Partyflock
 

Club Kokomo

op de kaart
afbeelding Kokomo
Locatie is opgeheven.
AdresGelkingestraat 1
9711 NA
Groningen
Nederland
SiteSite clubkokomo.nl
E-mailinfo@clubkokomo.nl
Aanwezigheidfacebookpageyoutube
Capaciteit1200
Opvolger van The Palace.

Informatie

Club Kokomo is dé club in de binnenstad van Groningen! Een moderne en strakke club met de beste dj's, bartenders en live acts!
Boek een overnachting in of in de buurt van Kokomo via Booking.com.

Uitgaansagenda Kokomo

Laatste feest was op vrijdag 5 maart 2021: Soixante Neuf
Statistieken
165·feesten
geen·in de toekomst
165·in het verleden
19·nieuwsberichten
32·video's
432·bezoekers · herkomst
264·unieke bezoekers
53Partyflockfans
15.7 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (96 stemmen)
Nieuws
Soixante Neuf 050
14 december 2018
Get ready for christmas en zorg dat jij nu al je kerstoutfit compleet hebt, want op woensdag 26 december, tweede kerstdag, geeft Soixante Neuf in club Kokomo een keiharde fissa die jij zeker niet mag missen!
Wat een lekker feestje was het op Eerste Paasdag! Wij hebben genoten van een uitverkochte Soizante neuf in Club Kokomo te Groningen.
Op vrijdag 23 februari geeft Soixante Neuf in club Kokomo een keiharde fissa die jij zeker niet mag missen!
Soixante Neuf
22 mei 2017
We zijn nog steeds aan het nagenieten van het uitverkochte Soixante Neuf indoor festival en willen iedereen nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid en gezelligheid!
Soixante Neuf
14 februari 2017
Met de Soixante Neuf "Black on black indoor festival op 1 april voor de deur, is het vrijdag 24 februari tijd voor de pre partyY van Soixante Neuf in de mooiste club van Groningen, Club Kokomo!
One presents
8 december 2016
Op zaterdag 24 december komt one voor de eerste keer naar club Kokomo, en omdat het Kerstavond is pakken ze uit met een line up waar je U tegen zegt! Geheel in de Kerstsfeer zijn het de Drie Koningen en de Queen uit de Nederlandse urban scene die op bezoek komen in club Kokomo:
Soixante Neuf 050
7 december 2016
Met kerst hoor je met je familie en vrienden te zijn. Dus zorg dat je na je buikje rond te hebben gegeten, met je vrienden afspreekt op het leukste feestje van Groningen; Soixante Neuf! Én omdat het kerst is hebben we niet 1 maar 2 top acts voor jullie om van te genieten!
Soxante neuf 050
14 november 2016
Na een bomvolle 14 year anniversary editie, is het vrijdag 25 november alweer tijd voor de keiharde opvolger van Soxante neuf 050! Ondanks dat Soxante neuf in tal van nationale en internationale steden zit, blijft Groningen gewoon speciaal!
Soixante Neuf 050
15 september 2016
Ben JIJ vrijdag 30 september aanwezig bij het meest gaande feest van Groningen? Soixante Neuf 050 ! Deze keer gaat het nog harder worden dan onze vorige edities, aangezien we het 14 jarige bestaan van Soixante Neuf gaan vieren! Zorg dus dat jij erbij bent! Niemand minder dan de heren van Two Crooks zullen aanwezig zal zijn!!
Zondag 15 mei, Eerste Pinksterdag is het weer tijd voor het dikste feest van Groningen Soixante Neuf 050! Deze keer belooft het weer een topeditie te worden met niemand minder dan de heren van SFB live on stage! SFB heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, maar mocht je net geëmigreerd zijn naar Nederland: SFB heeft niets anders dan hits, met als bekendste toppers: 'Nu Sta Je Hier', 'Famous', 'Jij Kan Chillen Met Mij' en 'Investeren In De Liefde'. Overal waar deze boys komen, gaat het dak eraf, dus bereid je voor om te feesten op zondag 15 mei!