Partyflock
 
­ Nederland

Circus Extravaganza NYE met Ron Carroll

gepubliceerd door , op
Dit jaar komt er op New Years Eve een compleet circus naar het Gooi om 2011 vaarwel te feesten en 2012 te verwelkomen. Het befaamde champagne merk Piper Heidsieck, Café Bon Bon en club Rex pakken in Hilversum uit als nooit te voren. Grote (internationale) namen, wervelende shows en niet 1 maar 2 volwaardige area's. Dat is NYE in Rex Hilversum!



extravaganza
De club opent vanaf elf uur 's avonds met Extravaganza: het concept van Piper Hiedsieck en Rex. Dat betekent een vol circus met champagne, dj's, decoratie en sexy entertainment! Achter de draaitafels puur headliner materiaal. Om te beginnen met "mister latin lover" Jasper Clash, die overgenomen wordt door de Chicago legende Ron Carroll: zanger, fenomenaal DJ en producer. Wie kent zn hits niet? The Nike Song, Lucky Star, Back Together (samen met Hardsoul) en natuurlijk de wereld hit samen met Bob Sinclar & Axwell "Wonderfull World"! De perfecte overgang daarna is DJ Mike van Loon: de voormalige Nederlandse voorman van het sexy platenlabel Hed Kandi die na zijn set de beurt weer doorgeeft aan het nieuwste wonderkind van Defected: Franky Rizardo. Tot slot, als klap op de vuurpijl, 50% van Housequake en één van de meest populaire DJ's van Nederland; DJ ROOG! Welcome to our Circus, it's the greatest show on earth!

Club Rex 23:00 - 06:00

Starring:
Ron Carroll Verenigde Staten
ROOG
Franky Rizardo
Mike van Loon
Jasper Clash
Vocals by Elton Jonathan Kroon
VIP Hosted by Adinda's VIPClub

Café Bonbon
Al om 10 uur 's avonds opent Café Bonbon het Foyer Restaurant van Rex. Normaal een drukbezochte hotspot in het Gooi voor een borrel of diner, dit keer zal de foyer omgetoverd worden tot bruisende club met state of the art licht en dik geluid. Het succesvolle Café Bon Bon concept van Dj's Marc & Marcus, zal zorgen dat het nieuwe jaar knallend word ingeluid. Als gast DJ's nodigen zij twee populaire lokale duo's uit, namelijk Jurgio Ratello en Tim Benjamin van Young Guns en de twee heren van Goosebump die al menig Gooisch feestje op z'n kop hebben gezet. Champagne, kaviaar, house & techhouse en het super gezellige volwassen Bonbon publiek!

Foyer/restaurant rex 22:00 - 05:00

Starring:
Marc&Marcus
Goosebump
Jurgio Ratello
Tim benjamin
Visuals by boom republic

presale & vip
Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.rexhilversum.nl en alle Free Record Shops.
Tickets kosten in de presale slechts €27,50. Koop om telleurstellingen te voorkomen een ticket in de voorverkoop. Een avond als NYE is natuurlijk pas helemaal compleet met een VIP tafel. Let op er zijn slechts een gelimiteerd aantal vip tafels beschikbaar.
Dus wacht niet te lang en reserveer via mail: aj@adindasvipclub.com of bel met 035 6319529

2 opmerkingen

dik!