Partyflock
 
Groove Garden 2011
15 april 2011
georganiseerd door Site

Zwembad De Nieuwe Hateboer (buiten) op de kaart Site
Sportcentrumlaan 9
Sittard
NederlandNederland
house × 11, techno × 9, tech house × 5, electro × 4, minimal × 3, eclectic × 2, groove × 2, progressive trance × 2, club × 1, disco × 1
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Winactie (gesloten)

Stemresultaat: zeer goed

geweldig3325%
zeer goed5744%
goed2721%
ok86%
voldoende54%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

10 waarderingen

DEEP! stage was het voor mij helemaal... Ben Kings, Remy & Secret Cinema was erg de moeite waard... :-)
Der Misjel
Deep! ben kings & jordy lishious draaiden super.. Remy voor mij de held van de dag!! laatste uur los gegaan bij neverland stage!! Retro _o_
Tommie46
Avicii eindbaas! Joris voorn ook fijn setje
*NG*
avicii + audio bullys + hardwell (Y)(Y)(Y) :Respect: dikke party
ivo-1987
Meesterlijk dagje. Eerste keer Groove Garden voor mij, maar zeker niet de laatste keer als het aan mij ligt! Leuke sfeer, gezellig druk maar niet massaal, leuke indeling van het terrein. De line-up van Mainstage was super, en de Audio Bullys sloegen echt alles:D!
Avicii en Audio Bullys waren super! Geweldige dag met heerlijk weer.
Naam Met Faam
Groove Garden Dag 2 was heerlijk! Genoten van de sets van Hardwell, Jordy Lishious, Joris Voorn, Secret Cinema, Regi én NATUURLIJK Avicii! Dat was dé held van GG'11! Ik weet nog dat ooit iemand binnen de organisatie zei. Nooit Dirty House op GG. En nu... Tja... Ik maak er verder geen woorden aan vuil. De eerder genoemden maakten alles goed! :D
Epox
ik moet zeggen kostelijk vermaakt secret cinema wat een held!
Joris Voorn absolute held! Secret cinema een echte eindbaas... Vato en la fuente heel kansloos heel slecht heel irritant wat een kut muziek
:bounc­e:Vali­ant:bo­unce:
zoals gewoonlijk weer beste dag van de 2 :D Vato, hardwell audio bullys en avicii draaiden super!!

Line-up Groove Garden 2011

1Mainstage
Verenigd Koninkrijk house, drum & bass
Zweden house
house, trance
house, pop
techno, downtempo, reggae
house, latin
house, latin
· MC
2Deep!
house, techno
techno, house
house, trance, disco
house, techno
house, techno
3Neverland
België house, techno
techno
techno, trance
België trance
· MC

Statistieken

337Partyflockbezoekers
288Partyflockgeïnteresseerd
59 / 38·mannen / vrouwen
24.1Partyflockgemiddelde leeftijd
23.9Partyflockleeftijd mediaan
2·video's
305 @ 5 × 2·winactie
10·albumfoto's
120·opmerkingen
10·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (130 stemmen)

120 opmerkingen

Minimal Deed het hem gewoon flink gas gegeven!!!
Mijn indruk over beiden dagen:

wat een tegenvaller van een feest (met te weinig waar voor je geld):

-het begon al bij de eerste bestelling aan de bar: geen flesjes water. gewoonweg belachelijk dat je 2,20 € betaald voor een bekertje lauw water.
-als de wandeltocht naar het toilet er op zat ,mocht je met je schoenen door een modderpoel van pis lopen:was op veel van die piszuilen niet eens afvoer aangesloten.
-geluid viel me vaak tegen.
-een groot deel vd dj`s was niet nodig geweest.een duidelijke mp3 van 3 groove gardens terug was voldoende geweest
(toen leuk maar nu:BORING!!!)
-dr lectroluv: wat een drollen set en nog maar te zwijgen over het ewige gebrabbel van de mc`s : HOU JE KOP!!!

normaal ben ik niet weg te slepen van een party,maar deze keer liep ik totaal zonder tegenzin naar buiten.

vond niet alles slecht : aantal dj`s maakte het de moeite waard om te blijven: met name secret cinema!!! heerlijk.

volgend jaar!!??!!

no way!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........of de line up moet al belachelijk goed worden (en dat zie ik niet gebeuren)
 
Dit is echt belachelijk duur aant worden voor wat je krijgt... MC's die door een set lopen heen te lullen en dan een gerespecteerd dj aankondigen waarvan ze de schoenen nog niet mogen strikken met de verkeerde naam...
TE KANSLOOS gewoon..

