keuze

Of allebei?
Artiest J
Nee gewoon lentekriebels ik ben er bij (y)
zeker aanwezig, toplocatie, topfeest, 2de zaal was super met winterkriebels:)
Ik blijf een Kriebels-fan, dus ik ben er zeker weer bij!