Partyflock
 
­

Soixante Neuf

gepubliceerd door , op
We zijn nog steeds aan het nagenieten van het uitverkochte Soixante Neuf indoor festival en willen iedereen nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid en gezelligheid! We kunnen dan ook niet wachten om zondag 4 juni, eerste pinsterdag weer richting Club Kokomo in het hoge noorden te reizen! De stad waar de liefde voor ons concept zo groot is dat we keer op keer niets anders doen, dan genieten van al die lobi!

Aangezien geven leuker is dan nemen, hebben we niemand minder dan één van de hotste rappers van het moment Jairzinho gestrikt om vol gass via de linkerbaan in een rap Tempo naar Groningen te komen op zondag 4 juni. Wees voorbereid, want deze meneer is meer dan ready!

En over liefde gesproken.. We hebben de meest geliefde deejay (bij de ladies) Johnny 500 ook nog eens op 1ste Pinksterdag gestrikt. Hij heeft onlangs zijn ep gedropt en die gaat keihard! Tevens komt mister Wolfgang de club op stelten zetten, bekend van zijn hit "Discotheek", met Boef en Keizer.

Live on stage:
Jairzinho

Bekend van: "Tempo" ft Sevn Alias, BKO & Boef, "Now She See Me" ft. Two Crooks, "Gass" ft. Sevn Alias, "Laat Me Niet Los" ft. Jonna Fraser.

Your deejays:
Johnny 500
Wolfgang (Bekend van Discotheek ft.
Boef
Ziko
Ismo & Keizer)
Mitchell Supreme
Rodney Music
Miguell Kaidel

Hosted by:
Lirical

Speciaal voor de dames is er een aparte* 'Ladies Only Entrance' *rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via de website soixante-neuf.­nl en de soixante neuf Facebook pagina. De hosting wordt gedaan door Sharona (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!