Partyflock

Sunday Sessions

Sunday Sessions

Sunday Sessions (flyer)
georganiseerd door Rebellion Site
-
Studio 80 op de kaart Site binnen
Rembrandtplein 17
Amsterdam
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 7,-
Deurverkoop:€ 10,-
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig120%
zeer goed360%
goed120%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
2 waarderingen
Dé Daaan!!! a.­k.­a.­ The Fairy Wicked....­
Lekker hoor :kwijl:
Statistiekenx
14Partyflockbezoekers
1Partyflockgeďnteresseerd
10Facebookbezoekers
14Facebookgeďnteresseerd
42 / 28·mannen / vrouwen
26.2·gemiddelde leeftijd
26.3·leeftijd mediaan
4·opmerkingen
2·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (5 stemmen)
When Harry met Sally & Tess is More
True Identity
→ lees meer

4 opmerkingen

Rebellion
Werkzaam bij Rebellion
SUNDAY SESSIONS Every first Sunday of the month
Zondag 1 november Studio 80, op deze herfstnacht zal Sunday Sessions van 22:00 tot 04:00 uitpakken met een line up bestaande uit 6 verschillende artiesten die ieder hun plek in de Nederlandse underground dance scene veroverd hebben of aan het veroveren zijn. Dus reden genoeg om je geliefde bank los te laten en de warmte te zoeken op de dansvloer van Studio 80.

De "opwarmers" voor deze avond zijn:
True Identity aka Leo Moreno is met zijn Housewife Recordings platen label niet onopgemerkt gebleven in de internationale dance scene en is opgepikt door niemand anders dan de Swedish House Mafia en wordt al gezien als de Nederlandse Deadmau5. Ook deze avond zal zijn set gevuld zijn met veel eigen producties.

Jan Liefhebber is al langer bezig en heeft met zijn platenlabel Highland Beats al 15 jaar furore gemaakt in binnen en buitenland en is al lang een drijvende kracht binnen de Nederlandse Techno scene met zijn label en feesten.

When Harry met Sally & Tess is More is een DJ duo dat (nog) niet produceerd maar opvalt door hun wervelende sets, en graag geziene gasten zijn bij festivals zoals Valti Fest en Dance Valley. Maar niet alleen op de festivals, maar ook binnen de Amsterdamse club scene maken zij indruk.

Stefano Richetta is een DJ die bekend is geworden door hard werken en door zich in te zetten op verschillende fronten van de Dance cultuur. Met het organiseren van zijn eigen feesten en het opzetten van Exprezz Agency is hij een belangrijke factor geworden binnen de Amsterdamse House scene.

Lone Striker de resident van Sunday Sessions en Rebellion. Een DJ die dankzij zijn sets een vaste schare van fans heeft opbouwd en zich nu ook toelegt op het produceren. Hij is ook wekelijks te beluisteren op Rebel Radio