Partyflock
 
­ Nederland

Soixante Neuf op eerste Paasdag in Kokomo Groningen

gepubliceerd door , op
Soixante Neuf
21 maart 2015
Na een keiharde tweede editie van Soixante Neuf in Club Kokomo is het op zondag 5 april, oftewel Eerste Paasdag, tijd voor weer een daverende editie. De volgende dag is het Tweede Paasdag en is iedereen vrij, dus geen enkele reden om het te missen! Aangezien het Pasen is, moet er uiteraard flink uitgepakt worden en wel met een dikke line-up. Met trots deelt Soixante Neuf dan ook mede, dat ze niemand minder dan de heren van ChildsPlay hebben weten te strikken voor zondag 5 april. So Ladies get ready!

Aangezien de mooiboys van ChildsPlay er op zondag 5 april bij zijn voor de dames, heeft Soixante Neuf voor de heren ook wat. Heren maak je klaar voor de mooie en oh zo talentvolle Romina Luciana. Romina wordt in de scene al gezien als de meest talentvolle/de beste vrouwelijke urban DJ van het moment en op zondag 5 april zal ze wederom bewijzen waarom dit zo is!

De host van de avond wordt nu al genoemd als 'the next best thing' en is tevens de resident van Soixante Neuf geworden. Het is niemand minder dan Lirical. Naast hem is er nog een grootheid in the building, resident en tevens alleskunner DJ Mitchell Supreme, maar dat is nog lang niet alles...

De sterren van Soixante Neuf op zondag 5 april zijn:
ChildsPlay
Romina Luciana
Mitchell Supreme
Impulz
Rodney Music
Jael
Hosted by Soixante Neuf finest Lirical

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?!

Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen naar een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Soixante Neuf een vrouwvriendelijk event?! Let op, er is een 'Ladies Only Entrance', zodat de dames niet in de rij hoeven te staan. De hosting wordt gedaan door Sharona (zorg dat je er dus meer dan top uitziet!). De gastvrouw Sharona verwelkomt je met een glimlach en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

Presale: €10,- excl. Fee Online via koop tickets. More @ the door!

For VIP reservations please call +31621271267 or email us at info@Soixante-Neuf.nl. (Limited VIP tables available)