Partyflock

Royal Dance Event

 

Royal Dance Event

album,17 · goed · ical
Royal Dance Event (flyer)
georganiseerd door FreshGrooves
-
Stadhuisplein op de kaart buiten
Stadhuisplein 1
Eindhoven
Genres
house × 3, electro × 2, garage × 1, minimal × 1, techhouse × 1, club, eclectic, groove, latin
Toegang voor alle leeftijden!?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
Gratis entree!
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig106%
zeer goed2212%
goed10156%
ok3620%
voldoende84%
onvoldoende21%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos11%
12 waarderingen
Nouveau
Kruh wederom held!
Tom#11
Kruh(L)
*Kimberly..
Kruh (Y)
Erik.
Was leuk, vooral de Dennis Bergkamp stukjes (H)
Ivan S.
Erg druk, drank prijs wat aan de hoge kant maar al met al erg gezellig en goede sfeer! :bier:
Martin Luther Ping
Druk maar gezellig.­ Jammer van de achterlijke drankprijzen.­
R½je.
Op zich wel gezellig...­
Jimmy Deluxe
Fantastic
opie | optjenkere
lekkere rauwe sound :D
Vita'
zwaaaaaaaaaaaaar goeie avond!
Nilis
Beter dan Extrema, waarschijnlijk door de oppervlakte en dat we toch de tas bier mee naar binnen kregen O:)
N[ii]entje
Beter dan vorig jaar :cheer:
Line-up & Timetable
19:00 - 21:00:  
19:00 - 01:00:  MC:
21:00 - 22:30:  
22:30 - 23:30:  
23:30 - 01:00:   Zweden
Statistieken



x
588Partyflockbezoekers
169Partyflockgeïnteresseerd
53 / 40·mannen / vrouwen
21.8·gemiddelde leeftijd
21.9·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
17·albumfoto's
34·opmerkingen
12·waarderingen
goed·stemresultaat (180 stemmen)
Nieuws
Voor het elfde achtereen volgende jaar organiseren Café Thomas & Café Spijker het jaarlijkse terugkomende Royal Dance Event. Dit jaar vindt Royal Dance Event plaats op het Stadhuisplein te Eindhoven waarbij de genre's pop en dance centraal staan. 10

34 opmerkingen

hallo partypeople , ga aub nog us @ bozzini is veel relaxer,betere club/electro/techno/r&b beter licht,geluid,moderner,more hitech (zillion effects)
er moet gewoon meer volk komen anders gaat t niet goed
zou erg spijtig zijn as deze club v d aardbodem verdwijnt

kom op mensen beetje afwisseling en ga eens wat vaker @ bozzini opstap,alla zillion vroeger,die tent moet vol komen @ zat 4000man zeker,vertel dit rond

http://www.bozzini.nl/site.html

ik verkoop echt geen onzin,echt goeie kwaliteit muziek,super prof aangepakt allemaal
Zeker weer aanwezig!!!:d
Jammer alleen dat die droplul z'n swift al zo vroeg op de dag tegen dat beeld parkeerde.­ Daardoor eindigde alles in Ehv eerder dan verwacht.­ Dit jaar gewoon buiten de hekken blijven met alle auto's!
Wordt weer top, eerst feesten in stad en daarna los op Shadowlands in Beursgebouw!!­[img width=15 height=15]http://static.partyflock.nl/images/light/smileys/wide.gif[/img]
laatste aanpassing
Mensen, de gemeente Eindhoven wil dance-evenementen in de stad, dus ook die met koninginnedag, gaan inkrimpen. DAT WILLEN WE TOCH ZEKER NIET?

Teken allemaal de petitie!!
http://www.zodiakcommune.com/petitie
Dada Life komt volgens zijn myspace :D
Kruh = Held :respect: de rest is ook zeker goed! (Y)
wanneer doen we demonstreren ik heb er wel zin en dan zorgen wel wel voor het nodig boem boem boem muziek voor stadhuisplein
zorg dat er een aantal kleiner dj's mee doen voor de muziek mooi midden op de dag voor op het stadhuisplein
heerlijk en demonstreren mag dus kunnen ze niet tegen houden
Demonstreren aub op zaterdag middag ofzo.­
Anders wordt het moeilijk voor me om te komen ivm werk.­
we kunnen zaterdag 17 april demonstreren maar moeten wel meer mensen hebben voor die demonstratie en weet niet iemand met een goede geluidsinstallatie en mensen die kunnen draaien meld je maar aan
:lol:
dit is net als elk ander jaar gratis.....dit jaar met KRUH!!
Wat doet de Danssalon?
Een feest voor 5euri dezelfde avond!!!:loser:
Voor het elfde achtereen volgende jaar organiseren Café Thomas & Café Spijker het jaarlijkse terugkomende Royal Dance Event. Dit jaar vindt Royal Dance Event plaats op het Stadhuisplein te Eindhoven waarbij de genre’s pop en dance centraal staan.

