Partyflock
 

De Marktkantine

op de kaart
De Marktkantine
28 oktober 2021
Locatie is gesloten.
AdresJan van Galenstraat 6
1051 KM
Amsterdam
Nederland
Telefoon+31 20 732 1760
Linksfacebookpageinstagramlinktreesoundcloudxyoutube
Minimumleeftijd21

Informatie

Het einde van De Marktkantine komt in zicht. Gelukkig kijken we terug op acht te gekke jaren met legendarische nachten en ontelbaar veel herinneringen. Op maandag 20 juni 2022 sluiten wij voorgoed onze deuren, maar natuurlijk niet zonder een waanzinnig afscheid.
Boek een overnachting in of in de buurt van De Marktkantine via Booking.com.

Uitgaansagenda De Marktkantine

Laatste feest was op zaterdag 18 juni 2022: De Laatste Dans

Elders

Statistieken

589·feesten
geen·in de toekomst
589·in het verleden
1·feest elders
34·nieuwsberichten
100·video's
7787·bezoekers · herkomst
2534·unieke bezoekers
1340Partyflockfans
1·albumfoto
1·opmerking
3·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (418.9056 stemmen)

soundcloud Recente muziek

Nieuws

Op 4 september draait de Nederlandse DJ en producer Eelke Kleijn een 9-uur durende set voor de online editie van Burning Man: Multiverse, in de Amsterdamse Marktkantine. Voor het eerst in haar geschiedenis verplaatst Burning Man het festival naar een virtuele wereld. Waar voorheen eerder alleen een beperkt aantal bezoekers kon komen, stelt Burning Man zich met een virtuele editie open voor een miljoenenpubliek.
Amsterdamse nachtclub 'De Marktkantine' lanceert De Grote Kleine Clubshow. Geen reguliere clubavond, wel een 1,5 uur durende experience. Vanaf het eerste weekend van juli kan er gereserveerd worden voor een zittend onderonsje van vrienden in hun favoriete club. De dansvloer maakt plaats voor tafeltjes en stoeltjes die gereserveerd kunnen worden in groepjes voor twee of vier personen. Tijdens de show kan er worden genoten van lokale artiesten die vaker op het programma staan bij De Marktkantine.
Dit jaar organiseert La Rêve voor de 3e keer op rij het festival op het terrein van Thuishaven. Na 2 edities met zo'n 2000 bezoekers is het festival dit jaar stijf uitverkocht met 4 verschillende stages, een unieke combinatie van grote internationale acts en opkomend talent en meer dan 3000 dromers.
Al jaren is het lastig voor studenten om tijdens de tentamenperiode een studieplek te veroveren in bibliotheken, scholen en op universiteiten; er is een chronisch tekort aan werkplekken. Daarentegen staat de gemiddelde nachtclub in Nederland ongeveer zestig procent van de tijd leeg. Red Bull ziet hier kansen en organiseert daarom van 24 tot en met 27 juni de eerste Red Bull Study Club.
Samen met ontwerpster Lizzy van der Ligt van Le Café Noir Studio en Unrobe presenteert Amsterdam Open Air (AOA) een ethisch verantwoord geproduceerde kledinglijn van organisch katoen (GOTS certified). Deze wordt op maandag 13 mei gelanceerd.
Van samenwerkingen met zijn label Knee Deep In Sound tot machtige shows op het festival, Hot Since 82 en STRAF_WERK zijn altijd perfect hand in hand gegaan. Het is daarom hoog tijd dat ze de Brit meenemen naar De Marktkantine voor de leukste, Nederlandse feestdag van het jaar. De charismatische Boris Werner is een leidend figuur in de house scene. De Amsterdammer heeft meer dan 15 jaar aan ervaring achter de rug maar blijft voor altijd jong van hart. Boris mixt zonder moeite alle soorten house muziek en brengt dit met zijn typische, toegewijde houding en vrolijke karakter over op het publiek.
STRAF_WERK
23 november 2018
Op 9 februari is STRAF_WERK terug in De Marktkantine met een enerverende line-up als altijd. Ze brengen namen die dicht bij STRAF_WERK liggen maar ook artiesten die hun debuut maken. 1
De welbekende Amsterdamse promoter NGHTDVSN heeft zojuist zijn plannen voor Koningsnacht bekend gemaakt waarin niemand minder dan techno held van eigen bodem, Joris Voorn, een all-nighter zal gaan draaien.
Lil Louis is terug
16 maart 2018
Na zeven jaar in de studio heeft Lil Louis zijn grootste muzikale hoogtepunt bereikt. Louis heeft in een ongekend tempo meer dan 1.600 nummers geschreven en komt met 6 fijne albums.
Het is verkiezingstijd! Na twee termijnen draagt Mirik Milan het voorzitterschap van Stichting N8BM A'DAM over, en daarmee ook zijn betaalde functie als nachtburgemeester van Amsterdam. Solliciteren kan tot 24 januari.

3 waarderingen

Ricky-
Leuke locatie maar het geluid is echt slecht (niet helder).
partyjennie
prachtige locatie super geluid!
Daniëlle Kraan
Top, gezellig. Er komen veel goede dj's. Leuk publiek, vaak ook iets ouder.Minpunt: te donker binnen!

1 opmerking