Partyflock
 

Club Kokomo

op de kaart
afbeelding Kokomo
Locatie is opgeheven.
AdresGelkingestraat 1
9711 NA
Groningen
Nederland
SiteSite clubkokomo.nl
E-mailinfo@clubkokomo.nl
Aanwezigheidfacebookpageyoutube
Capaciteit1200
Opvolger van The Palace.

Informatie

Club Kokomo is dé club in de binnenstad van Groningen! Een moderne en strakke club met de beste dj's, bartenders en live acts!
Boek een overnachting in of in de buurt van Kokomo via Booking.com.

Uitgaansagenda Kokomo

Laatste feest was op vrijdag 5 maart 2021: Soixante Neuf
Statistieken
165·feesten
geen·in de toekomst
165·in het verleden
19·nieuwsberichten
32·video's
432·bezoekers · herkomst
264·unieke bezoekers
42Partyflockfans
15.7 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (96 stemmen)
Nieuws
Soixante Neuf 050
14 december 2018
Get ready for christmas en zorg dat jij nu al je kerstoutfit compleet hebt, want op woensdag 26 december, tweede kerstdag, geeft Soixante Neuf in club Kokomo een keiharde fissa die jij zeker niet mag missen!
Wat een lekker feestje was het op Eerste Paasdag! Wij hebben genoten van een uitverkochte Soizante neuf in Club Kokomo te Groningen.
Op vrijdag 23 februari geeft Soixante Neuf in club Kokomo een keiharde fissa die jij zeker niet mag missen!
Soixante Neuf
22 mei 2017
We zijn nog steeds aan het nagenieten van het uitverkochte Soixante Neuf indoor festival en willen iedereen nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid en gezelligheid!
Soixante Neuf
14 februari 2017
Met de Soixante Neuf "Black on black indoor festival op 1 april voor de deur, is het vrijdag 24 februari tijd voor de pre partyY van Soixante Neuf in de mooiste club van Groningen, Club Kokomo!
One presents
8 december 2016
Op zaterdag 24 december komt one voor de eerste keer naar club Kokomo, en omdat het Kerstavond is pakken ze uit met een line up waar je U tegen zegt! Geheel in de Kerstsfeer zijn het de Drie Koningen en de Queen uit de Nederlandse urban scene die op bezoek komen in club Kokomo:
Soixante Neuf 050
7 december 2016
Met kerst hoor je met je familie en vrienden te zijn. Dus zorg dat je na je buikje rond te hebben gegeten, met je vrienden afspreekt op het leukste feestje van Groningen; Soixante Neuf! Én omdat het kerst is hebben we niet 1 maar 2 top acts voor jullie om van te genieten!
Soxante neuf 050
14 november 2016
Na een bomvolle 14 year anniversary editie, is het vrijdag 25 november alweer tijd voor de keiharde opvolger van Soxante neuf 050! Ondanks dat Soxante neuf in tal van nationale en internationale steden zit, blijft Groningen gewoon speciaal!
Soixante Neuf 050
15 september 2016
Ben JIJ vrijdag 30 september aanwezig bij het meest gaande feest van Groningen? Soixante Neuf 050 ! Deze keer gaat het nog harder worden dan onze vorige edities, aangezien we het 14 jarige bestaan van Soixante Neuf gaan vieren! Zorg dus dat jij erbij bent! Niemand minder dan de heren van Two Crooks zullen aanwezig zal zijn!!
Zondag 15 mei, Eerste Pinksterdag is het weer tijd voor het dikste feest van Groningen Soixante Neuf 050! Deze keer belooft het weer een topeditie te worden met niemand minder dan de heren van SFB live on stage! SFB heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, maar mocht je net geëmigreerd zijn naar Nederland: SFB heeft niets anders dan hits, met als bekendste toppers: 'Nu Sta Je Hier', 'Famous', 'Jij Kan Chillen Met Mij' en 'Investeren In De Liefde'. Overal waar deze boys komen, gaat het dak eraf, dus bereid je voor om te feesten op zondag 15 mei!
Rumag
15 maart 2016
RUMAG. heeft op verschillende social media kanalen al meer dan een miljoen volgers in Nederland en wil nu behalve online ook fysiek haar volgers entertainen. Waar onlangs nog Chris Brown in Club Red werd gepowerd door RUMAG. is nu de Kokomo te Groningen aan de beurt. Het team van RUMAG. heeft een groep met deejay=toppers bij elkaar geraapt om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen.
Merry christmas everybody. Allereerst wil de organisatie van Soixante Neuf jullie fijne kerstdagen en alvast het allerbeste voor 2016 toewensen met veel geluk, gezondheid en de allerleukste feestjes!
Vrijdag 27 november wordt Groningen weer wakker geschud! Het is dan weer tijd voor Soixante Neuf, de 050 editie! Na de twee laatste edities te hebben uitverkocht, kijkt de organisatie er weer naar uit om richting het hoge noorden te reizen, to do it the 'Soixante Neuf way'. Voor deze editie hebben ze niemand minder dan onze favoriet bij the Voice of Holland, Brace uitgenodigd! Maar ook FunX & Encore finest DJ Prime is in the building.
Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is "het meest gerenommeerde eclectische event van Nederland, Dubai, Ibiza & Suriname". Yes!*Soixante neuf viert haar 13 jarig bestaan en we komen hard! Groningen zijn jullie er klaar voor om op vrijdag 25 september de b-day editie van Soixante neuf te komen vieren in club Komomo te Groningen?
Soixante Neuf op eerste Pinksterdag in Kokomo GroningenNa een bomvolle, supergezellige, heerlijke paaseditie van Soixante Neuf in Club Kokomo in Groningen is het zondag 24 mei alweer tijd voor de volgende knaller! Groningen maak je maar klaar voor de Pinkstereditie van Soixante Neuf op zondag 24 mei!
Na een keiharde tweede editie van Soixante Neuf in Club Kokomo is het op zondag 5 april, oftewel Eerste Paasdag, tijd voor weer een daverende editie. De volgende dag is het Tweede Paasdag en is iedereen vrij, dus geen enkele reden om het te missen! Aangezien het Pasen is, moet er uiteraard flink uitgepakt worden en wel met een dikke line-up.
Ho Ho Ho, Merry Christmas everyone! Kerst is de tijd van het jaar om met vrienden en geliefden samen te komen. Na lekker te hebben gegeten tijdens de kerstdagen, is het in de avond van tweede kerstdag op vrijdag 26 december tijd om met vrienden samen te komen bij Soixante Neuf!
Guess who's back on Friday the 26th of September?! Na enige tijd uit de stad geweest te zijn is Soixante Neuf eindelijk weer terug in Groningen! Club Kokomo is de nieuwe thuishaven in Groningen van het internationale concept.
De eerste zonnestralen van het jaar zijn er weer, de vogeltjes fluiten en kriebels voor Beachrockers 2012 komen zo langzamerhand weer naar boven! De uitverkochte editie van vorig jaar Beachrockers Festival staat nog steeds in het geheugen gegrift van vele bezoekers als een memorabele dag. De voorbereidingen voor de editie van 2012 zijn in volle gang!