Partyflock
 

IJland

op de kaart
IJland
20 oktober 2022
AdresTt Vasumweg 171
1033 SG
Amsterdam
Nederland 🇳🇱
SiteSite ijland.nl
E-mailijland.amsterdam@gmail.com
Linksfacebookpageinstagramtiktokx
Boek een overnachting in of in de buurt van IJland via Booking.com.

Statistieken

149·feesten
6·in de toekomst
143·in het verleden
5·nieuwsberichten
2·fotoshoots
160·foto's
10·video's
149·bezoekers · herkomst
135·unieke bezoekers
32Partyflockfans
zeer goed·stemresultaat (60.4972 stemmen)

Nieuws

Trancepioniers Richard Durand & RAM zullen zaterdag 15 juli alle grenzen binnen de mogelijkheden van hun Trance gerelateerde aard opzoeken. Met het nieuwe performance concept Digital Culture voegen ze een halve eeuw aan ervaring bij elkaar om de supertoffe locatie IJland in Amsterdam Noord op zijn kop te gaan zetten. Een wereldpremière waarvan wij denken dat iedereen die van Trance houdt aanwezig zou moeten zijn. En met een overheerlijke BBQ van tevoren verzorgt door de heren met gratis shots wordt dit op zeker een uniek avondje.
Trancepioniers Richard Durand & RAM zullen zaterdag 15 juli alle grenzen binnen de mogelijkheden van hun Trance gerelateerde aard opzoeken. Met het nieuwe performance concept Digital Culture voegen ze een halve eeuw aan ervaring bij elkaar om de supertoffe locatie IJland in Amsterdam Noord op zijn kop te gaan zetten. Een wereldpremière waarvan wij denken dat iedereen die van Trance houdt aanwezig zou moeten zijn.
Zaterdag 22 juli presenteert RAM in zijn hometown Amsterdam de langverwachte follow-up van zijn "25 Years" tour. 't IJland, gelegen aan het water in Noord, biedt een heerlijk decor voor dit evenement. Voor de liefhebbers is er een extra leuke mogelijkheid om RAM nog even persoonlijk te meeten. RAM organiseert namelijk in samenwerking met 't IJland een supergezellige barbecue, waar hij zijn gasten voorafgaand nog even in de watten legt.
Na twee jaar wachten is RAM terug met zijn vervolg op de mega succesvolle editie in een uitverkocht Paradiso Amsterdam. Na meerdere malen te zijn opgeschoven was het best wel even zoeken naar een nieuwe datum en locatie. Een venue die voldoende kwaliteit in huis heeft om de eerste editie van 25 Years of RAM op zijn minst te kunnen evenaren. Die locatie is gevonden in IJland in Amsterdam. De datum is ook bekend en staat op vrijdag 22 juli.
Hunkering komt naar IJland (Amsterdam) op donderdag 26 mei voor een bijzondere eerste editie van Port of Colors. De internationale line-up met o.a. exclusief deze zomer Rodriguez Jr - LIVE-, geprezen debutant Laolu en duitse vedettes als Einmusik en M.A.N.D.Y. belooft een warm geluid, die de avant garde en melodic classics liefhebbers omarmen.