Partyflock
 
HEY!
19 februari 2018
concept
SiteSite micheldehey.com
AdresNederland Nederland
Linkfacebookpage

Uitgaansagenda HEY!

Laatste feest was op zaterdag 18 mei 2019: HEY!, Podium Victorie, Alkmaar
Statistieken
159·feesten
159·in het verleden
60·nieuwsberichten
3·video's
13·winacties
4352·bezoekers
2866·unieke bezoekers
420Partyflockfans
61·albumfoto's
1·verslag
goed·stemresultaat (198.9009 stemmen)
Nieuws
Na een uitverkocht event tijdens ADE kon het niet lang duren voor chef Michael Wolf en dj Michel de Hey de handen weer ineen zouden slaan. Op vrijdag 9 december koken zij back to back in de vooravond.
Het is één van de bestbewaarde geheimen uit de Dance scene; de leeftijd van Michel de Hey. Zelf geeft hij aan op 17 september zijn 26e verjaardag te vieren in zijn favoriete club Toffler in Rotterdam! Er is taart voor de eerste bezoekers, iedereen krijgt snoepzakjes en je wordt niet thuisgebracht.
De vogels beginnen te fluiten, het zonnetje laat zich steeds vaker zien en de eerste festivals raken al uitverkocht; de zomer komt eraan! Op paaszondag 27 maart is het tijd voor de traditionele HEY! Beachopening bij Strandclub de Karavaan in Scheveningen. Na een geweldige zomer met maarliefst 17 Strand HEY! edities in 2015 kan Michel niet wachten om weer voet te zetten in zijn favoriete strandtent in zijn favoriete badplaats!
Michel heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten en heeft misschien wel één van zijn drukste zomers ooit achter de rug. Met meer dan 25 festivalboekingen, verschillende HEY! area hostings op festivals en zijn 15 (!) Strand HEY! feesten op het Scheveningse strand was het een zomer om niet te vergeten... Of hij het rustig aan gaat doen? Zeker niet!
Vrijdag 5 juni trapt Michel de Hey de eerste editie van een reeks HEY! feestjes op het strand af! Afgelopen pinksterweekend was al heerlijk, dus dit wordt zonder twijfel een héle fijne zomer.
Op maandag 27 april staat Nederland weer geheel in het teken van Koningsdag. Vanaf 20:00 uur kan iedereen die door wil feesten in Amsterdam terecht in de Melkweg voor een majestueuze HEY! party met DJ Sneak, Michel de Hey, Ici Sans Merci en de nieuwste winnaar van de Kweekvijver DJ competitie. De kaarten zijn nu in de voorverkoop via Ticketmaster.
Techn040 pakt tijdens Koningsdag weer flink uit in Eindhoven. Na een succesvolle eerste editie wordt ook aankomende Koningsdag het festivalterrein bij de Paterskerk omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van techno en techhouse. Dit jaar vindt alweer de derde editie van het house festival Majestic Dance Event plaats op het Stadhuisplein. 2
BAUT draait door met ADE
25 september 2014
Restaurant BAUT gaat zijn laatste uren goed besteden. Tijdens het Amsterdam Dance Event brengt deze tijdelijke smaakmaker aan de Wibautstraat een fikse lijst avonden vol 'Dinner&Dance'. Noem het een 360-graden programmering die van 15 tot en met 19 oktober wordt voorgeschoteld, met evenementen op zowel de boven- als benedenverdieping. Een groot deel hiervan is nu al bekend, al staan er ook nog wat verrassingen te wachten –het laatste ADE van BAUT wordt bovenal een gedenkwaardige.
Het is mooi weer en daar moet wat mee gedaan worden, daarom hebben beste vrienden Michel en Benny de handen ineen geslagen met Boothstock! Vrijdag 18 juli vanaf 16.00 is het Suiderstrand in Kijkduin (Den Haag) het decors van een nu al legendarische HEY! Hittegolf party.
Kweekvijver is een nieuw initiatief van Michel de Hey. Ondanks dat Michel zelf natuurlijk nog hartstikke jong is, vindt hij het mooi om talentvolle dj's te supporten. Daarom doet hij in 2014 maar liefst vier A-locaties en een festival aan met Kweekvijver. 3