Partyflock
 

Club Rex

op de kaart
afbeelding Rex
AdresGroest 23
1211 EA
Hilversum
Nederland
SiteSite rexhilversum.nl
E-mailinfo@rexhilversum.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit800
Boek een overnachting in of in de buurt van Rex via Booking.com.
Nieuws
Aftergooi kerstspecial
18 december 2012
Omdat het vakantie is en iedereen de volgende dag vrij is, doet IIB Events iets leuks. Dit keer zal Aftergooi op maandag 24 december tussen 23.00 en 04.00 uur plaatsvinden. Gewoon, omdat het kan en omdat het dan bijna Kerst is!
En ook in 2012 zal Latin Lovers haar meest intieme en sexy edities onderbrengen in een van de gaafste locaties in Nederland: Club Rex! Heel Hilversum loopt nu alweer warm met dit goede nieuws in het vooruitzicht. Op zaterdag 28 januari zal het meest vrouwvriendelijke concept Latin Lovers de intieme club geheel ombouwen tot een waar tropisch en zomers oor met haar kleurrijke decor. De Latijnse jungle giert door de club heen, VIP tafels zitten vol met leuke mensen en de dj's hebben het naar hun zin! Dit keer zijn het Lucien Foort, Jasper Clash, Matt Styles en MC Haits die met de eer mogen strijken!
Dit jaar komt er op New Years Eve een compleet circus naar het Gooi om 2011 vaarwel te feesten en 2012 te verwelkomen. Het befaamde champagne merk Piper Heidsieck, Café Bon Bon en club Rex pakken in Hilversum uit als nooit te voren. 2
Soigné
15 oktober 2011
Soigné opent op zaterdag 29 oktober aanstaande een nieuw seizoen in Rex te Hilversum, deze comeback zal uiteraard groots worden gevierd. Met nog een kleine maand voor de boeg richten alle ogen zich nu al op Soigné. Soigné is een champagne-mode-society verweven met een intieme clubavond. 1
Latin Lovers
20 april 2011
Latin Lovers keert vanaf nu om de maand op de laatste zaterdag terug in een van de meest felbegeerde clubs van Nederland: Club Rex in Hilversum. Op zaterdag 28 mei is het hartje lente en staat er een bijzondere editie gepland van het meest zomerse concept in Nederland. Het beloofd ook dit keer weer een hele sexy, intieme avond te worden. Latin Lovers is compleet verliefd op Rex en dat is ook andersom zo. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland voelt zich thuis in deze exclusieve club en het fantastische publiek dat komt voor goeie muziek geeft iedere keer weer de doorslag.
Met de sporen van Defected in the House van afgelopen oud en nieuw nog steeds zichtbaar maakt Rex zich langzaam op voor het volgende Defected-evenement in Hilversum! De funderingen zijn extra verstevigd en er wordt extra geluid ingevlogen om op zaterdag 20 november het hoofd te kunnen bieden aan het magisch Defected-duo uit de UK, Copyright!
Latin Lovers keert vanaf nu om de maand op de laatste zaterdag terug in een van de meest felbegeerde clubs van Nederland: Club Rex in Hilversum! Op zaterdag 27 november staat de derde editie geplanned en het beloof ook dit keer weer een hele sexy, intieme avond te worden! Latin Lovers is compleet verliefd op Rex en dat is ook andersom zo. 1
Goed nieuws voor de trouwe Latin Lovers fans en voor iedereen die van intieme feestjes houdt! Latin Lovers keert na de eerste succesvolle editie met de gehele Latijnse Karavaan terug in Club Rex in Hilversum. 1
Goed nieuws voor de trouwe Latin Lovers fans en voor iedereen die van intieme feestjes houdt! Latin Lovers spreid haar vleugels wijder en vliegt met de gehele Latijnse Karavaan naar Club Rex in Hilversum. Deze fantastische club past perfect in het rijtje thuis bij Latin Lovers en daarom komt het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland om de maand terug in de meest fantastische club van Hilversum en omstreken. Latin Lovers zal Club Rex weer magistraal omtoveren tot een heerlijke jungle waar jij je thuis voelt. En de line-up zal er ook zeker niet om liegen: Baggi, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash & MC Akash.
Wie houd er nou niet van een groots georganiseerde champagne party met een intieme sfeer? De eerste editie van het nieuwe seizoen in Hilversum van Soigné zal worden gehouden op vrijdag 2 April 2010 in Club Rex te Hilversum. Precies drie jaar lang was Soigné in Musk, Hilversum de avond van ’t Gooi. Drie jaar lang zat Musk tijdens Soigné gevuld met fashionable, house loving, champagne drinking people."

1 waardering

d0nlov­es2vla­m
waardeloos

6 opmerkingen

 
Uitspraak van ?Boris op donderdag 30 april 2009 om 05:44:
deurbeleid is belachelijk!!

vraag me af wat er zo belachelijk aan is dan?
de uitsmijters hier zijn echt zielige mensen
Ba(h!)llentent!
Uitspraak van d0nloves2vlam op donderdag 5 november 2009 om 23:13:
deurbeleid is belachelijk!!

Ok, dus op mijn mooie sportschoenen kom ik al niet binnen? :D Wel aanwezig een positieve instelling en goed humeur....
laatste aanpassing