Partyflock
 
Latin Lovers (flyer)
georganiseerd door Latin Lovers SiteFootclub Site
-
Club Vie op de kaart Site binnen
Maasboulevard 300
Rotterdam
latin × 1, house
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
21
Prijzen
Voorverkoop:€ 12,50
Deurverkoop:€ 15,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Ticketscript en Easyticket.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 48 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig0
zeer goed360%
goed120%
ok120%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
Line-up
Statistiekenx
18Partyflockbezoekers
39Partyflockgeïnteresseerd
55 / 44·mannen / vrouwen
23.7·gemiddelde leeftijd
23.1·leeftijd mediaan
2·video's
48 @ 3 × 2·winactie
3·opmerkingen
zeer goed·stemresultaat (5 stemmen)

3 opmerkingen

Latin Lovers @ Club Vie, Rotterdam
02/04/2010, 23:00 - 05:00uur
Club Vie , Rotterdam

Latin Lovers weet de juiste zomerse snaar weer bij iedereen te raken. De vorige editie in Club Vie was er een om een kaartje voor naar huis te sturen. Met heel veel cocktails, Havana 7 jaars en een uitbundige verjaardag van Jasper Clash met surprise acts van Shermanology, Norman Soares, Zawdi MC & MC Gee, D-Rashid, Chris Rox en een warmbloedige opwarmset van Matt Styles & Denniz kijken wij alweer uit naar de volgende! Vrijdag 2 april staat vanaf nu dan ook bij iedereen weer in de iPhone, Blackberry of gewoon in de normale agenda. De lente is dan namelijk begonnen en dat is precies een perdiode waar Latin Lovers zich volledig in thuis voelt! Club Vie is het domein en het mooiste publiek wordt op handen gedragen. Uiteraard houdt Latin Lovers weer de kaken stokstijf op elkaar, want wie er komen draaien is altijd een groot geheim. Maar dat maakt ook allemaal niet meer uit! Latin Lovers draait om één ding: JOU!


Met opnieuw een dozijn aan surprise acts en andere verrassingen gaat Latin Lovers weer zeer zomers uit de bocht komen op vrijdag 2 april. Club Vie is de Rotterdamse thuisbasis en daar moet je ooit een keer geweest zijn. De sfeer, de mensen, de muziek, het geluid, alle verrassingen, het is teveel om op te noemen! De gehele club onder de Willemsbrug wordt magisch omgetoverd tot een kolkende jungle in een heet regenwoud. De dj's staan op de dansvloer om nog meer intimiteit te waarborgen en zo knalt Latin Lovers iedere editie het dak eraf!

Uiteraard is het weer geheim wie er komen draaien in de dj booth van Latin Lovers. Iedereen weer dat de surprise acts altijd van een zeer hoog niveau zijn! Zo kwamen al eerder met een zomerse latin set naar Club Vie: Sunnery & Ryan, Roog, Erick E, Gregor Salto en wat te denken van Tom de Neef, Chris Rox, D-Rashid, Jasper Clash, Denniz of Stefan Vilijn & Dominggos! Live acts gingen door merg en been met slag en percussiewerk van Norman Soares, Glenn Helder of Cherokee en er werden longen uit het lijf gezonden door Shermanology, Mitch Crown, MC Gee en Zawdi MC! Het is dus maar weer wachten op de volgende toppers die door de poorten van Latin Lovers zullen treden voor een zinderend avondje LOS! Kom dus zelf zien wat er allemaal gebeurd op zo'n vrijdag 2 april!

Ze zijn er weer: Ladytickets!
Wegens succes is de actie opnieuw verlengd: de Ladytickets zijn er weer! Voor een bedrag van € 17,50 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen online te bestellen via www.footclub.nl en www.easyticket.nl
Heb je trouwens onze nieuwe flyer al gezien in de winkels? Check dan snel de achterzijde! Hierop staan namelijk een aantal foto's en wie weet sta jij er wel op? Is dit het geval, mail dan snel naar vip@footclub.nl met een foto als bewijs dat jij het echt bent, en dan krijg jij van ons een vrijkaartje thuisgestuurd!
Om jouw avond nog specialer te maken heeft Latin Lovers in samenwerking met ZIN een uniek "Dine & Dance Arrangement" samengesteld! Voor maar 40 euro per persoon kun jij heerlijk onbeperkt tapas eten in dit gezellige en intieme restaurant aan de Lijnbaan in Rotterdam. Ook krijg je hier een heerlijke cocktail en daarna kun je heerlijk komen dansen bij Latin Lovers in Club Vie, want de entree is hierbij inbegrepen! Voor reserveringen, stuur een mailtje naar vip@footclub.nl
Wij zorgen voor de een dampende dansvloer in Club Vie! Trek jij dan alvast je stoute schoenen of hakken aan? Tot vrijdag 2 april!

Vrijdag 2 april 2010
23.00-05.00 uur
Club Vie, Rotterdam
Maasboulevard 300
Kosten voor verkoop: € 12,50
Voorverkoop internet: www.easyticket.nl en www.footclub.nl
Voorverkoop Nederland: Alle Free Record Shop winkels in Nederland
Ladyticket: € 17,50 (www.easyticket.nl | [url]www.footclub.nl [/url]) Let op, er zijn maar 100 ladytickets beschikbaar!
Minimum leeftijd: 21+
Dresscode: Nice & a relaxed attitude
Line up: Our big surprise!

www.footclub.nl
www.clubvie.com
http://latinlovers1.hyves.net
laatste aanpassing
Sinds wanneer is hier de Minimumleeftijd 18 jaar?!?! :s