Partyflock
 
Armin Only
24 juni 2010
georganiseerd door Site

Jaarbeurs (binnen) op de kaart Site
Jaarbeursplein 6
Utrecht
NederlandNederland
trance × 1

Tickets & prijs Armin Only

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 48,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meetings
Er waren 4 meetings, de drukste drie om 00:00 met 34 bezoekers, om 22:30 met 6 bezoekers en om 19:30 met 1 bezoeker.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Verslagen
Door Save Planet Exit (1305), D2W (1102).
Stemresultaat: geweldig
geweldig47556%
zeer goed19823%
goed11414%
ok263%
voldoende162%
onvoldoende111%
slecht2
zeer slecht1
waardeloos1

144 waarderingen

Pietur
Het was helemaal geweldig! Ik heb echt genoten van de muziek! aankleding was miner
Rbn ©
Begin tot eind, GEWELDIG!!!! Hemel op aarde!! (L)
1 woord voor, geniaal:D:D:D:D:D:D
Son of Dance
In een woord: TOP!
Jerry*
Was gezellig met de mensen met wie ik was maar daar is gelijk alles mee gezegt. Kreeg spontaan zin om te slapen... Wat een saai feest :S
golden locks
Magisch zoals al eerder werd gezegd. Ook ik zit nog te stralen na bijna 1 week, Enne techno boy45 als je t zo slecht vond waarom staat armin 9 april dan in je agenda????Ga lekker nr tiesto zou ik zeggen!
The Martin
Armin heeft wederom bewezen waarom hij NR 1 van de wereld is!
Alma &­ Rafael
A.M.A.Z.I.N.G!!!!!! Wij vonden het super! Heerlijke muziek, lekker afwisselend juist, alles goed georganiseerd, tja de shows, altijd lastig te zien vanaf de zijkant en vanaf onze hoogte haha maar die zien we wel terug op de dvd.....Thanks Armin
Indiaan21
Word zo moe van die mensen die Armin met Tiesto gaan vergelijken. Gaan jullie toch lekker naar Tiesto toe. Misschien dat Nelly Furtado wel komt:D
DJ Denman
Fantastische avond/nacht gehad, alles klopte, geen rij bij de ingang, kluisjes goed geregeld, muntprijs nog steeds hetzelfde als de laatste armin only, meer en beter barpersoneel, ruimte genoeg om te lopen en te dansen, (redelijk tot goed) geluid, mooie visuals, licht en laser, waanzinnige show en Armin heeft laten zien en horen dat hij de terechte dj mag top nr 1 dj van de wereld is. Ik kan niet wachten tot ASOT500!!!!
B) De Gemaskerde B)
Heerlijk feest gehad, prima sfeertje en goed vermaakt :jaja:
GizmoNL
Dit was niet zoals Armin normaal is, dit feest was zo slecht, de opbouw het gegolf van muziek, ik ben gewoon na 4 uur weer vertrokken, zeer slecht.! dit was geen nummer 1 notering waard. 2008 was beter, veel beter. en Armin het moet gezegt worden Toch vind ik Tiësto beter (Deze Mirage set is leuk om te horen op de radio maar meer ook niet (N)
Geweldige nacht gehad, heerlijke uplifting trance maar op één of andere manier kon deze toch niet tippen aan 2008, verders wel GEWELDIG (L)
Missinky
Ik moest even inkomen zo zonder mijn vriendje:-( , maar met vele anderen hebben we er weer een leuk feestje van gemaakt. Ik vond Armin wel erg vaak inzakken en zweefmomenten inbouwen, maar op het laatst maakte hij het helemaal goed en knalde hij goed door! (k)
Rick Nagel
Heerlijk van het moment dat armin op kwam tot ik weer buiten stond! Armin is de Baas!!
Wat een geweldige avond/nacht!! terecht dat Armin de nummer 1 van de wereld is!
Reetje &­ Barrel
De beste Armin Only tot nu toe! Wat een geweldig feest! Armin draaide heerlijke uplifting trance! Met recht de nr 1 van de wereld! Hij blijft gewoon lekker trance draaien, TOP!
peto84
Geluid was echt zwaar drama, de bass stond veel te hard. Live-optredens kwamen niet echt uit de verf. Platenkeus was ook niet geweldig. Net aan voldoende dit jaar.