Joris Voorn (dus niet joost blaatkip) absolute held en secret cinema had echt een lekkere eindset :)...

Kortom: belachelijk duur, belachelijke muziek op momenten, maar gelukkig was het wel gezellig met het groepje :)

Als de entree gewoon 15 euro wordt kom ik wel weer eens langs

En wat is die vato gonzalez toch een vervelende vent, vocals over zichzelf hoe goed die wel niet is... Ja, als je het publiek niet los krijgt met de muziek moet het maar anders he... triest gewoon
laatste aanpassing
typisch limburgs,,,30 euro te veel voor een festival als deze? tjonge jonge zeg,,,ga maar eens naar een festival buiten limburg met (bijna) dezelfde line up, betaal je of evenveel of zelfs meer. 30 euro te veel.....je ziet van te voren toch wie er draait, als het je niet bevalt blijf dan lekker in je dorp.
Kansloos hier in het zuiden, wat een kut publiek. reageren nauwelijks, zitten wat apathisch voor zich uit te staren met hun bezopen koppen en achteraf klagen dat het te duur is.
Topdag gehad!!! :) Alleen muzikaal viel het soms nogal tegen (Vato Gonzales.....wtf is dat?! erbarmelijk slecht...bijna lachwekkend richting het einde).

Gelukkig daarna een meesterlijke set van JORIS VOORN!!! HULDE VOOR DIE MAN!

LIKE!
Artiest {SHOWLIST artist 69104, 45042}
Uitspraak van Mikedevil op maandag 30 mei 2011 om 18:17:
typisch limburgs,,,30 euro te veel voor een festival als deze? tjonge jonge zeg,,,ga maar eens naar een festival buiten limburg met (bijna) dezelfde line up, betaal je of evenveel of zelfs meer. 30 euro te veel.....je ziet van te voren toch wie er draait, als het je niet bevalt blijf dan lekker in je dorp.
Kansloos hier in het zuiden, wat een kut publiek. reageren nauwelijks, zitten wat apathisch voor zich uit te staren met hun bezopen koppen en achteraf klagen dat het te duur is.

Dat is het hem net. Groove Garden is het enige festival waar ik wekenlang de boot af hou, dat ik denk dat ik niet ga. Maar wonder boven wonder is het elk jaar fucking goed weer, en dus ga je toch maar weer. Vorig jaar voor Voorn en Kleinenberg, dit jaar idem; Joris Voorn, Remy en Secret Cinema... Helaasch krijg je de muziek van LaFuente en Vato Gonzalez er voor niets bij.
 
Joris Voorn :respect: :bounce:
Uitspraak van buell x1 op maandag 30 mei 2011 om 15:22:
wat een tegenvaller van een feest (met te weinig waar voor je geld):

Te duur is het zeker...
Uitspraak van buell x1 op maandag 30 mei 2011 om 15:22:
en nog maar te zwijgen over het ewige gebrabbel van de mc`s : HOU JE KOP

+100

Totaal geen toegevoegde waarde!
Uitspraak van verwijderd op maandag 30 mei 2011 om 17:18:
Ja, als je het publiek niet los krijgt met de muziek moet het maar anders he... triest gewoon

Op die house stage hoor je sowieso de hele dag dezelfde schijt kak muziek....Was ook heel erg blij toen Joris mocht gaan draaien. En ik daarna door naar de techno tent kon gaan.
Uitspraak van EnergyFlash op maandag 30 mei 2011 om 18:26:
Gelukkig daarna een meesterlijke set van JORIS VOORN!!! HULDE VOOR DIE MAN!

