Partyflock

Aloha · Summervibe

Aloha

· Summervibe
Aloha (flyer)
georganiseerd door Giwi Events
-
Bongo Beach op de kaart binnen
Uden
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Prijzen
Voorverkoop:€ 10,-
Deurverkoop:€ 12,50
Tickets
Voorverkoop is gestart op donderdag 1 april 2010.
Waren verkrijgbaar via Ticketscript, bij een aantal voorverkoopadressen.
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
10Partyflockbezoekers
7Partyflockgeļnteresseerd
90 / 10·mannen / vrouwen
20.9·gemiddelde leeftijd
20.0·leeftijd mediaan
5·opmerkingen
stemresultaat (2 stemmen)

5 opmerkingen

Mooie flyer (Y)
Joey..*
Artiest Jay-MC
Aloha! Ziet er leuk uit ben benieuwd.­
Gieles!
Werkzaam bij Giwi Events
Aanstaande Donderdag 16 +­ in Bongo-Beach Uden!
Na tal evenementen te hebben gehad voor de jeugd van 14 jaar en ouder heeft GIWI er ook voor gezorgd dat er eindelijk een 16+ evenement komt in de regio Uden!

Met aanstaande donderdag een mega dikke house avond voor de mensen die 16 jaar en ouder zijn in Bongo-Beach Uden zal deze discotheek afgebroken worden met de lekkerste house, eclectic beats!

GIWI staat vooral bekend als kwalitatief hoogwaardige feesten waar de organisatie meer biedt dan alleen een goede line-up. Een warme welkomskrans, leuke mensen, heerlijke zoete snoep, prachtig lichtwerk en de 'iedereen is vip-behandeling'. Dit alles voor een zeer aantrekkelijke toegangsprijs van €10 v.­v.­k.­ maar wees er op tijd bij want de verkoop gaat hard.

Opnieuw heeft GIWI weer een aantal jonge maar zeer bekende artiesten van naam weten vast te leggen, waaronder D-wayne! Deze DJ is nu al over heel Nederland bekend! Hij is nog maar 15 jaar en draait nu al met de grootste artiesten over de hele wereld(met: Sidney Samson, DJ-Irwan) !
Deze talentvolle DJ heeft oa. gestaand op: DayDreamFestival(Belgie), Sappig, en dit jaar staat hij ook op 7th Sunday !

Daarnaast hebben we ook wat NOPEISDOPE tafereeltjes naar Bongo-Beach Uden weten te krijgen.
Lennox Frederique, Nick Memphis en Sharity Jayde!

Daarnaast heeft Beatgrooverz ook een erg bekende naam hier in Nederland! Deze artiest zal uiteraard ook aanwezig zijn aanstaande donderdag ! Deze talentvolle DJ heeft o.a. gestaan op Wish Outdoor !

GIWI EVENTS staat volledig in het teken van het goede gevoel, positiviteit, verbinding en gelijkwaardigheid. Elke bezoeker wordt als VIP behandeld. Het enthousiasme en de passie van de organisatie wordt op deze avond meebeleefd en meegevoeld. De feesten van GIWI behoren tot de meest bijzondere feelgood concepten van de regio Brabant. Een feest met gevoel, met een grote meerwaarde. Stijl en klasse (dress to impress!) zullen met een positieve boodschap de boventoon voeren. Het is hierbij niet belangrijk wat je bent of doet, maar wie je bent als mens. Deze avond van 100% jezelf zijn heeft als belangrijkste boodschap dat alleen jij bepaalt hoe je dit feest gaat ervaren. GIWI EVENTS doen wat ze beloven. Dit blijkt wel uit de vele vaste bezoekers uit alle windstreken.

Omdat we iedereen als een VIP willen laten behandelen zullen we een gratis vakantie weggeven in het publiek t.w.v. 500 euro ! ...

Kaartjes zijn te koop bij Music Store ( Uden ).

Voor meer info: www.giwievents.nl of www.giwievents.hyves.nl

We gaan in ieder geval rocke tot de sokken!

PEACE!