Matig tot 3.00 uur pas daarna werd het beter en uiteindelijk zijn we gebleven tot de lichten aangingen
Chemisch Vriendje
Zeer goed georganiseerd, parkeren, lockers,drank en munten perfect. We hadden nog munten over en daar nog voor vriendinnetje een cd van gekocht! Verder ging het publiek metname vooraan goed los en dat was en was er qua show en lasers genoeg te beleven. Muzikaal heeft Armin het niet voor mij kunnen brengen, misschien de laatste 2 uurtjes maar daarvoor was het m.i. matig. Toch superleuk feest gehad door de leuke mensen en de goede sfeer. Maar geef maar Techno!!!
Technoboy45
Wat een waardeloze set. Armin Only, maar zonder de hulp van andere artiesten blijft er helemaal niets van over want Armin kan geen nacht vullen zoals alleen Tiesto dat kan. Zijn set was onsamenhangend en saai. En ja geluid en licht van slechte kwaliteit, maar ja Armin probeert Tiesto altijd te immiteren. Alleen heeft hij de middelen niet. En de populairste dj wil nog steeds niet zeggen de beste.
GerardAM
Was een heerlijk nachtje en goed de ruimte hier en daar om goed los te gaan. Heb me geen seconde verveeld en was er van 21:30 tot 07:10 :bounce:
Miamaria
Wat een geweldig knalfeest! Armin is the bomb!! Op naar de volgende Armin Only!!!
blondcouple
leuk ... maar hellaas ... armin heeft het niet !
Yoast
Kippevel van begin tot eind, kon de tranen niet verbergen bij 'Burned With Desire'. Geen MC was ook super!!!
--Tamaartje--
Ik vond het een goed feest, goed geluid en een mooie show. Helaas stond ik redelijk achteraan dus kon ik niet heel veel zien, behalve op de schermen dan. Maar om nou steeds omhoog te kijken.... vond het vanaf 3 uur beduidend beter. Had er iets meer van verwacht maar ik heb me prima vermaakt.
_­MeiidJee*­89_­
Wat heb ik me toch weer geweldig goed vermaakt met een aantal hele gezellige mensen :D de show eromheen was wel leuk, was mooi gedaan tijdens 'remember love'.. t laatste nummertje was eigenlijk wel verrassend en leuk gedaan :) maar ik vond de editie van 2 jaar eerder wel wat meer hebben dan deze..
Pietje Puk!
The best of the best!
joja2
avond ervoor toch nog kaartjes geregeld en daar hadden we geen spijt van gehad super avond/nacht gehad dit feestje staat op geweldig goed gedaan armin dikke 10 en kusss................
Remcolano
trens is niks voor mij....geprobeerd maar wordt m nie :)
HEERLIJK!!! Dit feestje ga ik never nooit meer vergeten!! :D
Maaikiee!!!!
Was gewoon een super weekend!! Heerlijke avond gehad! En wat een heerlijke muziek!!
bowiemaster
Gvd niet verwacht maar echt gruwelijk genoten :) wat was dit er 1 uit de buitencategorie :cheer: Armin :respect: kortom superweekend gehad :)
Just Bubbles!
Het was top!!
Bazig _O_
Heerlijk !!!! Vooral dat stukje waar de love parade werd herdacht !! KIPPEVEL !! Armin, je bent een HELD
Johnno87
Super geweldig feestje. De bass was soms iets te veel van het goede, maar dat mag de pret niet drukken. Op naar ASOT 500!
Ly
WOW!!! :lief: ECHT Waanzinnig!!!! Top Sfeer!!! Armin draaide SUPER :respect: Grote feesten is het publiek meestal wel iets tammer maar vond het echt geweldig! :D
Serge &­ Maureen
was een super feest
spicy1982
Wij vonden het een heerlijk feestje! De muziek was lekker en Damn wat een gave show! :-) Dus Armin...op naar de volgende! xxx
Roy Malloy
Ik vond het goed, maar meer ook niet. Hij verloor n paar keer t tempo en het duurde te lang. Er is en blijft maar 1 man die n show van dit formaat ECHT kan dragen... :)
Fr@nk&Bi@nc@
Wat een verschillende meningen!!! Ik (en met mij het hele groepje)vonden het GEWELDIG!!!! Vanaf begin tot eind staan dansen en genieten...TOP feestje en tja niet iedereen kan tevreden zijn maar merendeels vond het toch echt GEWELDIG..dus Armin, goed gedaan!!! Ik hoop dat we in Belgie of Duitsland nog een keer kunnen genieten! Pfff zo balen dat deze SUPER avond alweer voorbij is.
