Partyflock
 

Festifoort

afbeelding Festifoort
concept
SiteSite festifoort.nl
E-mailinfo@festifoort.nl
AdresAmersfoort
Nederland
Oprichting1 januari 2014
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsnapchatvimeo
Nieuws
In de zomer van 2017 vindt de 4e editie plaats van Festifoort Festival op het evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort.
Zaterdag 16 juli strijkt Festifoort Festival voor de derde keer neer op het groenrijke evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort. De jongens achter Festifoort slaan dit jaar de handen ineen met andere evenementenorganisaties uit de regio. Naast de Festifoort Mainstage hosten de organisaties On9ekend en House4Pleasure ieder een eigen stage op het Festival.
De ticketverkoop voor Festifoort Festival gaat harder dan verwacht. Op dit moment zijn er nog ongeveer 500 reguliere tickets beschikbaar voor € 27,50. Hierna wordt een beperkt aantal late-bird tickets beschikbaar gesteld voor € 32,50. "Zoals het er nu naar uit ziet, zit het er dik in dat de laatste 500 tickets snel uitverkocht raken" aldus de organisatie. Festifoort Festival, hét dancefestival van Amersfoort en omstreken, strijkt Zaterdag 9 mei voor de tweede keer neer op het groenrijke evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort.
Festifoort Festival, hét dancefestival van Amersfoort en omstreken. Zaterdag 9 mei strijkt Festifoort voor de tweede keer neer op het groenrijke evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort. 2
Amersfoort is een nieuw festival rijker. Zaterdag 30 augustus strijkt Festifoort neer op het groenrijke evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort. Met dit nieuwe festival organiseren de initiatiefnemers een evenement voor echte dance-liefhebbers. 2