Partyflock
 
­ Nederland

Sonic Boom level 2

gepubliceerd door , op
Sonic Boom
25 september 2012
FeestSonic Boom · Level 2
Datumvrijdag 12 oktober 2012
WinactieSonic Boom actiegesloten
LocatiePand14
Op vrijdag 12 oktober keren de Sonic Boom feesten na een aantal jaren afwezigheid weer terug in het Amsterdamse nachtleven. Na de level 1 avond met Darq E Freaker en Kahn in Pand14 van dezelfde organisatie is er besloten dat Pand14 de meest geschikte locatie in Amsterdam is voor een Sonic Boom avond. De rauwe uitstraling van Pand14 in Amsterdam Zuid-Oost en het feit dat je er wat moeite voor moet doen om op op de locatie te komen sluit perfect aan bij de visie die Sonic Boom probeert uit te dragen. Niet voor de gemakkelijke weg kiezen.

Met een mix van grime, electronische beats en hiphop naar electro, dubstep en weer terug worden er genres overschreden en hoor je dat de meeste muziek meer raakvlakken heeft dan verschillen. Tel daar een publiek bij op dat speciaal voor de avond naar Pand14 is afgereisd en dus ook echt zin heeft om te feesten, de redelijke drankprijzen en een goed zuiver geluidssysteem en je hebt de ingredienten voor een mooie avond.

Krampfhaft // Rwina // Utrecht
Krampfhaft uit Utrecht timmert hard aan de weg met zijn kraakheldere producties die ver boven het maaiveld uitsteken. Met nog maar een handjevol releases op onder andere Rwina en Saturate heeft deze man toch al flink naam gemaakt en met optredens op Pitch Festival, Green Room en in de befaamde Low End Theory club in Los Angeles heeft hij bewezen ook als dj zijn mannetje te staan. Als klap op de vuurpijl is Krampfhaft dit jaar samen met James Zoo gekozen als de Nederlandse afvaardiging voor de Red Bull Music Academy en gaat hiervoor in mei 2013 naar New York voor masterclasses en samenwerkingen met gerenommeerde beatmakers. Verwacht bij zijn optreden een dikke mix van de meest geavanceerde elektronische beats die moeiteloos tussen de verschillende stromingen schakelen.

Vahid // Sonic Boom // Utrecht
Sonic Boom is eigenlijk geen echte Sonic Boom zonder Vahid op de line-up. Na meer dan twee jaar afwezigheid achter de draaitafels is de tijd rijp om deze man weer achter de draaitafels te mogen aanschouwen. Zijn mixtechniek is nog steeds meedogenloos en platenkeus nog steeds genadeloos. Probeer je eens in te beelden hoe het zou zijn alsof de aarde wordt overgenomen door een invasie aan buitenaardse ruimteschepen en robots en een allesvernietigende chaos achterlaten.
Precies zo klinken zijn dj-sets.

Ruwedata // Lowriders // Rotterdam
Ruwedata is één van de oprichters en residents van de Lowriders avonden in Worm in Rotterdam. Hij draait al jaren mee en weet met zijn platenkeuze altijd de krenten uit de pap te halen en zijn mixtechniek is altijd strak. Zijn sets bestaan uit electronische beats, hiphop, grime, juke, trap, maar ook een vergeten electroklassieker, precies waar de Sonic Boom organisatie van houd.

Know V.A. // Riff Raff // Amsterdam
Ze zijn nog piepjong maar nu al hard op weg om dé beatkids van Amsterdam te worden. Met hun maandelijkse residentie bij Riff Raff in de Chicago Social Club en optredens op Boycott en No School Rules weten ze hoe ze een dansvloer in beweging moeten krijgen en dat gaat ze bij Sonic Boom ook zeker lukken.

Brutuzz // Sonic Boom // Amsterdam
De oprichter en resident dj van Sonic Boom, heeft inmiddels al door het hele land opgetreden in podia, clubs en op festivals, maar Sonic Boom is en blijft voor hem de avond waar het allemaal mee begonnen is. Met een mix van hiphop, grime, electro, beats en dubstep zal hij je deze avond tracteren op een set zoals je die van hem gewend bent, waarbij stil staan geen optie is.

Tickets bestel je bij: koop tickets