Uitspraak van Dubiosity op maandag 30 mei 2011 om 18:45:
typisch limburgs,,,30 euro te veel voor een festival als deze? tjonge jonge zeg,,,ga maar eens naar een festival buiten limburg met (bijna) dezelfde line up, betaal je of evenveel of zelfs meer. 30 euro te veel.....je ziet van te voren toch wie er draait, als het je niet bevalt blijf dan lekker in je dorp

Wat een bullshit!! ga vaak naar feesten in de randstad en duitsland, waar zowat de wereldtop qua dj wekelijks geboekt worden en waar ik met een entree van 15 euro max. al klaar ben. Kijk naar Pollerwiesen minus 15 euro etree voor hawtin magda carola gaiser butch en daniel waar die sjebbige house djs nog niet eens de veters van mogen strikken.
En dan 30 euro betalen voor die sjebbige house dj's als hardwell, vato, die sjebbige vent met zijn verneukt kapsel (Fuente) etc. Met hun eurohouse plaatjes.
Is dat mijn meisje er van houd anders was ik idd liever thuis gebleven. Maar heb gelukkig wel kunnen genieten van Joris, Remy en SC.


Mss een tip voor de organisatie voor volgend jaar!
Laat die Neverland stage en bierstube shit liever achterwege, kost alleen maar onnodig geld en zet er volgend jaar alleen een Housestage en Techno, minimal,techhouse stage. Dus 2 grote open air stages. En boek eens echte dikke techno dj's alla Galluzzi, Loco Dice, Karotte, Dubfire ga zo maar door. Dan weet ik zeker dat je de techno area ook echt dik gevuld zal krijgen.
laatste aanpassing
Gedeeltelijk mee eens weer, maar quote wel ff de goeie :)... Nu lijkt het alsof ik die opmerking zonder hoofdletters en grammaticale fouten heb geschreven...

Helaas is wss de main focus op Groove Garden gewoon de 'blije eurohouse', want dat is het concept al vanaf het begin. Als technoliefhebbers kunnen we wel hopen op zo'n indeling, maar ook gisteren zag ik weer: 80 procent van de mensen zijn gewoon mensen die 2 keer per jaar naar een housefeestje gaan, gabbers die in de blote pens lopen en naast hardcore alle andere muziek kut vinden (behalve Vato Gonzalez-house, over slechte smaak gesproken) en begin-twintigers die de muziek van Avicii en consorten dagelijks op TMF zien.

Het geluk van GG is dat men in Limburg niet verder zoekt dan La-Fuente-house, en dat ze elk jaar qua weer de beste dag van het jaar hebben.
Als Harddance liefhebber bezoek ik vrij regelmatig hardstyle/hardcore feesten, toch is GG elk jaar weer een feest waar ik naar uitkijk gezien het feit dat het dicht bij huis is, er veel bekenden rondlopen en het met onze groep gewoon een ontzettend gezellige boel is. Toch zou ik de organisatie graag een tip willen geven en dat is namelijk deze: Kijk eens naar andere feesten en probeer het eens met een heuse Hardstyle stage ipv. een schlagertent (voor schlagers zijn we tijdens de Oktoberfeesten wel van de partij) en bij een eventueel succes een hele dag uittrekken voor de hardere stijlen in de electronische muziek.

Neem nou als voorbeeld Intents Festival ieder jaar begin juni in Oisterwijk. Dit festival duurt ook 2 dagen maar met als verschil dat hier op zaterdag de hardere stijlen aan bod komen en op zondag de house, eclectic, funk, electro e.d. Dit festival is elk jaar uitverkocht en ontzettend geslaagd. (dan praat ik over m'n eigen ervaringen op zaterdag).

Het zou mooi zijn als Hardstyle liefhebber om hier in het zuiden een Scantraxx SWAT Tour of een Fusion World Tour in de buitenlucht te mogen mee maken...
laatste aanpassing
Uitspraak van RoyKonings op dinsdag 31 mei 2011 om 00:25:
Toch zou ik de organisatie graag een tip willen geven en dat is namelijk deze: Kijk eens naar andere feesten en probeer het eens met een heuse Hardstyle stage ipv. een schlagertent

(Y) absoluut mee eens!

