Partyflock
 
Hey!
2 augustus 2011
georganiseerd door Site

Beachclub De Karavaan (buiten, strand) op de kaart
Zwarte Pad 64
Scheveningen
NederlandNederland

Tickets & prijs Hey!

Voorverkoop:€ 12,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Stemresultaat: goed
geweldig117%
zeer goed0
goed233%
ok350%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

Line-up Hey!

techno, house
house, techno
Nieuws
Hey! in Karavaan
18 augustus 2011
Het is al even geleden, maar het lijkt er op dat de weersvoorspellingen voor Hey! bij de Karavaan aankomende zaterdag eindelijk weer eens mee zitten. Overuren worden gemaakt besteed aan duimen en het uitvoeren van elk mogelijke zonritueel. Daar zal het dus in ieder geval niet aan liggen.
Line-up: Steve Rachmad, Michel de Hey, Taras van de Voorde
Tickets: micheldehey.timoco.eu
Check: http://www.facebook.com/event.php?eid=239811499386745
→ lees meer

2 opmerkingen

HEY! Karavaan

Het is al even geleden, maar het lijkt er op dat de weersvoorspellingen voor HEY! bij de Karavaan aankomende zaterdag eindelijk weer eens mee zitten. Overuren worden gemaakt besteed aan duimen en het uitvoeren van elk mogelijke zonritueel. Daar zal het dus in ieder geval niet aan liggen. Aan Steve Rachmad. Taras van de Voorde en Michel de Hey de taak de mensen aan het dansen te krijgen. Met een zonnetje, goede muziek, het HEY! bij de Karavaan publiek en de zee als achtergrond gaat dat helemaal goed komen .

De avond zal geopend worden door Taras van de Voorde. De Rotterdammer zullen velen net wat minder goed kennen dan Michel & Steve, hier is echter snel verandering in aan het komen. Taras van de Voorde wordt door vele kenners over de hele wereld gezien als één van de grotere talenten op het gebied van produceren. De tracks 1998 & the Game worden door velen gezien als de zomer(Ibiza) hits van 2010 & 2011.
Onder andere BBC Radio 1 presentator Pete Tong is groot fan van Taras zijn producties, die daardoor ook vaak langskomen in de best beluisterde (dance)radioshow ter wereld. Taras zal drie uur de tijd krijgen om iedereen te laten zien dat hij ook achter de draaitafels enorm getalenteerd is. Ben er dus vroeg bij zaterdag!

Steve Rachmad zal het stokje van Taras over nemen. De Amsterdammer is, met zijn 25 jaar ervaring, voor velen een voorbeeld geweest en dat zeker niet onterecht. Steve wordt al jaren enorm geroemd om zijn constant ijzersterke producties en vliegt nog steeds heel de wereld over om op te treden. Van zijn eerste album “Secret Life of Machines“ komt binnenkort een nieuwe editie met remixes van de groteren op aarde. Ook wordt er langzamerhand toegewerkt naar een nieuw eigen album. Genoeg interessant nieuws om hem de komende tijden goed in de gaten te houden! Zaterdag is hij eerst minimaal twee uur op het strand van Scheveningen te bewonderen .

Als iemand wel baalde van het slechte weer de laatste tijd was Michel het zelf wel.
De HEY! strandfeestjes op Bloemendaal & Scheveningen zijn over het algemeen voor Michel de avonden waar het meest naar uitgekeken wordt. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel, hij zal gegarandeerd driedubbel zijn best doen om de zaal helemaal op zijn kop te zetten!

HEY! kijkt het weer een beetje aan qua openingstijden. Bij erg goed weer zullen de deuren misschien wat eerder open gaan en zal Taras ook wat vroeger beginnen. Kijk op de facebook page “Michel de Hey (Official)” en op de website www.micheldehey.com voor de uiteindelijke openingstijden.

Verwachte timetable;
21.00 – 00.00 Taras van de Voorde
00.00 – 02.00 Steve Rachmad
02.00 – 04.00 Michel de Hey

Tickets kosten 12,50 ex servicekosten in de voorverkoop en zijn via de volgende link te verkrijgen; micheldehey.timoco.eu
Yes! Mooi weer voorspeld :)
Ingrediënten voor n top editie staan klaar, in ieder geval veel zin :D