Partyflock
 

Essence of Trance
Magical NewYears Gathering in Paradiso Amsterdam

gepubliceerd door , op
Zondag 7 januari staat de vetste nieuwjaarsborrel van Trance Family Nederland gepland. Die middag opent Paradiso Amsterdam namelijk haar deuren voor Essence of Trance!

Het is Essence of Trance dus wederom gelukt een gaatje te vinden in de overvolle agenda van Neerlands populairste poppodium. Op verzoek van velen is er gehoor gegeven aan een dagfeestje, dit hield echter wel in dat alleen de zondagmiddag overbleef, want poppodia in Nederland geven op zaterdag altijd voorrang aan bands.

Akoestiek Paradiso vraagt om de beste artiesten…
Om die zeldzame akoestiek kracht bij te zetten heeft Essence of Trance een geweldige selectie Trance producers bij elkaar gebracht om jou muzikaal in de watten te leggen. De dag zal ontspannen beginnen met progressive Trance om vervolgens op te bouwen naar peaktime/uplifting en af te sluiten met tech- en hardtrance. De line-up is al een tijdje bekend en daar ga je toch op voorhand al van watertanden?!

Line-Up
Even terug naar het ontstaan van Paradiso Amsterdam
Heilige grond van het Amsterdamse uitgaansleven; de venue was oorspronkelijk (eind 19e eeuw) namelijk een gebouw dat gebruikt werd door een godsdienstige beweging. Saillant detail; in 1967 werd het (inmiddels) leegstaande gebouw, gekraakt door hippies om festiviteiten te organiseren. Ondanks dat de politie hier snel een einde aan maakte, was dit culturele protest het beginsel van het latere poppodium, waar de grootste artiesten ter wereld hebben opgetreden. Niet iedereen die hier voet aan grond zet, of danspasjes op de vloer, realiseert zich de geschiedenis van deze danstempel en het ontstaan daarvan.

Trots op Trance in Paradiso
Met die gedachte stap je voortaan toch anders binnen, nietwaar? En het is mede daarom dat we bij Essence of Trance zo ongelooflijk trots zijn hier onze evenementen te mogen organiseren. Bijkomende pluspunten van deze venue zijn natuurlijk de waanzinnige akoestiek, de prachtige uitstraling van het zo goed intact gehouden gebouw en de professionele organisatie die er altijd voor zorgt dat men zich hier veilig en welkom voelt.

Tickets
Tickets zijn te koop op essenceoftrance.com Deze kosten € 37,- inclusief lidmaatschap (verplicht bij Paradiso) exclusief (Paradiso) booking fee. Wees er snel bij, want deze zondagmiddag in januari gaat naar alle waarschijnlijkheid weer net zo dik uitverkocht als de vorige edities. We hopen dat jullie er allemaal weer bij zijn. Het event begint al om 12:00uur dus zorg dat je vroeg komt en niets van de show wilt missen! We gaan er echt een waanzinnige editie van maken!