Nick!9
Geweldig! Wat een show, wat een sfeer en wat een muziek! :respect:
RobbedoeZz*
Credits naar Armin en de organisatie! Wat een geweldig feest was dat, en alles goed geregeld! Het slot optreden met Burned with Desire was het toppunt van de avond, wat een einde was dat (Y) :D
Kimmsa­llabim­m
Onvoldoende. Muzikaal onlogisch. Te warm in het begin (waardoor migraine), zwarte tegenvaller vergeleken bij Ibiza. Bass stond te hard. Hij wist de menigte niet te boeien. Iedereen stond stil. Armen over elkaar. Zeer jammer
strider pru
geweldige nacht gehad. alles klopte, van muziek tot lasers en van alle pf-vriendjes tot aan een goede organisatie. armin = god
Wyts
Moeilijk, want ik ben een techno-liefhebber.... Ik weet weinig van Trancefeesten, maar ik heb nog nooit zoveel mensen stil zien staan... Ging het gas los, dan stopte de muziek weer en konden we weer heen en weer schommelen.....is this normal? Het was heerlijk om m'n vriendinnetje zwaar te zien genieten, dat was voor mij het mooiste van de avond!! Geen Trance-gedoe voor mij! Wél een goeie sfeer overigens!!
claudialimb
ik heb ontzettend genoten maar miste toch de show van 2 jaar geleden. vond het zelfs 1 beetje saai worden op het einde. Jammer dat je de laatste 2 uur niet wat harder gedraaid heb net als 2 jaar geleden dat was 1 heerlijke afsluiter waar ik nu nog aan terug denk met 1 heerlijk gevoel.
Latinrose
Voor ons het laatste feestje voor 2010..en wat een megageweldige afsluiter zeg! Genoten van ARMIN, onze vrienden..helaas niet alles kunnen zien van de show...ben te klein! FF wachten dus op de DVD
Back!
Aankleding & show OK, maar zeker niks speciaals. Voor een feest van #1 hadden ze wel wat grootser mogen uitpakken. Muzikaal geen opbouw, de hele nacht kabbelde een beetje door op gelijk niveau. Na 6 uur gejengel van uplifting trance mocht er wel een tandje worden bijgezet. Dit bleef uit. Het einde van de nacht werd daardoor saai en wéér meer van hetzelfde. Jammer, hij kan veel beter.
lioness28
WOW...... SUPER!!thanks dinnetje voor deze tractatie, heb intens genoten!
,,miss--bitchie,,
ge-wel-dig feest!! ARMIN BEDANKT:respect:... zeer boven mijn verwachtingen!! de hele avond in een trance gezeten,, van armin's muziek!!(L) leuke mensen waarbij we stonden linksvoor de vip... heb weer hele leuke mensen leren kennen die uit noordwijk kwamen!!! top mensen (K)
Faceoff
Heerlijk weer eens echt goed Armin feest!!
d@­nce*­y@*@­ss*­off
Jannette en Markus Schulz fan. |Wat was jij lief!!!!!!!!!!!!!
h-dre
Wat een geweldig feest was dit. Boven verwachting genoten van de hele nacht. Muziek viel me alles mee, had het softer verwacht. Vooral van 3 tot 6.30 heerlijk staan dansen. Drank/barren ging echt soepel en hele nacht gratis koud water in de wc's. Show vond ik heel goed geregeld et mooie visuals en lasers. Danseressen mochten er ook zijn. Armin bedankt.
Frank_trance
Top top top feest, jeetje wat heb ik heerlijk genoten, wat een knallers, lekker stampen en zweven.Super al die fantastische lasers! G-E-W-E-L-D-I-G :-d :CHEER:
Kimmet­je:lie­f:
Super nacht gehad! Wat een show, vooral die opening, WAUW!!! Armin voor mij oprecht nr 1 :respect:
Chac aka Nita
trace boy..ik denk dat je voortaan beter naar een TMF feestje kan gaan..met je te veel oude mensen :/Deze Fosiel heeft zich prima vermaakt..heerlijk staan knallen,voelde me lekker in me state of trance :cheer: top feest:yes:
Tan_trance
Heeeeeeeeerlijk feest! Supergenoten :cheer: Wat een feest!!! Super gezellig met alle lieve PF vriendjes! (L)
Juu-lie
Leuk feest, maar weinig dansende mensen en het einde vond ik het saai worden.. Maar toch heb ik genoten!
ver-mo
SUPER feestje en de sfeer was helemaal geweldig genoten van het begin tot het eind
missy7take2
heerlijk feestje met oude en nieuwe vriendjes heerlijke avond gehad
SPB
8 uur feest vloog voorbij - het was geweldig!! - kippevel momentjes en lekker stampen - wel jammer dat er zoveel niet-dansende mensen voorin stonden - Armin forever nr 1 :cheer: - Christian Burns geweldige solo in acoustische versie van Burned with Desire :respect:
Glossy­Pictur­es
Zeer dikke productie!
