Partyflock
 

Podium Victorie

op de kaart
afbeelding Podium Victorie
AdresPettemerstraat 5
1823 CW
Alkmaar
Nederland
SiteSite podiumvictorie.nl
E-mailinfo@podiumvictorie.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube
Opvolger van Victorie.
Boek een overnachting in of in de buurt van Podium Victorie via Booking.com.
Nieuws
oul heeft de afgelopen paar jaar in sneltreinvaart de harten van veel Nederlanders weten te veroveren. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat er nu meer aandacht en ruimte is voor het heden en verleden van de soulmuziek.
Zonder Gêne
9 april 2018
Ben jij ook iemand die graag wat vaker carnaval viert dan dat ene lousy weekje per jaar? Lekker aan de schaamte voorbij en jezelf overgeven aan alle guilty pleasures tot het ochtendgloren?
Zet je schrap, want Uprising gaat op zaterdag 10 maart opnieuw de strijd aan tegen de verruwing van de hedendaagse hardstyle. Na een succesvolle eerste editie waarin het tegengeluid op een nieuwe, authentieke manier hoogtij vierde, staat Victorious Events ook deze keer weer klaar met een ijzersterk plan om stand te houden.
Dj-trio Kris Kross Amsterdam heeft grootse plannen in 2018. Het eerste wapenfeit is een tour langs de Nederlandse poppodia. Op vrijdag 3 maart vindt in Tivoli Utrecht de kick-off plaats om vervolgens op zaterdag 9 maart door te reizen naar het gloednieuwe podium Victorie in Alkmaar. 2
Uprising
18 december 2017
Klaar voor de revolutie? Sta op, haal de rebel in je naar boven want op zaterdag 23 december wordt Podium Victorie het strijdtoneel voor de opstand waar de echte liefhebbers van hardstyle op zaten te wachten.
Madness
9 oktober 2017
De Victorie in Alkmaar opent op 11 november de deuren voor madness, wat maar één ding betekent: de nodige waanzin, confetti, ballonnen en één grote muzikale ratjetoe van hardere stijlen.