Partyflock
 

Stadhuisplein

op de kaart
AdresStadhuisplein 1
5611 EM
Eindhoven
Nederland
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Stadhuisplein via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Stadhuisplein
Laatste feest was op vrijdag 30 augustus 2019: Sneakerz
Statistieken


x
61·feesten
geen·in de toekomst
61·in het verleden
23·nieuwsberichten
4·fotoshoots
444·foto's
14·video's
20277·bezoekers · herkomst
11084·unieke bezoekers
31Partyflockfans
1733·albumfoto's
7·opmerkingen
2·waarderingen
goed·stemresultaat (8619 stemmen)
Nieuws
Zaterdagavond gaan we weer los op Sneakerz in de Stad in hartje Eindhoven! Het Stadhuisplein krijgt een dikke make-over, want alleen de meest sexy en dansbare beats zijn toegestaan.
Het Stadhuisplein is op 26 en 27 april 2018 het decor voor het grootste gratis toegankelijke Koningsnacht en -dag festival van Eindhoven.
De oranjekoorts slaat weer toe! Na een zeer succesvolle eerste editie van Royal Dutch Eindhoven keert het grootste Koningsnacht- en dag festival terug op het Stadhuisplein in Eindhoven.
Sneakerz in de Stad is terug, en harder dan ooit! Op zaterdag 26 augustus 2017 is het Stadhuisplein in Eindhoven tussen 15:00 en 01:00 uur weer de thuishaven voor een vette mix van verschillende muziekstijlen.
Royal Dutch maakt zich op voor het grootste oranjefeest in hartje Eindhoven. Op Koningsnacht (woensdag 26 april) én Koningsdag (donderdag 27 april) wordt het Stadhuisplein in Eindhoven volledig overgenomen door het nieuwe Koningsnacht & -dag evenement Royal Dutch.
Zaterdag 27 augustus, van 15:00 tot 01:00 uur, strijkt Sneakerz in de Stad weer neer op het Stadhuisplein in Eindhoven! Na een meesterlijke editie in 2015, is het eind augustus de Hoogste Tijd om een gezonde hoeveelheid energie naar hartje Eindhoven te halen om de stad compleet op zijn kop te zetten. Jay Hardway, Paul Elstak en Moksi zijn slechts een kleine greep uit het volledige programma en zorgen samen met 7 andere DJ's en acts voor een vette 2016 editie. De line-up is bekend, het zonnetje is gereserveerd… Sneakerz in de Stad is aan! 2
Zaterdag 29 augustus 2015 is het Stadhuisplein in Eindhoven wederom het magische decor voor een gloednieuwe editie van het gratis toegankelijke dancefeest Sneakerz in de Stad. Van 15:00 tot 01:00 uur kunnen liefhebbers van eclectische dansmuziek hun hart weer ophalen met onder andere Marco V, Puinhoop Kollektiv, Billy the Kit, Lady Bee, LNY TNZ en de enige echte koning van de freestyle; The Darkraver.
Techn040 pakt tijdens Koningsdag weer flink uit in Eindhoven. Na een succesvolle eerste editie wordt ook aankomende Koningsdag het festivalterrein bij de Paterskerk omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van techno en techhouse. Dit jaar vindt alweer de derde editie van het house festival Majestic Dance Event plaats op het Stadhuisplein. 2
Komende zaterdag, 30 augustus, wordt het Stadhuisplein in Eindhoven weer volledig op haar kop gezet tijdens het gratis toegankelijke dancefeest Sneakerz in de Stad. De meest dikke en vette beats, gedraaid door de crème de la crème, vliegen je tussen 15.00 en 01:00 om de oren. De frisse en smakelijke line-up, met onder andere FeestDJRuud, Vato Gonzalez, The Darkraver en La Fuente, zorgen voor een onvergetelijk feestje in de gekste stad van Nederland!
Op zaterdag 30 augustus 2014 barst het Stadhuisplein in Eindhoven weer compleet uit zijn voegen tijdens het gratis toegankelijke dancefeest Sneakerz in de Stad. Van 15:00 tot 01:00 uur blazen onder andere Vato Gonzalez, La Fuente, The Darkraver en de nummer één party DJ van Nederland; FeestDJRuud, de dikste beats over het Stadhuisplein in Eindhoven. 1
2 waarderingen
chinch­illa:d­ood:H4­L
heb hier een keer mijn arm gebroken met skateboarden :loser:
verwijderd
stadhuis plein is ons plein !!!

7 opmerkingen

verwijderd
kutplein.met zun kk woute! :@
Leuk plein, vooral als we weer kampioen zijn!!!!
Uitspraak van verwijderd op maandag 9 april 2007 om 18:58:
kutplein.­met zun kk woute!

T plein is nie kut :D
Die woute zijn kut :D hahaha :P
verwijderd
ooooooooh eindhovuuuh its wonderfull aan aan het eind van het seizoen weer over vol het stratumseind het stadhuisplein het kampioenfeest zal weer in het zuide zijn oooh eindhovuuuuuh
verwijderd
twas ma rotweer.:P
Weet er toevallig ook iemand of er dit jaar ook iets op het stationsplein te doen is ???