Partyflock
 

Sonic Boom

afbeelding Sonic Boom
concept
AdresAmsterdam
Nederland
Oprichting2006
Aanwezigheidfacebookpage
Nieuws
Op zaterdag 1 november vindt er weer een nieuwe editie plaats van Sonic Boom in het Haarlemse Patronaat. De Sonic Boom avonden staan nog steeds garant voor een avond vol dikke dubstep en opzwepende grime. Hierbij probeert Sonic Boom altijd een gebalanceerde mix te brengen tussen oude en nieuwe platen.
Sonic Boom
17 november 2012
Vrijdag 14 december is het weer tijd voor een nieuwe editie van Sonic Boom in Pand14 in Amsterdam Zuid-Oost. De ingrediënten van deze avond zijn inmiddels bekend, een flinke portie frisse bass, grime, dubstep, beats en hiphop door de speakers, een rauwe underground locatie en dat alles in een lekkere ongedwongen sfeer met een goed publiek.
Sonic Boom level 2
27 september 2012
Op vrijdag 12 oktober keren de Sonic Boom feesten na een aantal jaren afwezigheid weer terug in het Amsterdamse nachtleven. Na de level 1 avond met Darq E Freaker en Kahn in Pand14 van dezelfde organisatie is er besloten dat Pand14 de meest geschikte locatie in Amsterdam is voor een Sonic Boom avond.
Sonic Boom
13 oktober 2010
Donderdag 21 oktober is het al weer tijd voor de 5e editie van Sonic Boom sinds de terugkeer van dit evenement. Na een kick off in de Sugar Factory, de Amsterdam Fashion Week en ADE specials in de Flexbar en de onvergetelijke editie onder een tunnel tijdens Koninginnenacht, is het nu tijd voor een ADE special in de Bitterzoet. Sonic Boom is een initiatief van Brutuzz en wordt hierbij sinds de herstart van het evenement neergezet met de hulp van Karimo en Nigel uit het vage gasten collectief. 7
Sonic Boom
17 juli 2009
Sonic Boom maakt na 2 jaar weer geluid en heeft er een boomin eerste editie op zitten in de Sugar Factory. Sonic Boom heeft bewezen een toonaangevende avond te zijn op het gebied van electro in de breedste zin van het woord, met vooral de nadruk op de ‘zwarte’ variant. Voor deze editie gaat het collectief nog een stapje verder en neemt je mee naar het continent waar het ritme is ontstaan.
Zaterdag 19 mei 2007 dient de 4e editie van Sonic Boom zich aan in Pakhuis Wilhelmina, ditmaal is de Spaanse Boris Divider voor een live optreden uitgenodigd. 3