Een Jump/Hardstyle stage of een dance Classics stage.
Waardoor de liefhebbers van oudere dance/rave classics of jump/hardstyle muziek ook aan hun trekken komen.
Hierdoor zal het festival alleen maar groeien en dit zorgt zoiezo voor veel meer diversiteit...
rot eens op man.... net alsof er nog niet genoeg hardstyle overal te vinden is.... 8-) tegenwoordig zelfs al op dominator, housefeestjes zoals LIK etc . laat groove garden lekker wat het is. voor andere stijlen ga je maar elders heen..
Wauw... het was echt waardeloos.
Props for Jordy Lishious & Joris Voorn.
Kon niet eens een kaartje kopen met mijn pinpas aan de kassa. How lame.
Ben nu op een vindingrijke en goedkope manier binnengekomen.
Hulde aan joris voorn!!!! wat een dikke set!! hij is echt de man!!!

ook respect voor hardwell, ik ben geen fan maar wat kan die vent mixen en dat ook nog zonder headphones!!!

en vergeet good old erick eerdhuizen niet!! lekker setje!!

avicii was ook wel ok alleen een beetje veel piano en vocals!!!

tja je kunt overal over zeiken.....
Uitspraak van Alain D op dinsdag 31 mei 2011 om 11:01:
avicii was ook wel ok alleen een beetje veel piano en vocals!!!

Laat dat nou net hetgeen zijn waar Avicii goed in is ! Ik hou niet van house maar Avicii is tog wel een van de beste house dj's op dit moment! En dan te bedenken dat die jongen pas 21 jaren oud is. Hulde !
Chris Liebing
Daniel Sanchez
Karotte
Loco Dice
DJ Sis...................Volgend jaar toch ook maar 1 van deze DJ boeken......Kwalitiet kost wat maar dan heb je wel wat...........
Uitspraak van Kale Boeli op dinsdag 31 mei 2011 om 12:51:
Chris Liebing
Daniel Sanchez
Karotte
Loco Dice
DJ Sis.............

...helemaal mee eens, wij van deep kennen er nog meer. Helaas was er niet meer budget voorhanden......
Holy shit, wat een gezeik hier.. :$
Ben alleen maar de zondag geweest (Emporium heeft na 5 jaar nog steeds mn voorkeur ;) ) en heb me super vermaakt! Zal deels komen door de grote, gezellige groep met wie ik daar was en dat je een shitload aan bekenden tegenkomt, maar evengoed top!
Ik ben ook geen fan van La Fuente en Vato, maar ik begrijp de keuze van de organisatie. Wat ik juist mooi vind is de ruime keuze aan muziekstijlen. Veel techachtige muziek voor de wat "oudere" bezoekers, goede mainstream house (SJ&RM, Avicii, Hardwell) en zelfs een toffe Neverland stage. En ja, om ook wat jongere bezoekers te trekken moet daar ook een beetje breezerhouse bij ;)
Ik heb me prima vermaakt, 30 piek is inderdaad niet niks, maar voor wat je ervoor terugkrijgt vind ik het meer dan waard. Kijk maar eens wat je voor andere festivals kwijt bent voor zo'n line up ;)

PS Avicii blijft mijn held! Ben de hele set uit mn dak gegaan en toen "Silhouettes" als encore gedraaid werd konden ze me wegdragen :P
Uitspraak van The Martin op dinsdag 31 mei 2011 om 17:04:
Kijk maar eens wat je voor andere festivals kwijt bent voor zo'n line up

Kan je tig feestjes geven waar ECHTE dikke dj's draaien voor heel wat minder geld. Maar aangezien ik niet mag spammen ;).Uitspraak van The Martin op dinsdag 31 mei 2011 om 17:04:
ja, om ook wat jongere bezoekers te trekken moet daar ook een beetje breezerhouse bij

