Partyflock
 

Brebl

op de kaart
afbeelding Brebl
AdresWaalbandijk 14e
6541 AJ
Nijmegen
Nederland
SiteSite brebl.nl
E-mailpost@brebl.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Je zoekt een bijzondere plek voor jouw bedrijfsevenement, bruiloft, workshop, receptie of vergadering? Het voormalige technische magazijn van de Honig is veranderd in een multifunctionele ruimte waar je kunt genieten van een rijk cultureel aanbod. Of waar je je eigen feestje kunt houden! Een van onze drie zalen is altijd geschikt voor jouw doel. De locatie is uniek. De authentieke details, het weidse uitzicht over de Waal en de industriële setting maken van een avondje Brebl een echte ervaring.
Boek een overnachting in of in de buurt van Brebl via Booking.com.
16 juli 2019
Foto's, Exile, 15 juli 2019, Brebl, Nijmegen
Nieuws
Løbster: De Amsterdamse DJ begon zijn carrière op 17 jarige leeftijd op afterpartys, nadat hij zijn passie in Techno vond. In de afgelopen jaren stond hij al op grote festivals als Thuishaven en We Are Electric, waar hij het podium deelde met grootheden als ROD, Setaoc Mass, Colin Benders en Remco Beekwilder. Ook liet hij meerdere clubs als Paradiso Amsterdam, Warehouse Elementenstraat en RADION Amsterdam op zijn grondvesten trillen.
Deepsense is na diverse evenementen in Arnhem, terug in thuishaven Nijmegen. De stad waar het in maart 2018 voor deepsense allemaal begon. Dit keer is het evenement op een mooie plek aan de Waal: Brebl. Geniet van de lekkerste deephouse, tech house en techno op één evenement. Hoor, zie, proef en voel tijdens deepsense in Brebl.
Hausse III
31 januari 2015
Zaterdag 7 februari vindt de derde editie van Hausse plaats. Hausse is een collaboratie tussen Extrapool en RTFKT waarin steeds twee houseproducers samen in de studio werken aan een nieuwe liveset. Deze gaat vervolgens in première op de clubavond in Brebl.
Zaterdag 1 november vindt de tweede editie van Hausse plaats. Hausse is een samenwerking tussen Extrapool en RTFKT waarin steeds twee houseproducers samen in de studio werken aan een nieuwe liveset. Deze gaat vervolgens in première op onze clubavond in Brebl.

2 opmerkingen

Erg benieuwd naar deze locatie!
Recent naar comedy complex geweest op deze locatie... heeft wel wat ;) dunno als feestje