*Miss C*
Geweldig genoten! (L)
krulle­nbol28­10
wat een superfeest zit nog te genieten was me eerste armin maar zeker niet de laatste !!!
Ernepper
Nog steeds aan het nagenieten.. Was vrij sceptisch, maar Armin heeft me toch verrast! Wat een gave show! Alles klopte, lekker veel uplifting trance, gave acts, super visuals, goede organisatie en alle lieve vriendjes en dinnetjes :D
Draakje71
Wat een heerlijk feest was dit! Heb genoten met heerlijke zweefmomenten ;-) Mijn eerste Armin, zeker niet de laatste! Wat een topnacht was het!! Zit nog met een glimlach.
was helemaal goed lekker staan dansen op heerlijke knal muziek
P@rtystel
Genoten van het begin tot het einde :respect: ARMIN :respect:
Smooth­Operat­or
vond het een topfeest..
De Burgem­eester
Nooit echt into trance geweest, vond het vaak wat te soft. Maar de manier waarop ik gisteren heb staan zweven.. Ongelofelijk, wat een feest!!!
Angie
feest was super heb me best vermaakt :bounce:
NewBugs
Geweldig, in één woord geweldig....
Adri
Netherwooooooooooooooooorld :-) Zwaar genoten van deze nacht. Helemaal top!
Meira
Genoten met hoofdletter G . Absoluut wereldnacht!!
P@ol@
Heerlijk genoten en prima georganiseerd. Wat zagen die danseressen en ontzettend mooi en origineel uit!!!! :respect:
enjoy-life
Onze eerste Armin Only. :bounce:WAANZINNIG:bounce: There can be ONLY one. Waar kunnen we de kaarten voor Armin Only 2012 kopen?
KYA
fantastisch feest!!!!!!
Achja, ik heb nu een keertje Armin Only meegemaakt, maar nee, niet voor herhaling vatbaar. Ik heb wel leukere feesten gehad. :(
Devon D.
Wat een show... wat een geluid.. werkelijk geweldig!!!
party--pat
super feest mezelf goed vermaakt show element was gewoon slecht verder mega goede avond gehad
DANZZ
goed feest , maar idd ibiza release 14-09 was beter!!! , achja tijs blijft de beste voor mij :D
Linssen
Topavond gehad hier, Armin draaide lekker, alleen iets teveel uplifting trance op het eind, waar het bij mij een beetje begon in te kakken, al met al erg vet, vooral het einde toen de special guests allemaal burned with desire gingen zingen :D
Quick
top feest :D
Robin G
vond dat Armin niet doorzette met knalplaten, had meer techtrance verwacht. Tiesto durft wel op de grens te draaien, nu weet ik weer waarom.
E=MC2
Armin was weer fantastisch.. aankleding was wat karig. Neemt niet weg dat het feest AWESOME was
:bounce: _­Ohlala_­!! p0esje!!^­ :cheer:
leuk feest was gezellig :) armin (L)
PF advocaat
Goede muziek. Slechte show en aankleding, daar maken ze zich weer makkelijk van af! Jammer hoor als er voor de nummer 1 dj van de wereld zo,n slechte show gemaakt wordt.
Essie :flower:
Wauwww!! GEWELDIG!! pfffff:respect:
Deatone
prima feest, heb me goed vermaakt....na 05:00 eindelijk gas erop...
eteuben
Armin :respect: je hebt me een bijzonder mooie avond gegeven... Je enthousiasme boeide me van begin tot eind!!!
.Gillian.
super naar mn zin gehad, jammer dat sophie a b er ni was.
dit was mijn beste party ooit!
Cobuss
Best Armin Only ever!!! Perfecte aankleding, prima sound en heerlijke sfeer, top, top, top!!!
..­oO La Bengel Oo..­
Wat een HEERLIJK feest! Dit is eigelijk niet helemaal mijn muziek, maar wat heb ik GRANDIOOS genoten! Totally danced the night away!
JeroentjeB
eerste gedeelte heel soft, maar 2e deel stuk beter! wel echt enorm schraal aangekleed van dat geld
Daniëlle xx.
