Partyflock
 

Citymoves

Facebook
album,17 · ok · ical
Citymoves
6 februari 2013
georganiseerd door Site

Parkeerterrein Molen De Valk (buiten) op de kaart
2e Binnenvestgracht 1
Leiden
NederlandNederland

Tickets & prijs Citymoves

Gratis entree!
Voorverkoop, Guarantee:€ 10,-garantietickets, inclusief 3 consumpties
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Winactie (gesloten)

Stemresultaat: ok

geweldig53%
zeer goed1913%
goed4832%
ok4329%
voldoende1510%
onvoldoende107%
slecht75%
zeer slecht11%
waardeloos21%

19 waarderingen

Edisfred
Zal het next year beter worden.....?......
Timetoparty!
Prima feestje gehad, wel af en toe wat pannenkoeken house tegengekomen. Dat hoort er denk ik bij op zo'n dag, niet iedereen is kenner. Even knelpuntje doordat er geen apart rij was voor de garantee tickets. Uiteindelijk toch binnen gekomen en heerlijke dag in het zonnetje gehad. Armin was een toppertje en maakte het hele feest goed eigenlijk!
ErikB.
Matig feest. Na ASOT in Den Bosch faalda Alda weer qua organisatie. 45 minuten in de rij gestaan terwijl ik een kaart had. Waarom geen aparte rij voor mensen met en voor mensen zonder kaart? Lijkt me toch niet zo heel moeilijk om te bedenken. Verder was Armin goed en de rest was inderdaad ruk.
=Peter=
Door de aanwezige feestvriendjes en een prima set van Armin een "goed". Voor de rest veel pannenkoeken house en weer een dramatische organisatie van de entree....
PaSsiE(H)
Handig ook, dat als je na een half uur in de rij te hebben gestaan bij de munten, je er niet kunt pinnen :$ Misschien een idee om dat wat hoger te hangen ipv op 1.50m! Verder was het echt een kinderfeestje. Nooit meer.
(L)Dance
gemiddelde leeftijd leek onder de 16 jaar te zijn... twee jaar geleden ernstig top feest gehad, dit jaar zwaar teleurgesteld
Heb 1uur in de rij gestaan.Erg heel veel jonge publiek.Slecht ontvangst.Eigenlijk moet het vanaf 21jr zijn.Heb je andere publiek.De muziek heeft het best goed gedaan.En ben niet lang gebleven.Volgende keer beter organiseren mensen dan voorkom je allerlei frustraties etc.
Deirdre-Justme
Heb een uur in de rij gestaan ondanks een ticket, zeer slecht georganiseerd, over het algemeen heel erg jong publiek waarvan een groot deel niet meer op hun benen konden staan. Heerlijk weer en verder prima vermaakt!
Basrose
Entree was een drama. Zelfs met tickets moest je nog superlang wachten omdat mensen zonder kaarten door hetzelfde gedeelte moesten. Even een extra hekwerk langs 1 kant en dat zou al beter door lopen. (op een andere entree)
Ekoron
Ik dacht dat men na ASOT wel wat zou leren over de entree. Wat was dat een drama in de middag weer.
Faceoff
om een uur of 8 binnen. hadden tickets, maar zelfs zonder was het geen probleem geweest. sfeer was matig, veel te veel heel erg jong publiek wat dronken en/of onder invloed van andere zaken te toon voerde. de muziek was lekker, Jochen Miller was heel goed bezig en warmde heel goed op voor Armin. En Armin draade een uurtje lekker. een ongedwongen thuiswedstrijd. wij hebben on vermaakt.
Peter G
Slecht georganiseerd bij de entree, wel tickets, geen tickets. Staan er mensen in de verkeerde rij. Doe dan alleen met ticket, weet je als organisatie ook hoeveel er komen. Voorkomt een hoop teleurstelling. Dan nog een snellere entree en het gaat de goede kant op. Gelukkig maakte de muziek een hoop goed.
Rebel
Muziekaal goed, Sfeer minder, mede door enorme drukte en veel kinderen waarvan een groot deel niet meer op hun benen konden staan.
Belachelijke organisatie.. Geluukig was was het binnen uiteindelijk wel gezellig
peto84
Heerlijk feestje, Jochen Miller weer prima warm-up, Armin kort maar krachtig.
missy7take2
niet zo heel strak zeg maar
Maaike :kusje2:
Om 20.10 zo naar binnengewandeld ideaal optijd voor de laatste twee dj's, geen klagen! :)
NewBugs
het Alda B-team was hiervoor in geschakeld wat een bar slechte ontvangst, gelukkig was het weer prima en de mensen gezellig dat maakte véél goed
Johnny­LovesT­rance
Dramatisch slecht georganiseerde entrees. Niets geleerd bij ASOT600 in Den Bosch. Alda dat kan beter.

Line-up Citymoves

house, trance
house, trance
house
house
house
· MC

Nieuws

Citymoves heeft haar complete line-ups bekendgemaakt. Zonder twijfel presenteert het gratis festival in Den Bosch haar grootste editie ooit. Er staan ditmaal namelijk drie podia op de Pettelaarse Schans, elk met een eigen programma, toonaangevende hosting partners en headliners van formaat. Citymoves Leiden, als vanouds op Koninginnedag, gaat voor een grotere locatie én uitermate dikke line-up. 4
Citymoves is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van Nederlands meest geliefde stadsfestivals. Zorgt de Koninginnedag-editie in Leiden al jaren voor uitzinnige taferelen, ook in Den Bosch gaat het steevast los. Zodoende keert het evenement dit jaar terug in superieure vorm; een gloednieuwe locatie aan de ene kant, meer areas aan de andere. 1

Bezoekers

uitgebreid · beknopt

Geïnteresseerden

uitgebreid · beknopt
Citymoves has announced its complete line-up for both events. Citymoves Leiden, as ever on Queensday (Tuesday 30 April), will move to a bigger location while bringing a grand line-up as well. Things are about to get hectic again...

LINE-UP
→ lees meer