Partyflock

Sonic Boom

Sonic Boom

Sonic Boom (flyer)
Sonic Boom (afbeelding)
georganiseerd door Sonic Boom
-
Sugarfactory
op de kaart Site binnen
Lijnbaansgracht 238
Amsterdam
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 9,-
Deurverkoop:€ 9,-
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
8Partyflockbezoekers
1Partyflockgeïnteresseerd
50 / 25·mannen / vrouwen
22.1·gemiddelde leeftijd
24.4·leeftijd mediaan
1·opmerking
stemresultaat (3 stemmen)

1 opmerking

Na 2 jaar is het zover; de langverwachte terugkomst van Sonic Boom. Na 4 trillende edities in het Wilhelmina Pakhuis was het tijd om even gas terug te nemen. Sonic Boom was altijd voor op de rest en het was tijd om rustig te bekijken wat er gebeurde in het muzikale luchtruim. In de tussentijd werden geschikte partners en stromingen geobserveerd en nu is het zover: de Sonic Boom is back! En hoe: kapitein Brutuzz is nog steeds aan boord, nu bijgestaan door all round creatieveling Karimo uit het VAgE gASTEN collectief.

Een sterk team met meer creativiteit zal zorgen voor een gepaste herstart van Sonic Boom. In het décor van de Sugar Factory gaat dit team voor een sound zorgen die je in 2010 nog zal voelen. De electronische ontwikkelingen van de hiphop tot aan de dubstep zullen op deze avond een plek krijgen. De sounds die iedereen zo hier en daar hoort maar niemand kan het plaatsen. Miami Bass, Dancehall en Dubstep zijn stijlen die allemaal verbonden zijn aan de Hiphop, maar zelden durft iemand het samen te laten zien. Dertig a veertig jaar geleden begon Hiphop aan een opmerkelijke groei. Op Sonic Boom wordt het tijd om te laten zien waar het allemaal naartoe is gegaan. Alle electronische uitspattingen en opzwepende varianten komen deze avond aan bod.

Dit wordt de avond waar het allemaal op z’n plek valt. Dit wordt de avond waar je meisje eindelijk al die toffe tunes bij elkaar hoort. Stap in en party mee: Return of the Sonic Boom! wie/wat/waar—>

3 juli @ Sugar Factory €9,50

00:00 - 01:00 Full Crate
01:00 - 02:00 Mike Mago aka Etcenist
02:00 - 03:00 Les Amateurs de Vinyl
03:00 - 04:00 Brutuzz
04:00 - 05:00 Akkachar

Je meisje hoort deze avond Full Crate openen. Full Crate loopt al jaren mee en heeft alle grote locaties in Amsterdam en daarbuiten al aangedaan. Ook deze avond weer Soulfull, rauw, echt hiphop.

Vervolgens hebben we een heuze special. Mike Mago was vroeger bekend als Etcenist in het Boemklatsch collectief. Op 3 juli zullen oude tijden herleven in een nieuw jasje, geheel in stijl dus. Mike gaat net als vroeger een pure Hip Hop set doen maar blijft niet hangen in het verleden. Verwacht zijn nieuwe favourites!

Alsof het niet genoeg is nog een verassing met Les Amateurs de Vinyl aka Friso en Gosse (de Skater) De mixtapes gaan van links naar rechts en jij hopelijk ook op hun set. Check www.deskater.com voor meer!

Brutuzz neemt je vanavond mee terug en voorspelt je de toekomst. Van die oude Miami Bass naar die nieuwe Dancehall sound, je krijgt het allemaal.

Met Akkachar sluiten we in stijl af. Rwina all over again! Een van de pioniers van de Nederlandse scene zal hier zijn knallende visie op de steeds populairder wordende sound geven!
laatste aanpassing