Waaaauwww :yes: :yes: (l) Armin & Van Velsen :yes: ... superfeest gehad samen met lieve vriendjuhs!!
TonenWilma
Armin je hebt jezelf overtroffen,wat een super vet feest.Nu lekker nagenieten van de beelden van BNN.Jij bent onze held(k)
**MOI**
WOUW!! Terecht opnieuw de nummer 1 van de wereld...wat een energy!!
Timson!
AMAZING!!!
Debbie­Pebble­s
feest was goed, maar niet super geweldig. De muziek kabbelde maar door zonder al te weinig hoogtpuntjes. Pas toen Faithless gedraaid werd had ik weer ff zoiets van ow joh je kunt het nog. Maar petje af voor Armin.... je moet het toch maar kunnen zo lang achter de draaitafel.
Dribbel..
Ge-wel-dig!!!! een van de dikste feesten ooit! Waarom? Nouw: Hoeveel dikke platen kun je horen op en avond, zwaar vet decor (beetje boombox achtig EINDELIJK in nl en de sfeer(l)! Armin je hebt mij echt veroverd! Alleen mocht er na 5uur wel war gas erop. HELD!!
Beter kan gewoon niet :D perfect......just perfect!
**Roosie**
Geweldig(L)
Cicatrix
tamme sfeer, onsamenhangende set van Armin. nee, helaas..
evelineo
Deze Armin Only was wee geweldig!! :respect: Armin! Ze hadden alleen dit jaar wat meer aan de aankleding mogen doen en had wat meer bekende artiesten erbij verwacht, maar mocht de pret niet drukken
Geen woorden voor (L)
geweldig feest...wat is ie toch goed he die Armin
Mennnnn wat een geweldig feest!! Heerlijke mensen om ons heen, één groot warm bad! (L)
krullie!
GEWELDIG!
Super Super Super feestje!!!!! wow onze Armin draaaide heerlijk en wat een show! Van Velzen die helemaal uit zn dak ging net als wij. De reunie was meer dan geslaagd gisteren........een van de beste feestjes waar ik geweest ben qua sfeer en show. Armin heeft wel eens beter gedraaid maar voor zn lange set....petje af hoor!! nu op naar Lashed
Stuite­rballe­tjes
In één woord: GE-WEL-DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De vetste Armin Only ooit!!!!
J_Chris_M
Super Vet!!!!!!!!!!
Alex
Een van de dikste feesten waar ik ben geweest. Super naar mijn zin gehad.
Annieee
Heel mooi feest..wat een te gekke lasers!!!!!!En wat een ARMIN (L)
depstertje
Top feest, idd wel een beetje te druk en warm maar dat mocht de pret niet drukken....9 april weer nu al zin in!
partymom
Was super feest :respect:. Soms het idee dat het iets te druks was ;)
Dik voor elkaar Armin. "Remember Loveparade" was mooi gedaan.
jecco
Wat een waanzinnige nacht gehad. Als voormalig Tiesto aanbidder is Armin voor mij nu de GROTE MAN. Van begin tot eind genoten van de muziek, optredens van artiesten en de lichtshows. Hele goede sfeer en wat opviel was dat je heel snel een drankje had aan de bar, complimenten. Maar wat echt een drama was.... de toiletten!!!!! Veels te weinig voor zoveel publiek. En voor Trance-boy29....ben jij dan wel zo'n aanwinst op zo'n avond??
Repels­teeltj­e 38
Wat een geweldige nacht..... zweven nog steeds....
Alice-D
Waaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuw! (L)
The Armin Only
Wat een feest en wat een gezelligheid met al die PG-ers en ja ARMIN hij niet voor niets de nummer 1!:respect: super minpuntje voor de orginasatie 2u voor het einde geen water meer dat kan natuurlijk niet dat is echt slecht.
Bjorn015
Echt een geweldig feest !! Super gedraait!! Geweldig artietsen! Goede service bij de barren! Alleen vond de lichtshow wat tegenvallen, maar voor de rest echt geweldig
Dance all night :D
GEWELDIG - FANTASTISCH - SUPER!! Wat een nacht zeg!! optimaal genoten!!! nu aan t nagenieten met een big smile van oor tot oor! TOP GEDAAN ARMIN!!!
DJ Gino D
Top feest ! Lekker genoten van toffe muziek, mooie show, en mooi uitzicht !
Rossum
WOW, Zo hoort een feest dus te zijn. GEWELDIG!!!