Uitspraak van The Martin op dinsdag 31 mei 2011 om 17:04:
SJ&RM

Uitspraak van The Martin op dinsdag 31 mei 2011 om 17:04:
Avicii

Uitspraak van The Martin op dinsdag 31 mei 2011 om 17:04:
Hardwell

Uitspraak van The Martin op dinsdag 31 mei 2011 om 17:04:
La Fuente en Vato
Artiest Hydra
ik ga ook mijn mening hier maar eens deponeren: de groep waarmee ik was, vond ik gezellig... maar qua muziek viel het vies tegen: ik weet dat ik op een feest als dit weinig te zoeken heb, en je zal me ook niet horen klagen over artiesten als Hardwell, Vato en La Fuente gewoon omdat het niet mijn ding is, sterker nog, ik vond hun eigenlijk verrassend goed. Waar ik wel voor kwam en ook veel van verwachte, vond ik eigenlijk gewoon vies tegen vallen: Joris Voorn werd waardeloos aangekondigd (die gast heet niet Joost :facepalm: ) en draaide eigenlijk gewoon ver beneden zijn kunnen, heb hem al vaker veeel beter gehoord. Audio Bullys waren bij vlagen briljant en de sfeer was absurd goed vooraan met moshpits en alles zonder gezeik, gewoon DIK!!! maar aan de andere kant: 2 dikke mixfouten gehoord van hunnie en de gast die de microfoon ter hand nam die was al helemaal de weg kwijt :S staat ie een beetje onhoorbaar 'Riders On A Storm' door een plaat heen te zingen :rot: De opbouw in hun set was ook ver te zoeken en hun eigen grootste klapper (We Don't Care) niet eens gehoord (oke dat hoeft natuurlijk ook niet)... Tenslotte maar naar de Deep gegaan voor Secret Cinema, die draaide op zich wel oke, maar naar mijn mening zelfs voor technobegrippen en een freak als ik nog te langdradig... Hoogtepunt van de dag: Sylver (en dat voor een hitjeshater als ik) - jeugdsentiment :respect:

//aanpassing smileys
laatste aanpassing
Uitspraak van *NG* op dinsdag 31 mei 2011 om 09:19:
rot eens op man.... net alsof er nog niet genoeg hardstyle overal te vinden is.... tegenwoordig zelfs al op dominator, housefeestjes zoals LIK etc . laat groove garden lekker wat het is. voor andere stijlen ga je maar elders heen..

Als je goed zou lezen dan weet je zelf ook dat jouw opmerking nergens op gebaseerd is. En noem mij eens 1 BUITENfestival hier in de regio 045/046 of 043 waar Hardstyle wordt gedraaid? Ik had het er namelijk over dat het hier in de regio eens mooi zou zijn.

En dan praat ik niet over Alcatrazz a.s. donderdag in Horst..
laatste aanpassing
Gezien het de afgelopen 2 dagen ook weer goed vol was, denk ik dat ze dit toch nog even blijven doen. Als Groove Garden zo gestaag blijft groeien als het nu doet, sluit ik het echter niet uit...
Uitspraak van Dj Hydra op dinsdag 31 mei 2011 om 17:31:
Joris Voorn werd waardeloos aangekondigd (die gast heet niet Joost ) en draaide eigenlijk gewoon ver beneden zijn kunnen, heb hem al vaker veeel beter gehoord

Geef ik je groot gelijk in, maar één ding zie je daarbij over het hoofd. Hij staat op een house stage en komt zich aan het passen ;). Zelfde deed hij ook met 2000 and one op sensation.
Joris blijft gewoon een baas!
Uitspraak van RoyKonings op dinsdag 31 mei 2011 om 17:41:
Hardstyle

past dus echt niet bij het genre house

Laat Hardstyle maar lekker tussen de Hardcore en Jumpstyle in.
Artiest {SHOWLIST artist 61507, 38666, 43052, 35651, 5418}
Uitspraak van b0w$€r op dinsdag 31 mei 2011 om 20:40:
past dus echt niet bij het genre house

en Mysteryland dan? met Q-stage?
Uitspraak van b0w$€r op dinsdag 31 mei 2011 om 20:37:
Geef ik je groot gelijk in, maar één ding zie je daarbij over het hoofd. Hij staat op een house stage en komt zich aan het passen ;). Zelfde deed hij ook met 2000 and one op sensation.

