Partyflock
 

Nocturnal Knights Music

Nocturnal Knights Music
10 januari 2023
organisator label concept
E-maildemo@nocturnalknightsmusic.com
AdresAmsterdam
Nederland Nederland
Oprichting15 juli 2019
Linksfacebookpageinstagramlinktreemixcloudsoundcloudxyoutube

Informatie

United by passion - driven by instinct.

Artist RAM presents to you Nocturnal Knights! All-inclusive 360 music platform - labels, events, publishing & more

Uitgaansagenda Nocturnal Knights Music

Laatste feest was op zondag 7 januari 2024: Essence of Trance, Paradiso, Amsterdam
Statistieken
16·feesten
16·in het verleden
15·nieuwsberichten
3·video's
254·bezoekers
154·unieke bezoekers
112Partyflockfans
1·albumfoto
zeer goed·stemresultaat (102.5079 stemmen)

soundcloud Recente muziek

mixcloud Recente muziek

Nieuws
Essence of Trance
2 januari 2024
Zondag 7 januari staat de vetste nieuwjaarsborrel van Trance Family Nederland gepland. Die middag opent Paradiso Amsterdam namelijk haar deuren voor Essence of Trance!
Yes! Het is weer gelukt! In de overvolle agenda van de Amsterdamse poptempel is toch weer ruimte gevonden voor dat wat de grootste productie van Essence of Trance belooft te worden. Het veelvuldig gestelde verzoek om een keer een middag-avond editie te organiseren is bij deze gehonoreerd. De zaterdag was geen optie, omdat bands nu eenmaal voorrang krijgen in de programmering. Daarom zal deze editie plaatsvinden op zondagmiddag 7 januari tussen 12:00 en 20:00 uur.
Sunset Cruise
18 juli 2023
Op verzoek van heel veel liefhebbers organiseert Essence of Trance toch nog een Sunset Cruise dit jaar. Er kwamen veel verzoekjes binnen na de magische editie in juni, waarop de organisatie alles op alles heeft gezet om nog een datum te vinden. De Stedemaeght zit helemaal vol dit jaar dus we zijn heel blij dat we jullie op zaterdag 30 september welkom kunnen heten op de andere indrukwekkende driemaster; Admiraal van Kinsbergen.
Trancepioniers Richard Durand & RAM zullen zaterdag 15 juli alle grenzen binnen de mogelijkheden van hun Trance gerelateerde aard opzoeken. Met het nieuwe performance concept Digital Culture voegen ze een halve eeuw aan ervaring bij elkaar om de supertoffe locatie IJland in Amsterdam Noord op zijn kop te gaan zetten. Een wereldpremière waarvan wij denken dat iedereen die van Trance houdt aanwezig zou moeten zijn. En met een overheerlijke BBQ van tevoren verzorgt door de heren met gratis shots wordt dit op zeker een uniek avondje.
Trancepioniers Richard Durand & RAM zullen zaterdag 15 juli alle grenzen binnen de mogelijkheden van hun Trance gerelateerde aard opzoeken. Met het nieuwe performance concept Digital Culture voegen ze een halve eeuw aan ervaring bij elkaar om de supertoffe locatie IJland in Amsterdam Noord op zijn kop te gaan zetten. Een wereldpremière waarvan wij denken dat iedereen die van Trance houdt aanwezig zou moeten zijn.
Trilogy
6 januari 2023
De iconische venue Paradiso Amsterdam staat aanstaande zaterdag 7 januari in het teken van Trilogy, het concept van Essence of Trance. Dat Paradiso zelden Trance programmeert maakt deze avond extra bijzonder en verklaart waarom de tickets zo gretig aftrek nemen. Drie fantastische headliners geven jou een 100% Trance garantie dus waar wacht je nog op?
Op 7 januari keert Essence of Trance terug naar de magische danstempel Paradiso (Amsterdam). Deze keer met het vernieuwde concept "Trilogy", waarin de bezoekers zelf hun favoriete Trilogy line-up mocht samenstellen.
Zaterdag 22 juli presenteert RAM in zijn hometown Amsterdam de langverwachte follow-up van zijn "25 Years" tour. 't IJland, gelegen aan het water in Noord, biedt een heerlijk decor voor dit evenement. Voor de liefhebbers is er een extra leuke mogelijkheid om RAM nog even persoonlijk te meeten. RAM organiseert namelijk in samenwerking met 't IJland een supergezellige barbecue, waar hij zijn gasten voorafgaand nog even in de watten legt.
Na twee jaar wachten is RAM terug met zijn vervolg op de mega succesvolle editie in een uitverkocht Paradiso Amsterdam. Na meerdere malen te zijn opgeschoven was het best wel even zoeken naar een nieuwe datum en locatie. Een venue die voldoende kwaliteit in huis heeft om de eerste editie van 25 Years of RAM op zijn minst te kunnen evenaren. Die locatie is gevonden in IJland in Amsterdam. De datum is ook bekend en staat op vrijdag 22 juli.
Zaterdag 28 mei komt Essence of Trance met een nieuwe special. Niemand minder dan Richard Durand zal op die dag een exclusieve 6-uur durende open-till-close set verzorgen. Nederlands meest luxe zeilschip de Stedemaeght biedt plek voor 140 snelle beslissers. Wetende dat 50% van die tickets al verkocht zijn blijft er niet veel over, dus als je hier bij wilt zijn dan raden we je aan om snel in actie te komen.