Partyflock
 

Underground Dance Events

afbeelding Underground Dance Events
organisator agency
SiteSite undergrounddanceevents.nl
E-mailundergrounddanceevents@gmail.com
AdresAlphen aan den Rijn
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Underground Dance Events is de basis in het netwerk van organisaties, artiesten, locaties en leveranciers en houdt zich bezig met het structureren, organiseren en faciliteren van dance events en festivals.
Artiestenplatform, locatievoorziening, wetgeving, catering, logistieke ondersteuning, AV verzorging zijn enkele aspecten waarin U.D.E. sterk in staat.
Nieuws
Pascal van Underground Dance Events is 36 jaar geworden en al meer dan twintig jaar actief in de underground scene, dat verdient een feestje voor iedereen! Op zaterdag 28 mei gaat het dak er dan ook vanaf in discotheek MAX! Een van de grootste uitgaanslocaties van Alphen aan den Rijn, met plek voor meer dan 350 partypeople in de grote zaal, met extra verdieping! Acht uur lang zal de dikste hardcore, frenchcore en tekno te horen gebracht worden door niemand minder dan Obliviator, Parsel, Kev, Sprinky, The Dark-Joker, Skullz, Bad Habit en B24M & D323k.
In de grootste uitgaanslocatie van Alphen aan den Rijn De De Speaker zullen Systeem JWW en U.D.E. wederom T3kno 4 Life lanceren. De De Speaker is een box in een box-gebouw, dus maximale bas-druk is gegarandeerd! Gedurende twaalf uur zullen de zwaarste en diepste bassen De De Speaker vullen, gebracht door de meest uiteenlopende artiesten.
Na vier weken van voorrondes zijn de deelnemers vrijdag 31 juli aanbeland bij de finale van de Alphense DJ Contest 2015 in De Speaker! Twaalf dj's en producers hebben er om gestreden en er is flink wat talent gespot, maar door de vakjury zijn er uiteindelijk vier DJ's geselecteerd om het tegen elkaar op te nemen in de finale. Sambrosa, Dj Mug en The Dark-Joker zullen het vrijdag 31 juli tegen elkaar opnemen in de grote zaal van De Speaker. 1
Drie deelnemers nemen het tegen elkaar op in de kleine zaal, afgewisseld door drie ervaren dj's die tevens in de jury plaats zullen nemen.
Underground Dance Events en Mash the Fuck up! presenteren op zaterdag 13 juni de Alphense Dj Talent Night - The hard edition - in De De Speaker in Alphen aan den Rijn. Jawel, je leest het goed, De De Speaker! Gevestigd in het voormalige pand van Het Kasteel. Eindelijk weer eens een echt ouderwets hard feestje in Alphen!
Soundsysteem Je Weet Wel en Underground Dance Events slaan de handen ineen. In de nieuwste en grootste tent van Alphen aan den Rijn De De Speaker zullen Systeem JWW en U.D.E. T3kno 4 Life lanceren. De De Speaker is een box in een box gebouw, dus maximale speakerdruk is gegarandeerd! 1