Partyflock
 
­

Soixante Neuf op Eerste Pinksterdag naar Kokomo

gepubliceerd door , op
Zondag 15 mei, Eerste Pinksterdag is het weer tijd voor het dikste feest van Groningen Soixante Neuf 050! Deze keer belooft het weer een topeditie te worden met niemand minder dan de heren van SFB live on stage! SFB heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, maar mocht je net geëmigreerd zijn naar Nederland: SFB heeft niets anders dan hits, met als bekendste toppers: 'Nu Sta Je Hier', 'Famous', 'Jij Kan Chillen Met Mij' en 'Investeren In De Liefde'. Overal waar deze boys komen, gaat het dak eraf, dus bereid je voor om te feesten op zondag 15 mei!

Maar hiermee houdt het lang niet op! Zo hebben ze ook een Rotterdamse topper weten te strikken. Deejay DYLVN, de deejay van Ronnie Flex zal ook aanwezig zijn in het hoge noorden en met hem weet je nooit wie hij meeneemt ... Al met al alleen maar sterren op deze avond, die je zeker niet moet missen!

Soixante Neuf 050 heeft als doel om Groningen op zijn kop te zetten! En dat is zondag 15 mei, eerste Pinksterdag zeker het geval. Met trots presenteert Soixante Neuf de line-up voor de Pinkster editie:


Tickets zijn te koop via Ticketscript.