Partyflock
 

STRAF_WERK

gepubliceerd door , op
STRAF_WERK
13 november 2018
Op 9 februari is STRAF_WERK terug in De Marktkantine met een enerverende line-up als altijd. Ze brengen namen die dicht bij STRAF_WERK liggen maar ook artiesten die hun debuut maken. STRAF_WERK haar publiek, de altijd geweldige locatie en grote en opkomende artiesten achter de draaitafels zijn wat hun clubavonden altijd een match made in heaven maken.

Al actief sinds de vroege jaren negentig, Kerri Chandler is een ware legende in zijn vakgebied. Dat hij muzikant zou worden was geen verrassing gezien hij in New Jersey opgroeide in een familie vol jazz-muzikanten. Zijn vader was al een gerespecteerde DJ wie hij regelmatig vergezelde naar optredens. Kerri zijn tracks zijn met liefde en geloof gemaakt, zo bidt hij altijd voor hij aan een nieuwe productie begint. Elke track is een stempel van zijn vrije geest en passie voor de muziek.

Een grote liefde voor house en jazz heeft Gerd Janson gedreven tot de artiest die hij vandaag is. Naast muzikant is hij ook labelbaas van Running Back (met Thorsten Scheu a.k.a. Glance), lid van het Red Bull Music Academy team en is hij regelmatig te vinden in Pentagon Recordstore in Darmstadt, Duitsland. Zijn verfijnde smaak en unieke karakter maken Gerd een aanwinst voor de muziekindustrie.

Het duo is in ongekend korte tijd ontploft in de internationale scene. Met al een aantal sets in STRAF_WERK haar booths zijn de jongens van ANOTR dan ook een waar lid geworden van de STRAF_WERK familie. In 2017 lanceerden de twee natuurtalenten hun eigen label No Art, een platform waarmee ze zich verbinden met hun luisteraars door middel van kunst en muziek.

De Nederlandse Chris Stussy is niet meer uit het huidige Nederlandse festival/club landschap te denken. Naast zijn eigen releases op verschillende grote labels als HousePuff Records en Rutilance is hij ook een essentieel onderdeel van PIV. En Chris boekt niet alleen Nederlands succes, ook 'down under' doet hij het goed met een opkomende Australië tour. 9 februari staat hij gelukkig toch bij STRAF_WERK in De Marktkantine.

Bij STRAF_WERK houden ze van jong, onontdekt talent en Joren Edwards is het bewijs dat er altijd nieuwe, unieke artiesten opbloeien in de house-scene. Op de Herman Brood Academie ontwikkelt hij op het moment zijn passie: muziek productie. Een breed spectrum aan muzikale invloeden voegen zich samen in Joren zijn sound, zo luisterde hij als kind naar zijn ouders hun Pink Floyd platen en houdt hij veel Romanian house.