Royal Dance Event heeft in de loop der jaren elke verwachting overtroffen door op spectaculaire wijze de bezoekers steeds weer te verrassen. Kernwaarden als vrijheid, vreugde en samenzijn met goed gezinde weergoden maakt Royal Dance Event tot hét evenement tijdens Koninginnenacht en –dag. Laat je dit jaar wederom mee nemen door de beste artiesten van binnen en buitenland die het Stadhuisplein voor twee dagen lang Oranje laten kleuren.

Door de gemeente is dit jaar besloten om een programma samen te stellen voor een breder publiek. Zo zal niet alleen dance georiënteerde muziek de revue passeren (zoals voorgaande jaren), ook pop bands zullen hun opwachting maken. Op Koninginnedag zal van 12:00 tot 17:00 de aandacht uitgaan naar Eindhovense talenten en de grotere gevestigde bands van het land.

---------------------------------------------------------------
Ich bin dabei op Koninginnenacht
Ich bin dabei op Koninginnedag

Volg ons nu op Twitter en wordt op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen omtrent Royal Dance Event 2010.

Partyflock & Link2party
---------------------------------------------------------------

Koninginnenacht (donderdag 29 april)
Op Koninginnenacht zal electro house de hoofdtoon voeren, twee lokale DJ’s die hun credits verdiend hebben in de Eindhovense house scene zijn Raw Endz en KruH. De sound van Raw Endz is een combinatie van Baltimore, electro en fidget house. Deze energieke sound bestaat uit een combinatie van snelle mixtechnieken en een MC die naast het mc´en ook de kunst van het beatboxen en scratchen beheerst.

Dj KruH heeft zich in dansland weten te positioneren door in 2004 de ´Diesel-U-Music´ contest te winnen. Dj KruH, is net even anders met een rauwe, funky, techhouse sound. Door zijn innovatieve en interactieve eigenschappen zal hij er een ware oranjegekte van maken.

Bart B More is op weg om één van Nederlands grootste export dj’s te worden. De laatste jaren maakt hij vele clubs onveilig met zijn verfrissende geluid. Dit heeft hij te danken aan zijn electro en jackin’ beats die niet onopgemerkt bleven bij onder andere Pete Tong. Bart´s ‘So It Goes’ track werd de ´Essential New Tune´ op BBC Radio 1.

De nacht zal afgesloten worden door Dada Life, deze tweemans formatie uit Zweden staat garant voor een ‘afsluitwaardige’ act waarbij je met een glimlach huiswaarts keert. Dada Life wist naam te maken met de plaat ‘Big Time’ en ‘The Great Fashionista Swindle’ die door niemand minder dan Laidback Luke geremixt werd. 2010 wordt een druk jaar voor de twee Zweden, zo is er een tour gepland in de USA en Australië en vele grote gigs op Europese festivals. De avond wordt gehost door MC David Goncalves.

Koninginnedag (vrijdag 30 april)
Het Stadhuisplein zal op Koninginnedag van 12:00 tot omstreeks 17:00 het toneel zijn voor pop bands, beginnend met een Tilburgse formatie The Yards. Zij weten de gevoelige snaar te raken door soul, funk en pop samen te mengen tot één geheel. Het resultaat is een ideale oude plaat voor een zondag avond. The Yards zijn niet onopgemerkt gebleven, momenteel bevinden ze zich in de kwartfinale van de grote prijs van Nederland. Na het optreden van de Yards zal Joel Borelli plaatsnemen achter zijn piano. Entertainen en plezier overbrengen op het publiek is zijn kracht. In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot een entertainer van formaat met een breder dan breed repertoire dat hij graag omlijst met humor en een lach. Een theatertournee en optredens in het buitenland (Monaco, Zurich, Curaçao en Miami) zijn het gevolg.

Na deze optredens wordt het podium leeg geruimd en wordt er plaats gemaakt voor de DJ booth.
Don Diablo krijgt de eer om de electronische muziek in te luiden. De muziek van Don Diablo is te omschrijven als een mix van PunkFunk en DistortedDisco. Don Diablo staat bekend als producer, muzikant, vriend, dj, zanger, schrijver en labelbaas. Don’s drukke agenda brengt hem op plekken van Honk Kong tot Londen en van Miami tot Sydney. Festivals zoals Glastonbury, Creamfields en Mysteryland ontbreken ook niet in zijn agenda. Naast deze feiten was Don Diablo de meest gegooglede man van Nederland in 2008!

