Partyflock

In House

In House

In House (flyer)
georganiseerd door Rebellion Site
-
Lido op de kaart Site strand
Zeeweg 82
Bloemendaal aan zee
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijs
Deurverkoop:€ 10,-
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig0
zeer goed114%
goed686%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
4 waarderingen
Frank Dutrônc
Lekker zonnetje, top muziekje en noem maar op! heerlijk bezig JP.­
Dancin Queen
Heerlijk muziek!
Sir Dance-@­-Lot
Wat een genot! Thanks JP!
The MaNo
Zonnetje, biertje, muziek! Wat een combi die hier weer goed tot zijn recht kwam! :D
Statistiekenx
11Partyflockbezoekers
3Partyflockgeïnteresseerd
72 / 18·mannen / vrouwen
27.0·gemiddelde leeftijd
26.5·leeftijd mediaan
4·opmerkingen
4·waarderingen
goed·stemresultaat (7 stemmen)

4 opmerkingen

I definitely want to be there! Since I heard and saw Ben Cullum play at the Loveland Festival, I was certainly impressed. Rest of the lineup looks good too.
Be there or be square! :-D
In House @ Lido, Bloemendaal aan Zee.
Zondag 14 juni van 15:00 tot 23:00 uur, presenteerd Lido te Bloemendaal aan Zee:
IN HOUSE! Lekker Techhouse, Minimal, House en Techno in het zonnetje aan het strand.

Ben Cullum (UK) een Multi-talent en zeer sympathieke Brit. Eigenlijk is iedereen al bekend met Ben’s muziek, al jaren produceert hij succesvolle albums voor o.a. Jamie Cullum (Ben's kleine broertje). Ben is ook bekend van zijn rol als basgitarist in de bekende Engelse electro band: The Egg. Ook verrassend zijn de vocalen door Ben zelf live vanuit de dj booth, hij werkte o.a. mede aan 2 tracks voor Ferry Corsten laatste album "Beautiful & Forever " en deed de vocalen op het nieuwe album en nummer LiFE van Ferry. Ben's deejay sets bestaat uit een Ableton set met een mix van gedeelte eigen producties en recente releases van bekende producers. Zijn muziek stijl is pumping electro, euphoric, minimal & tech-house. http://soundcloud.com/bencullum
Stefano Richetta creerde door zijn residentie en eigen georganiseerd feest Amoureux in Club NL een platvorm voor zijn huidige Exprezz events. Met optredens en hostings op Mystery Land, Awakenings, Free your Mind en Dance Valley heeft hij een goede reputatie opgebouwd en een individuele stijl gecreerd. Dit alles zorgt voor een verassende sets en spannende interactie met het publiek, zijn muziek stijl is een mix van deephouse, electro, acid en tech.
www.myspace.com/stefanorichetta

De agenda van de Electric Twins, deze twee techhouse helden raakt steeds voller. De sets van dit duo kenmerken zich door het hoge energieke en funky gehalte. Als producers zijn zij ook steeds vaker te vinden in de studio om daar te werken aan hun nieuwe tracks, lekkere minimal, techno tracks met een funky touch. Daarnaast zijn hun TILT! feesten een van de best bezochtte tech-feesten uit de regio kop van Noord Holland.

DJ en producer Franklin Reeves begon op 6 jarige leeftijd met het spelen van piano en gitaar en raakte in de ban van de magie van muziek. Na zijn eerste gig voor een groot publiek begon zijn carriere van start te gaan en heeft inmiddels gedraaid op festivals en feesten als Extrema, Lief Festival, Armada, Rebellion en de This is™ evenementen van Sander Kleinenberg. Met een stijl die het beste te typeren is als rollende tech-house heeft Franklin meerdere producties op zijn naam. Zijn tracks worden op nationale en internationale radiostations (Dance Department en BBC 1) gedraaid. Dit jaar zal Franklin ook een release gaan uitbrengen op Strom Recordings, het label van James Nidecker.

Onnik heeft ook eerder gedraaid op Rebellion en Rebel radio, een DJ/Producer die optreed met Tractor en een speciale controller om zodoende een verrassende set neer te zetten met veel eigen producties, en aangepast werk van andere artiesten. Zijn laatste productie:’’Summertime’’ is gemaakt in samenwerking met MC Marxman en zal deze zomer flink wat stof doen opwaaien op de dansvloer.
Als laatste hebben we Lone Striker na de eerste editie van In House is deze resident van Rebellion en Sunday Sesions in Studio80 wederom gevraagd voor deze editie. Lone Striker is een snel reizende ster in de Amsterdamse underground house scene, mede door zijn skills, afwisselende en verrassende sets weet hij het publiek elke keer weer te bekoren en mee te nemen op een muzikale reis, opwarmen, peak time of afsluiten kan hij allemaal en dat heeft hem tot 1 van de meest all round DJs van Amsterdam gemaakt.
zijn nu op het strand en het is super weer! Zonnetje en een rustige zeewind.­
Zonnetje, biertje, muziek! Wat een combi die hier weer goed tot zijn recht kwam! :D