Partyflock
 
­ Nederland

Defected in the Rex presents Copyright

gepubliceerd door , op
Copyright
9 oktober 2010
Met de sporen van Defected in the House van afgelopen oud en nieuw nog steeds zichtbaar maakt Rex zich langzaam op voor het volgende Defected-evenement in Hilversum! De funderingen zijn extra verstevigd en er wordt extra geluid ingevlogen om op zaterdag 20 november het hoofd te kunnen bieden aan het magisch Defected-duo uit de UK, Copyright! Copyright zal deze zaterdag namelijk een twee uur durende solo-set draaien waarmee zij een ware tour door de internationale Real House scene zullen verzorgen!

Met hun nieuwe release onlangs van de track ‘Someday' op het label Defected zijn Sam en Gavin a.k.a Copyright een van de vooraanstaand Real House producenten van dit moment. Met een combinatie van Soulful House, Deep House en Real House creëren de heren een ongekende internationale House sound die haar weerga niet kent! Ze horen per slot van rekening niet voor niets bij het ‘s werelds grootste House label, Defected. Voorafgaand aan Copyright is het de beurt aan Thomas Hensbroek, het Real House talent uit Den Haag. Thomas heeft beloofd een Defected-waardige opwarm-set te draaien om het publiek klaar te stomen voor het spektakel dat verder die avond komen gaat. Na Copyright zal Rex resident Mike van Loon het publiek op een toegift trakteren zoals hij dat wekelijks in Club Rex doet.

Nederlandse beste club van 2009, Rex, staat in Hilversum ook wel bekent als de kathedraal van House muziek. Met het beste geluidssysteem dat er in de wereld te verkrijgen is, Funktion 1, en een exclusieve, kenmerkende inrichting is Rex de locatie bij uitstek om internationale Defected-artiesten te ontvangen. Daarnaast biedt Rex unieke VIP-mogelijkheden die het mogelijk maken een dergelijke avond met internationale klasse te kunnen ervaren! Meer informatie over VIP via: info@rexhilversum.nl.