Partyflock

De Marktkantine

De Marktkantine

De Marktkantine (afbeelding)
AdresJan van Galenstraat 6
1051 KM
Amsterdam
Telefoon+31 20 732 1760
SiteSite marktkantine.nl
E-mailinfo@marktkantine.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtwitter
op de kaart
Informatie
De Marktkantine is een tijdelijke evenementenlocatie, concertzaal, creatieve werkplek, restaurant, theater en alles wat wij er (samen met jou) van maken...

Een crisisproof restaurant-uitgaans-en-creatieve-bedrijven-en-opleidingen-centrum in Amsterdam Oud West ontwikkelen in de periode 2014 - 2019. Een groeidiamant voor de buurt en een parel voor de stad.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van De Marktkantine via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda De Marktkantine
vandaag: 393 bezoekers
David Vunk, LUPE, Miss Kittin
39 bezoekers
Finnebassen, Gardens of God, Hubert Kirchner, Miss Melera, Nicky Elisabeth
344 bezoekers
Finnebassen, Gardens of God, Hubert Kirchner, Nicky Elisabeth
849 bezoekers
Edwin Oosterwal, Fort Romeau, Joris Voorn, Simian Mobile Disco
504 bezoekers
Ava Asante, Be Svendsen, JÝrgen, LŲvestad, Mollono.Bass, Seth Schwarz
20 bezoekers
Josh Butler, Makcim, Makossa
280 bezoekers
Andres Campo, Benny Rodrigues, Eats Everything, Lord Leopard, Luuk van Dijk, Melť
561 bezoekers
Reinier Zonneveld
1041 bezoekers
Cyantific, Dualistic, Fava, Loadstar, Monrroe, Mota, Nymfo, Pola & Bryson, Polygon, S.P.Y.
108 bezoekers
Benny Rodrigues, Makossa, Michel de Hey, Pablo Discobar
80 bezoekers
486 bezoekers
Konstantin Sibold, Luna Semara, Stephan Bodzin
576 bezoekers
Henrik Schwarz (nog niet compleet)
121 bezoekers
Miss Melera, Patrice Bšumel
Statistieken


x
244·feesten
14·in de toekomst
230·in het verleden
25·nieuwsberichten
6·video's
2758·kliks
6086·bezoekers · herkomst
2038·unieke bezoekers
508Partyflockfans · herkomst
48.2 KFacebooklikes
1·albumfoto
1·opmerking
zeer goed·stemresultaat (624 stemmen)
Nieuws
Het is verkiezingstijd! Na twee termijnen draagt Mirik Milan het voorzitterschap van Stichting N8BM A'DAM over, en daarmee ook zijn betaalde functie als nachtburgemeester van Amsterdam. Solliciteren kan tot 24 januari.
Op 2 & 3 februari pakt STRAF_WERK groots uit voor haar tweede weekender in de Factory 010, Rotterdam en De Marktkantine, Amsterdam.
Dj-trio Kris Kross Amsterdam zit niet stil. Op 9 september organiseren de mannen alweer de achttiende editie van hun eigen feest in de Amsterdamse Marktkantine.
Op zaterdag 15 april 2017 vindt Rush-the resurrection plaats in De Marktkantine in Amsterdam.
CHemistry is een van de grootste, bekende dance-merken van Nederland. Met name vanaf helft jaren negentig tot halverwege jaren 00 toonaangevend in het Amsterdamse party-leven en grondlegger van het moderne clubben. 1
Met nog twee maanden te gaan voordat Amsterdam geel en zwart kleurt voor het Amsterdam Dance Event, maakt Marktkantine haar volledige ADE programma bekend. Een diversiteit aan artiesten passeert de revue met onder andere Pan-Pot, DJ Harvey, Surgeon & Lady Starlight, Mano le Tough en John Talabot. Met in de vooravond op zaterdag een niet te missen ADE special: P:anorig.
Ter gelegenheid van hun tienjarig jubileum zal Diynamic zal in verschillende grote Europese steden als gastheer optreden van evenementen. In september is Amsterdam aan de beurt! Loveland, NGHTDVSN, Paradiso, Marktkantine, Chicago Social Club en Diynamic werken voor dit event samen.
Een creatieve hub waar talent ander talent kan ontmoeten en inspireren. En tegelijkertijd jou in de gelegenheid stelt om mee te genieten. Dat is het idee achter 'Markt Music Podcast'. Deze serie brengt je langs verschillende genres van elektronische muziek en laat een speciale sound horen van verschillende lokale up and comings. Naast muzikaal talent zorgt creative illustrator Joska van Oosten voor een visuele vertaling van de serie.
Voor de tweede keer in minder dan twaalf maanden strijkt het label Hotflush uit Londen neer in Marktkantine. Waar labelbaas Scuba dit keer kiest voor een line-up met zowel Amerikaanse als Nederlandse invloeden.
De Marktkantine presenteert met trots de komst van Duitse techno legende Sven Všth. Op 26 maart zal Všth, een begrip in de internationale dance scene, zijn opwachting maken in de populaire club op de Amstedamse Jan van Galenstraat. Het evenement is extra bijzonder door de latere sluitingstijd en het feit dat Všth sinds 2013 al niet meer in een Amsterdamse club heeft gespeeld.

1 opmerking