Partyflock
 
­

Soixante Neuf 050 · 14 year anniversary

gepubliceerd door , op
Ben JIJ vrijdag 30 september aanwezig bij het meest gaande feest van Groningen? Soixante Neuf! Deze keer gaat het nog harder worden dan onze vorige edities, aangezien we het 14 jarige bestaan van Soixante Neuf gaan vieren! Zorg dus dat jij erbij bent! Niemand minder dan de heren van Two Crooks zullen aanwezig zal zijn!!

Two Crooks staan bekend om hun hits: "Meisjes blijven meisjes", "Now she see me" en "Op en neer", maar vrijdag 30 september staan ze live op onze stage! Dit duo is alleen maar uit op feesten, feesten en feesten! Zoals ze zeggen "jongens blijven jongens" en deze jongens gaan Groningen op zijn kop zetten!

Soixante Neuf is nog niet klaar, ook is DJ Abstract in the building! Eén van de heetste deejays op dit moment. Abstract staat bekend om zijn unieke stijl en geluid. De manier waarop hij dirty south hip-hop mixed met een electro diplo beat, of oldschool hip-hop met afro house, maakt je elke keer weer gek!! Dit feest wordt een avond om niet te vergeten én om zeker niet te missen!

Vrijdag 30 september gaat het dak er zeker af! Met trots presenteert Soixante Neuf de line up:

Live on stage:
Two Crooks

Deejays:
Abstract Mitchell Supreme
Black Attack (Rodney Music & Charro Jaël CASSIVS
Hosted by: Lirical