Partyflock
 
­

Soixante Neuf 050

gepubliceerd door , op
Get ready for christmas en zorg dat jij nu al je kerstoutfit compleet hebt, want op woensdag 26 december, tweede kerstdag, geeft Soixante Neuf in club Kokomo een keiharde fissa die jij zeker niet mag missen! Na je buikje rond te hebben gegeten en gezellig met familie te zijn geweest, is het tijd om met je vrienden. LOS gaan op de dansvloer en te genieten van heerlijkste urban tracks!

Niemand minder dan de boys van SFB komen vlammen op de allerlaatste party=368456] editie van 2018 in club Kokomo te Groningen. Deze boys gaan er voor zorgen dat jij helemaal los gaat met je lovely body dus zorg ervoor dat je erbij bent! Wie je ook niet mag missen tijdens deze avond zijn Diaz & Bruno. Als ijzersterk team weten zij jou zeker te entertainen! Are you going wild? Ook Miguell Kaidel is aanwezig. Deze man is tegenwoordig niet weg te slaan van de radio – funx. Hij weet hoe hij club Kokomo los moet laten gaan, dus kom genieten!

Line-up

SFB
(Bekend van o.a. "Shutdown'' ft. Murda, en ''Drip'' ft. Dopebwoy & Leafs!)

Diaz & Bruno

(Bekend van o.a. "Love Sensez'' ft. F1rstman, I Am Aisha & Kempi, en
''Wild'' ft. F1rstman!)

Miguell Kaidel
Mitchell Supreme
Djeckman
Mira

DOSS

Met deze heerlijke DJ's achter de decks moet je wel komen en bewijst party=368456] op woensdag 26 december wederom, waarom ZIJ het favoriete feestje van Groningen is. Zorg ervoor dat je er op je allermooist uit ziet, zodat de party fotografen je van jouw beste kant kunnen vastleggen en bereid je voor op een onvergetelijke afsluiter van de kerstdagen!

Tickets
Paylogic