Sharam Jey, dj, producer en labelbaas komt speciaal vanuit Duitsland zijn liefde voor muziek delen op Royal Dance Event. Zijn roots liggen in de soul muziek, maar zijn voorkeur gaat uit naar zijn passie voor rock. Zijn naam staat synoniem voor pumping electrohouse, een muziekstroming die niet gecategoriseerd kan worden, zolang het maar rockt op de dansvloer. In de UK heeft Sharam een immense populariteit, maar daar niet alleen, zijn agenda toont notities over de gehele wereld. De remix die Sharam heeft geproduceerd voor Café Del Mar´s ´Energy 52´ werd genomineerd voor ´Best Dance Track Of All Time´ (Mixmag). Na deze nominaties kreeg hij de eer om onder andere Moby, Mylo, Faithless en Salt ´N Peppa te remixen.

Na Sharam Jey is het weer tijd voor Nederlandse glorie in de vorm van Victor Coral back 2 back met Brian S. Victor Coral heeft zijn succes met name te danken aan de residentie en mede organisatie van Chemistry´s RUSH. Zijn sets zijn te omschrijven als een sexy, groovy mix van minimal-tech house met hier en daar een uitstapje naar electro met rock invloeden. Eerlijk gezegd maakt het hem niet uit, zo lang het maar werkt op de dansvloer. Brian S was er al vroeg bij, hij begon met draaien in 1995 in de legendarische IT club in Amsterdam. Brian S weet een behoorlijke dosis aan funk en groove uit de speakers te blazen wat leidt tot een positieve vibe in het publiek.

Laidback Luke zal weer zijn beste platen uit zijn tas trekken die alleen hij heeft om er een onvergetelijk eind van te maken. De afgelopen drie jaar heeft hij tijdens het Royal Dance Event zichzelf keer op keer bewezen. 2009 was tot dus ver Luke’s drukste jaar, hij werkte samen met de grote jongens uit Zweden, Swedish House Mafia, waarmee hij met ´Leave The World Behind´ een grote hit scoorde. De dag wordt gehost door MC Choral en MC Goodgrip, twee welbekende MC´s die weten hoe ze een dag moeten hosten.

Koninginnedag en nacht zullen met deze ingrediënten garant staan voor een onvergetelijk evenement. Café Thomas, Café Spijker en haar partners wensen iedere bezoeker en bijzondere dag toe.

Locatie: Stadhuisplein Eindhoven
Data: Donderdag 29 April & Vrijdag 30 April
Tijden: Donderdag 19:00 - 01:00 & Vrijdag 12:00 - 23:00.
Website: http://www.­royaldance.­nl
ja zeker,
kan niet vroeg genoeg beginnen! :mixje:
Maar welk feest is dan vetter, deze of Extrema's Royal House?????????
KRUH natuurlijk!!!!! heb er zin in!
Uitspraak van shirr-o op woensdag 7 april 2010 om 18:54:
Maar welk feest is dan vetter, deze of Extrema's Royal House?????????

SHADOWLANDS op koninginnenacht!!! Non-stop knaluhhh!!!
jajaja Line-ups bekend van Extrema! wordt weer n pracht feessie...Showlands, Van stadhuisplein, naar stationsplein tot 18septemberplein.. alles gaat door!!! bijna dan:$
Staat er een hek om dit festijn?
Uitspraak van M.ha.yu op donderdag 15 april 2010 om 18:32:
Staat er een hek om dit festijn?

Grote kans;)
zeker KRUH !!
oh eindelijk bijna queensday/night.
nice :yes:!
Hmmmmm lekkere line-up! Voor de (house) volledigheid:
30 april Stationsplein
14.00 - 15.30 Bram van Helden B2B FeestdjRuud
15.30 - 17.15 Hardwell
17.15 - 18.45 Afrojack
18.45 - 20.15 Quintino feat. Mitch Crown
20.15 - 22.00 Benny Rodrigues

30 april P2 terrein
Dani L Mebius 12:00
Johnny Rey 13:00
R3hab 14:00
Gregor Salto 15:00
Billy the Klit 16:30
Kruh 17:30
Olive r Twizt 18:00
Ricky Rivaro 19:00
Shermanology 20:00
D-Rashid 21:00
Sidney Samson 22:00

30 april Stadhuisplein
12:00: The Yards
13:00: The Joel Borelli Show
15:00: Café Thomas Life
16:30: Don Diablo
18:00: Sharam Jey (D)
19:30: Victor Coral B2B Brian S
21:30: Laidback Luke

Zo kunt u allen uw planning maken ;)
Focking afzetters in eindhoven dit jaar...­ ik kan mn munten van extrema stage hier niet.­eens gebruiken...­ mensen, 2,50 voor n pils en 50 cent om m dr weer uit te gooie...­ bah bah