Partyflock
 

Linke Soep
Upon You Label night tot 08:00 uur

gepubliceerd door , op
Linke Soep
28 januari 2009
FeestLinke Soep · UponYou label night
Datumvrijdag 13 februari 2009
LocatieFlexbar
Met de Schram Studio’s (the Greenhouse) vers in het geheugen tijd voor een nieuwe Linke Soep, dit keer met het 'Upon You' geweld. Mooie Nederlandse namen en uiteraard op vrijdag de 13e februari op z’n Berlijns doortrappen van 23:00 tot 08:00 uur in de Flexbar!

Upon You Label levert drie dekhengsten af onder de namen Marcus Meinhardt, Marco Resmann (aka PHAGE) en Mathias Mesteño. Van Nederlandse bodem hebben we speciaal voor de verjaring van Hay-T, Robert Powlson, Freddy Spool, Hilbert Stoon, Stefano Richetta, Tian en Meester Moeilijk & Sjonnie Disco uitgenodigd.

Met deze gasten hoog in het vaandel beginnen we met baby eigenaar Marcus Meinhardt, boegbeeld van Upon You met uiteraard de SMS Aftertent en zijn eigen Berghain avond op zijn naam. Dit in combinatie met releases als ‘Pacey Lynn’ en ‘Jerry Lee’ maakt Marcus de ideale afsluiter op deze mooie vrijdag avond.

Marco Resmann (aka PHAGE) produceert door de weeks zowel onder zijn eigen naam als onder PHAGE de dikste platen, terwijl hij in het weekend samen met Woody en Red Robin te vinden is als resident van de Watergate Club in Berlijn. Hij kan als geen ander het publiek aanvoelen, tikkie house hier, tikkie stevig daar, tikkie erbij of een tikkie terug, hij is de man die alles kan.
De M zit in de maand, met Mathias Mesteño (aka Matt Vega) wordt op dit moment door oa. Laurent Garnier en Karotte de hemel in geprezen door zijn nieuwe release die staat op het “Home Sweet Home “ album met ‘Tante Dunkel’. Door deze track heeft hij zichzelf in de kijker gespeeld en zal daarom voor de eerste keer Amsterdam aandoen met zijn kijk op muziek.

Berlijn daargelaten gaan we door met de Nederlandse opstelling.
Verjaardags vogel Hay-T zal als Klank de grote zaal openen, als mede leider van “Piekup Bookings” heeft hij een aardig lijstje artiesten die onder zijn vleugel schuilen. Naast de bovengenoemde Berlijnse kroost, Format: B en Andre Crom ook nog de hoog aangeschreven Nederlandse delegatie. Dit allemaal te aanschouwen op piekup.nl
Robert Powlson is er zo een van de Nederlandse delegatie, je typische vinyl junk die nooit teleurstelt. Van Groningen tot Utrecht, Robert doet alle steden aan in zijn kruistocht naar perfectie. Ergens dit jaar zal er wellicht een eerste release verwacht worden van hem, welk label of wanneer is een geheimpje.

Vrijbuiter Freddy Spool is de eerste in het rijtje van de Barzaal. Freddy de sympathieke dj en organisator uit Amsterdam rockt, op feesten en partijen, houseclubs of internationaal techno event, Mr. Spool kan alles en overal. Uniek in zijn platenkeuze en sets, dit in combinatie met zijn status als een Amsterdams seks symbool maken van Freddy Spool een ideale dj.
Hilbert Stoon uit Rotterdam, Zuid-Holland is de voormalige Hi-Fi dj die maandelijks oa. de Catwalk bestookt met Expectations in Hi Fi. Hij is tegenwoordig meer dan ooit in onze hoofdstad te vinden, om te draaien, af te spreken of gewoon koffie, Hilbert houdt van Amsterdam!
Christiaan Schipper zal als Tian ten tonele komen. Als plaatjes draaier kennen we hem nog wel uit Hilversum, waar hij in de jaren negentig de nu overleden Club Niki’s aandeed. Na een jaren lange stop zal hij 13 februari weer even proeven van club gevoel. Gaat hij de jaren negentig doen herleven, of modern de draad weer oppakken?
Stefano Richetta, oprichter van Exprezz en organisator van Click is ook hij oude garde. Festivalletje hier, club en gig daar, Stefano has been there and done that. Hay-T stond er op dat hij een uitnodiging kreeg om een setje neer te zetten, als dj en vriend.
Onder het mom tijdens het kakken wil ik ook een lekker nummertje meepakken, zullen heer en meester van de boven verdieping Meester Moeilijk & Sjonnie Disco optreden. Deze muzikale act is van zo een groot formaat dat ze hun eigen verdieping nodig hebben.

Wie zich een lap tekst bespaard wil blijven, vrijdag 13 februari komen er elf dj’s uit binnen en buitenland in de Flexbar draaien. Zij zullen van 23:00 tot 08:00 de gast voorzien van entertainment en muzikaal genot. Voor wie zaterdag niet telt, is daar vrijdag om alles goed te maken!


Line up
Marcus Meinhardt
Marco Resmann
Mathias Mesteño
Robert Powlson
Freddy Spool
Hilbert Stoon
Tian
Stefano Richetta
Klank
Meester Moeilijk & Sjonnie Disco

Vvk: Tickets €10.- @ www.piekup.nl

6 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Kaarten gaan hard...

wordt weer een goede!
Linke soep.... even lekker als vers getrokken groentensoep :kwijl:
leuk hoor... :)