Partyflock
 

Podium Duycker

op de kaart
afbeelding Duycker
AdresRaadhuisplein 5
2132 TZ
Hoofddorp
Nederland
SiteSite duycker.nl
E-mailinfo@duycker.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagraminstagramsoundcloud
Capaciteit1350
Concept

Informatie

Poppodium Duycker is hét podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer en heeft 2 concertzalen met een intieme, persoonlijke sfeer; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 4 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker is samen met De Meerse, Pier K, Bibliotheek Haarlemmermeer en Podium voor Architectuur onderdeel van Het Cultuurgebouw. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten (ook op locatie), festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten.
Boek een overnachting in of in de buurt van Duycker via Booking.com.
Nieuws
Origin is Back
17 mei 2018
Zaterdag 26 mei is het tijd voor een nieuwe editie van Origin in poppodium Duycker te Hoofddorp. 1
"Geen gedoe, gewoon early" gaat op 8 juli laten zien waar het allemaal om draait. 5
Bij De Clip Club 30+ sta jij centraal. Lekker dansen met leeftijdsgenoten op de grootste hits van toen en nu. ABBA, Prince en de Dolly Dots zijn erbij, maar ook de hedendaagse krakers van Pharrell, Amy Winehouse en Avicii.
Early will survive
19 februari 2016
Early will survive heeft zijn sporen achter gelaten en dat proeft naar meer...Een nieuwe ronde, nieuwe kansen... Zijn jullie klaar voor part 2? Early Hardcore Events wel godverdomme! Dat dak moet eraf! Op 28 mei 2016 gaan ze er weer keihard tegenaan! Ditmaal met een totaal nieuwe line-up gevuld met échte early liefhebbers, een latere eindtijd om het spektakel nog gruwelijker te maken en nog veel meer moois.
Op zaterdag 28 november presenteert Fix Party een nieuwe editie van Partyyyy Kicking Time. Het feest zal plaatsvinden in de Duycker. De deuren zullen geopend zijn van 22:00 tot 04:00 en de entree bedraagt €10 aan de deur. Ontmoet jezelf, vrienden en bekenden in een Surrealistische wereld waar vooral beukende freestyle, vrouwen, slingers en bier de klok zullen slaan. 1
Zaterdag 11 april is het weer tijd voor een nieuwe editie van La Prison. Het thema van de avond is: The battle of the sexes. Tijdens deze editie zullen de dames tegen de heren strijden. De vetste battles zullen je om de oren vliegen tussen 22:00 en 05:00 uur.
'OK partypeople, it's...Party kicking time'. Met deze legendarische woorden gaat Duycker 7 februari terug naar de gloriedagen van de houseparty's. Speciaal voor dit evenement hebben ze in de historie van hardcore lopen graven om een weer een speciale act neer te zetten. En kwamen deze keer uit bij de mannen van Rotterdam Terror Corps. 4
Nederland is vanaf 17 januari een nieuw drum and bass, dubstep en trap feest rijker! Dit nieuwe concept krijgt de naam Heat en wordt vanaf januari een aantal keer per jaar georganiseerd in het Hoofddorpse poppodium Duycker.
Zaterdag 11 oktober zal een select gezelschap in de gezellige kleine zaal op een magische manier de favoriete houseclassics (her)beleven. De ouwe sound van de jaren 90 zal dankzij o.a. dj's Buzz Fuzz, Vox & Viruz en The Pacifier trots uit de speakers knallen.
Op 13 september komt internationale DJ Secret Cinema naar Duycker in Hoofddorp. tech.fabrik viert dan haar eenjarig bestaan met het grootste techno feest ooit in Haarlemmermeer gehouden, met unieke video- en lichtshow in de grote zaal.

4 waarderingen

Hardcore Bob
Geen oorsuis, gratis WC, weinig rook, goed geluid, goedkope en fijne garderobes, echt top!
Underground Dance Events
Vette locatie! Kan 1500 man op z'n max in...­ Dik geluid!!
Gamebo­ygrind­corelo­vemusi­C
mooi feestje kunnen geven, staan voor veel open.­
Toffe locatie, super goed geluid, goede sfeer, leuke mensen, ziet er goed uit en leuke feestjes

3 opmerkingen

Wie o wie wilt er Duycker muntjes kopen?
heb er 8 over en ik kom er nooit !

weet de prijs alleen niet :lol:
 
Top locatie!