Partyflock
 

Mijnbouwweg

op de kaart
AdresMijnbouwweg
3812 RT
Amersfoort
Nederland 🇳🇱
Boek een overnachting in of in de buurt van Mijnbouwweg via Booking.com.

Uitgaansagenda Mijnbouwweg

Laatste feest was op zaterdag 29 juni 2024: Festifoort Festival

Statistieken

27·feesten
geen·in de toekomst
27·in het verleden
8·nieuwsberichten
1·fotoshoot
219·foto's
17·video's
566·bezoekers · herkomst
441·unieke bezoekers
4Partyflockfans
1·albumfoto
goed·stemresultaat (43.2804 stemmen)

Nieuws

Het nieuwe festival ORANJE Koningsdag heeft een flink aantal nieuwe namen naar buiten gebracht voor de twee edities in Alkmaar en Amersfoort op 27 april. In Alkmaar staat niemand minder dan Nicky Romero op de Mainstage. Het Vunzige Deuntjes Stage is onder andere uitgebreid met Jonna Fraser, Chivv en AFROBBROS. In Amersfoort zit je ook bijzonder goed met Bram Krikke, Kris Kross Amsterdam en Feest Team. In de stad die onze Koning vorig jaar nog bezocht host Vunzige Deuntjes tevens een eigen stage met onder andere Yung Felix en Henkie T naast een aantal acts die ook in Alkmaar te zien zijn.
Het nieuwe festival ORANJE Koningsdag heeft een flink aantal nieuwe namen naar buiten gebracht voor de twee edities in Alkmaar en Amersfoort op 27 april. In Alkmaar staat niemand minder dan Nicky Romero in de Dance tent. Vunzige Deuntjes Stage is onder andere uitgebreid met Jonna Fraser, Chivv en AFROBROS. In Amersfoort zit je ook bijzonder goed met Bram Krikke, Kris Kross Amsterdam en Het Feest Team. In de stad die onze Koning vorig jaar nog bezocht host Vunzige Deuntjes tevens een eigen stage met onder andere Yung Felix en Henkie T naast een aantal acts die ook in Alkmaar te zien zijn. Eerder maakte de organisatie al een aantal grote namen bekend, waaronder De Jeugd van Tegenwoordig, Bizzey, Wolter Kroes, Bassjackers, Donnie en La Fuente.
Niet één, maar twee plaatsen worden op 27 april door ORANJE Koningsdag op zijn kop gezet. Dit nieuwe Koningsdag festival vindt zowel in Alkmaar als in Amersfoort plaats. Zo staat ORANJE Koningsdag voor verbinding, feest, muziek, broederschap, saamhorigheid, vrolijkheid en ORANJE. In Alkmaar op dezelfde plek als voorgaande jaren, met vertrouwde en nieuwe elementen. In Amersfoort met een flink programma van dance, hiphop, pop en urban. De kaartverkoop voor ORANJE Koningsdag start dinsdag 28 januari om 19:00 uur.
In de zomer van 2017 vindt de 4e editie plaats van Festifoort Festival op het evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort.
Zaterdag 16 juli strijkt Festifoort Festival voor de derde keer neer op het groenrijke evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort. De jongens achter Festifoort slaan dit jaar de handen ineen met andere evenementenorganisaties uit de regio. Naast de Festifoort Mainstage hosten de organisaties On9ekend en House4Pleasure ieder een eigen stage op het Festival.
De ticketverkoop voor Festifoort Festival gaat harder dan verwacht. Op dit moment zijn er nog ongeveer 500 reguliere tickets beschikbaar voor € 27,50. Hierna wordt een beperkt aantal late-bird tickets beschikbaar gesteld voor € 32,50. "Zoals het er nu naar uit ziet, zit het er dik in dat de laatste 500 tickets snel uitverkocht raken" aldus de organisatie. Festifoort Festival, hét dancefestival van Amersfoort en omstreken, strijkt Zaterdag 9 mei voor de tweede keer neer op het groenrijke evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort.
Festifoort Festival, hét dancefestival van Amersfoort en omstreken. Zaterdag 9 mei strijkt Festifoort voor de tweede keer neer op het groenrijke evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort. 2
Amersfoort is een nieuw festival rijker. Zaterdag 30 augustus strijkt Festifoort neer op het groenrijke evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort. Met dit nieuwe festival organiseren de initiatiefnemers een evenement voor echte dance-liefhebbers. 2