onzin! het is andersom. Een organisatie boekt hem omdat ze wat anders willen tussen de rest. Als de artiest er dan vervolgens voor kiest zich aan te passen (anders te draaien dan normaal) is dat zijn of haar keus (f)
Uitspraak van b0w$€r op dinsdag 31 mei 2011 om 20:40:
past dus echt niet bij het genre house

Laat Hardstyle maar lekker tussen de Hardcore en Jumpstyle in.

Doe gewoon die oogkleppen af en sta er voor open, net zoals ik ook voor jouw muziek open sta, als een Harddance stage op GG eventueel een succes zou zijn (zie m'n eerder genoemde voorbeeld).

Op Q-base (Hardstyle/Hardcore evenement) introduceren ze sinds een jaar ook andere stromingen in de dancemuziek zoals Techno en Drum & Bass, al zij het iets kleiner opgezet.
laatste aanpassing
@b0w$€r Kijk uit wat je zegt! Er is een medewerker van ID&T in ons midden ;)
Maar op GROOVE Garden vindt ik een harddance stage nou niet echt passen. (mening)
Joris was gewoon de baas, is de baas en blijft een baas! Hij heeft zich slechts een beetje aangepast, maar hij krijgt het publiek wel lekker mee! Wat toch moeilijk is bij het publiek van tegenwoordig.
Uitspraak van b0w$€r op dinsdag 31 mei 2011 om 20:37:
house stage en komt zich aan het passen

ben ik deels met je eens: als je een dj boekt voor een bepaald feest, laat die gast lekker zijn ding doen... Laat hem draaien op zijn best en waar hij goed in is en lekker zijn eigen stijl draaien... past hij niet bij het feest, boek hem dan niet, en anders laat hem gewoon zijn eigen ding doen en lekker techhouse draaien ipv house.

Uitspraak van b0w$€r op dinsdag 31 mei 2011 om 20:37:
Joris blijft gewoon een baas!

zeker
Uitspraak van Naam Met Faam op donderdag 2 juni 2011 om 13:18:
Er is een medewerker van ID&T in ons midden

Dan zou hij als geen ander moeten weten dat er altijd aangepast word!

Voorbeeld : In een intervieuw met Karotte toen hij op Mysteryland draaide(wel op de main)gaf hij ook aan dat hij niet voluit mocht draaien, of hij zich dus een beetje aan de main stage muziek wou aanpassen!


Uitspraak van Naam Met Faam op donderdag 2 juni 2011 om 13:18:
Maar op GROOVE Garden vindt ik een harddance stage nou niet echt passen. (mening)

Precies!
En kan je dus helemaal niet vergelijken met feesten als Mysteryland.
Uitspraak van Dj Hydra op donderdag 2 juni 2011 om 16:14:
past hij niet bij het feest, boek hem dan niet, en anders laat hem gewoon zijn eigen ding doen en lekker techhouse draaien ipv house

En toch blijkt weer dat vanaf Joris begon te draaien iedereen wel echt los begon te komen.
Zo was dat vorig jaar ook. En dat jaar ervoor toen Skils begon te draaien ook!
Wat ook erg jammer is dat ze hun niet laten afsluiten? Alhoewel ik meen te herinneren dat Skils toen wel afsloot!
Dan heb je wat verandering maar dan blijft het wel zo. En niet van eurohouse naar techhouse, house en weer terug naar die top 40 eurohouse!
laatste aanpassing
Uitspraak van Mikedevil op maandag 30 mei 2011 om 18:17:
Kansloos hier in het zuiden, wat een kut publiek. reageren nauwelijks, zitten wat apathisch voor zich uit te staren met hun bezopen koppen en achteraf klagen dat het te duur is.

dan blijf je toch lekker in dat drollenhol waar je vandaan komt.
heb je geen last van limburgers