Stan&Debby
Geweldig :respect: Armin en ook zeker :respect: voor de organisatie (Y)
Beste feest dat ik ooit heb meegemaakt. Werkelijk waar magisch. Zit hier nog te stralen. Heerlijk heerlijk heerlijk :)
SDL
Pure genius!
Jeroen C
Wat een geweldig feest!!!!! Op en top show, een orkest, vele zangers en zangeressen, een visueel spektakel en natuurlijk Armin Van Buuren, die bij elk optreden dat ik van hem zie een brede glimlach op mijn gezicht weet te toveren!!!!! DIK EN DUBBEL GESLAAGD!!!!!
Sealand
magisch was het seg, :lief:
:9 Gewoon K@@­T :lief:
in 1 woord: GEWELDIG :respect: Wat n super nachten ZEER de moeite waard na 2 jaar wachten 8) En ja,die ballonnen doen 't 'm: Armin heeft ons toch wel geevenaard, hahahaha :lol: Weer heel ieve vriendjes gezien en gesproken. maar de liefste waren bij mij: Von, Mar, Lex en John thnx voor 't SUBLIEME weekend :lief: (k)XXXXjes
Mar*John
Super feestje, vond het ook leuk dat Armin met ballonnen kwam, maar wij waren eerder!!
Trance­Family Netherlands
Weer veel leuke en lieve mensen gezien, Sfeer was helemaal top. Het heeft even geduurd voordat Forbidden City voorbij kwam maar het was allemaal in 1 woord GEWELDIG:D Armin, THNX!!!!! :respect:
SuperSuus :bounce:
Sprakeloos.... (L)
Annelicious
Release party Ibiza was qua muziek 100x beter. De toffe mensen en super goede sfeer hebben alles vanavond weer goedgemaakt
M.A.R.J.O.N.
geweldig topfeestje...en @ tranceboy 29...uhmm..zo jong ben jij nu ook weer niet meer!hahaah
Bass-Powah
Echt heerlijk genoten en gedanst. Helaas zonder alcohol want moest Bobben, door die klote NS. Muziek was echt vet veel uplifting tracks en track van BT was toch wel een van de beste van de avond. Verder ook redelijk veel lekkere dames in lekkere outfits gezien
Patje71
superavond gehad met heleboel leuke vrienden,nu ff verder sudderen
Vivere
De vorige shows in ons geheugen gebrand. Maar Mirage overtrof het weer. Thnx Armin we kunnen er weer even tegenaan.
Trance-boy29
Aankleding was echt schandalig weinig. Geen verkoop van losse Smirnoff, veel softe muziek, veel buitenlanders en veel oude mensen... geen aanrader dus, helaas!
chrizzy29
muziek was goed. maar vond de rest erom heen me 52 euro nie waard. geef mij maar een early feesje:D
Kevolution
Weer van begin tot het eind geboeit geweest, toch knap dat 1 dj dat kan, dus dit feest was zeker GE-WEL-DIG!
Nieuws
Ruim een maand voor Armin Only 2010 - Mirage in de Jaarbeurs in Utrecht, zijn alle kaartjes voor dit concert van Armin van Buuren al uitverkocht. 15.000 Armin fans en tranceliefhebbers staan klaar om 13 november de aftrap van de Armin Only 2010 wereldtour mee te maken. 11
Echte fans van Armin van Buuren weten het allang; er komt dit jaar weer een artiestenalbum uit. Dat is de perfecte reden voor een nieuwe ‘Armin Only'; een wereldtour die natuurlijk ook Nederland aandoet. Pak je agenda en zet een grote rode cirkel om zaterdag 13 november! Die dag presenteert ALDA weer Armin Only in de Utrechtse Jaarbeurs onder de veelzeggende titel ‘Mirage'. 39
Verslagen
Datum ·FeestAuteurOpmerkingenGrootte
·Armin OnlyD2W85126
·Armin OnlySave Planet Exit184422
New album and world tour by the world’s No.1

''MIRAGE'' - TO ECLIPSE ''IMAGINE''

2010 will see another milestone in the already illustrious career of Dutch DJ Armin van Buuren when he releases his new artist album, ‘Mirage’, in September. As with previous releases, the album paves the way for a new Armin Only world tour. After successful outings in 2008 of Armin Only -‘Imagine’ in countries like Holland, the United States, Australia, Belgium, Poland and Romania, expectations run high. Will ‘Mirage’ eclipse ‘Imagine’?

Armin Only 2008 – ‘Imagine
→ lees meer